Risotto Primavera

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Risotto Primavera

Risotto Primavera

Ingrediente:

155 gr mazare ,155 gr sparanghel subtire, taiat in bucati de 3 cm ,1 l supa de pui ,60 gr unt ,2 linguri ulei de masline ,1 morcov tocat ,1 ceapa rosie tocata ,½ tulpina de telina, cubulete ,1 dovlecel cubulete ,250 gr orez arborio ,50 gr parmezan

Mod de preparare:

Se fierb mazarea si sparanghelul in apa sarata, pentru 2 min, se lasa la scurs. Se aduce supa la punctul de fierbere. Se incinge untul si uleiul, se adauga ceapa, morcovul dovlecelul si telina si se amesteca cam 3 min. Apoi se pune orezul si se caleste 2 min. Se adauga jumatate din supa, se amesteca pana la absorbtia totala, se repeta procedeul pana ce orezul devine cremos, cca 25 min. Se amesteca parmezanul, mazarea, sparanghelul. Se serveste imediat, cu extra parmezan.

Adauga comentariu la reteta - Risotto Primavera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripi de curcan tandoori
Prajitura cu visine si ciocolata
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Ardei umpluti II
Muffins cu spanac
Cozonac cu mac si alune de padure
Vinete umplute
Muschiulet de porc cu susan
Salata de telina,citrice si rodie
Chicken Bryan
Supa gulas
Fursecuri cu gem
Creveti crocanti cu cocos
Islere
Ciorba de praz cu zeama de varza