Aperitiv cu prune, bacon si migdale
Ingrediente:
- cele de mai sus, adica: prune uscate, bacon si migdale
Mod de preparare: se ia o migdala, se baga in pruna si apoi se inveleste cu o bucata de bacon; eu am cumparat bacon taiat destul de subtire pentru ca timpuul de stat in cuptor sa nu fie foarte mare si ce rezulta sa fie cit de cit crocant.
Arata cam asa inainte de a fi bagat in cuptorul preincalzit la 180 grade C:
Se tin in cuptor pina cind se prajeste sunca. Timpul difera in functie de cuptor si de gusturile fiecaruia.
Scobitorile sint optionale, pentru ca ansamblul ramine intact (nu se desface)si fara ele.
Gustul este interesant, succesul in grupul de prieteni garantat (de unde se vede inca odata ca romanul s-a nascut poet)
Pagina 1 din 1
Aperitiv cu prune, bacon si migdale
#1
Postat 06 March 2010 - 09:39 PM
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.
#2
Postat 06 March 2010 - 10:03 PM
Ce interesant!
Si combinatia de gusturi si aspectul sunt faine!
O sa incerc cu prima ocazie
Si combinatia de gusturi si aspectul sunt faine!
O sa incerc cu prima ocazie
#3
Postat 06 March 2010 - 10:09 PM
Mai ce-mi place !
Cred ca e foarte bun.
P.S.
Daca nu-i cu suparare in paharelul ala ce-i ?
Cred ca e foarte bun.
P.S.
Daca nu-i cu suparare in paharelul ala ce-i ?
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
#4
Postat 06 March 2010 - 10:25 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1