Geany, la 08 March 2019 - 10:12 PM, a spus:
La multi ani doamnelor!
Hahaha! eram la liceu si ma hilizeam in banca cu colega mea de banca in timpul orei de fizica (nu m-a atras niciodata fizica

) si ni s-a innecat rasul cand a tunat proful'..Hei voi doua ''mimozelor'' poate vreti sa impartasiti cu noi ce e asa de nostim ca sa radem si noi..ia hai la tabla sa ne mai amuzam putin

Colega mea de banca e de vina ca i s-au aprins calcaiele lui domnul Geany ,ca erau consateni

O sa va intrebati ce legatura are cu topicul ,paii nu are dar e in legatura cu poza pe care a pus-o Adriana cu mimozele,ca dupa ce la tabla am fost bata amandoua,ma intreaba printre dinti colega mea ''Fata ,tu stii ce-i aia mimoza?!... eu ''nu,fata dar nu cred ca e de bine ''

...de mamaliga stiam amandoua daca ne-ar fi facut mamaligi,macar am fi stiut cum stam

Hahahhahhahha! Am ras cu mare pofta la asta! Fata, tu stii ce e aia mimoza?
Carmella, la 08 March 2019 - 10:37 PM, a spus:
Eu nu chiar mămăligă, dar în loc de flori prefer să dau și să primesc orice altceva care se poate consuma și e util. Nu găsesc un lucru mai inutil ca florile tăiate, mai ales alea scumpe sau extrem de scumpe. Urăsc să primesc buchete pretențioase și să arunc la gunoi după 2 zile cîteva zeci sau sute de lei. Pe toți cunoscuții deja i-am pus în temă, dar tot se mai trezesc cîte unii să îmi aducă cîte o ikebană de-aia cu zeci de feluri de flori și verdețuri prin ea, în loc să-mi aducă o legătură de leuștean s-o pun în ciorbă
s-a dus dracu romantismul, domnule! 

Killer! Viata e prea scurta ca s-o umplu cu pragmatisme

Cu asta am pierdut jumate din ea, e timpul sa schimbam foaia. Flori, diamante, parfumuri, perle, matasuri, un Bentley, bring'em on, baby!
Sper ca ati avut o zi frumoasa , colegelor de forum si si partea feminina a colegilor de forum