Ma gândeam azi ce cartofi sa fac lângă somonul Mayei. Am improvizat...rezultatul a fost excelent, m-am pupat (figurativ vorbind) pentru cartofii aștia!
Se ia un kg de cartofi, se curață și se taie sferturi. Se aruncă cartofii în apă cu 1 linguriță de sare și se dau pe foc în 1-2 clocote, cartofii nu trebuie sa fiarbă, de să se facă piure, doar să se pătrundă un pic. Se scot într-o sită, se amestecă cu 1 linguriță sare, vreo 4 de pesmet și se pun într-o tava cu hartie de copt. Se presară deasupra vreo două mâini de cașcaval ras și se stropește ulei de măsline. Se dau la cuptor 20-30 minute.
Pagina 1 din 1
Cartofi crocanți cu pesmet și cașcaval ...la cuptor
#2
Postat 10 March 2010 - 11:56 PM
KikenHana, la 10 March 2010 - 11:28 PM, a spus:
Ma gândeam azi ce cartofi sa fac lângă somonul Mayei. Am improvizat...rezultatul a fost excelent, m-am pupat (figurativ vorbind) pentru cartofii aștia!
Se ia un kg de cartofi, se curață și se taie sferturi. Se aruncă cartofii în apă cu 1 linguriță de sare și se dau pe foc în 1-2 clocote, cartofii nu trebuie sa fiarbă, de să se facă piure, doar să se pătrundă un pic. Se scot într-o sită, se amestecă cu 1 linguriță sare, vreo 4 de pesmet și se pun într-o tava cu hartie de copt. Se presară deasupra vreo două mâini de cașcaval ras și se stropește ulei de măsline. Se dau la cuptor 20-30 minute.
Se ia un kg de cartofi, se curață și se taie sferturi. Se aruncă cartofii în apă cu 1 linguriță de sare și se dau pe foc în 1-2 clocote, cartofii nu trebuie sa fiarbă, de să se facă piure, doar să se pătrundă un pic. Se scot într-o sită, se amestecă cu 1 linguriță sare, vreo 4 de pesmet și se pun într-o tava cu hartie de copt. Se presară deasupra vreo două mâini de cașcaval ras și se stropește ulei de măsline. Se dau la cuptor 20-30 minute.
Yumiii, ii fac maine! Azi am papat cartofii cu mustar ai narniei. Super buni si aia!
#3
Postat 11 March 2010 - 12:18 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1