Risotto Parmesan

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Risotto Parmesan

Risotto Parmesan

Ingrediente:

1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 ceapa rosie, tocata ,1 catel usturoi, zdrobit ,pudra de sofran ,250 gr orez arborio ,1 lingurita coaja de lamaie ,50 gr parmezan ,2 linguri patrunjel ,rasatura de parmezan, pentru ornare

Mod de preparare:

Se fierbe supa, apoi se reduce focul. Intr-o tigaie se incinge untul si uleiul, se caleste ceapa si usturoiul, se pune sofranul. Se adauga orezul, se caleste 2 minute, se adauga coaja de lamaie si 125 ml de supa fierbinte. Se amesteca pana ce e absorbita total, si se adauga mai multa supa, se repeta procedeul pentru 30 min, pana se termina supa. Se amesteca cu parmezanul ras, cu patrunjelul si se serveste cu razatura de parmesan deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Parmesan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Prajitura cu mere caramel
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Ciocanele de pui cu varza
Bulete din ciupercute
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Chec de carne
Salsa cruda
Sparanghel verde cu bacon
Supa Imperiala
Manti
Biscuiti cu Nutella
Pachetele cu porumb si branza