Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!
Postat 05 January 2013 - 09:05 PM
stella, la 05 January 2013 - 06:42 PM, a spus:

Alpha si eu pot vorbi tare *buruienos* cum zicea mamitza mea...mai ales cand ma ' nervez

Vaaai, Stella! Nu credeam!

Stiu ca nu e de lauda, dar nu cre'ca ma întrece nimeni la vorbit buruienos. Hei, asta nu înseamna ca nu stiu a grai si frumos

Cred ca o disperam pe mama de copil, cu treaba asta. Niciodata nu s-a gasit explicatia de unde mi se trage, deoarece ai mei chiar nu vorbeau asa prin casa, si nici pe-afara

Sînteti frumoase toate!
Zerda, tu ai mutrita de copil obraznic. Exact culoarea asta de par credeam c-o ai, si credeam ca ai asa niste bucle usoare în coama. Arati foaaaarte tînara, asa de douashcinci!
Carmen, eu spun ca fiecare vede altfel, iar tu tre' sa te coafezi cum îti place tine, nu noua. Mie de exemplu mi se pare ca zulufii te arata mult mai ghidusa, mai vesela... deci din unghiul meu te prind mai bine. Si cu el lins îti sta bine, dar îti confera un aer asa serios

Anyta noastra misterioasa, daca nu lua poza cu palarie, mai în spate îi gaseati ochii (sau au disparut si aia?

Lorica, rochia ti-am admirat-o în mai multe locuri (mie rar îmi place o rochie de mireasa, iar a ta mi-a placut mult), dar nu ti-am vazut pumpsucii

Alpha, esti o dulce! Mi te închipuiam cu par lung

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 05 January 2013 - 09:12 PM
Maya, la 05 January 2013 - 09:05 PM, a spus:

Stiu ca nu e de lauda, dar nu cre'ca ma întrece nimeni la vorbit buruienos. Hei, asta nu înseamna ca nu stiu si a grai frumos

Cred ca o disperam pe mama, de copil cu treaba asta. Niciodata nu s-a gasit explicatia de unde mi se trage, deoarece ai mei chiar nu vorbeau asa prin casa, si nici pe-afara

Ba io cre' ca te intrece cineva: sor-mea.... tata ramanea gura cascata cand era cu ea in masina (sor-mea conducand) si nu de putine ori (daca ar fi avut) a fost tentat sa scoata pixu' si carnetelu' sa ia notite...

Postat 05 January 2013 - 09:14 PM
Foxyy, la 05 January 2013 - 09:12 PM, a spus:

Stiu ca nu e de lauda, dar nu cre'ca ma întrece nimeni la vorbit buruienos. Hei, asta nu înseamna ca nu stiu si a grai frumos

Cred ca o disperam pe mama, de copil cu treaba asta. Niciodata nu s-a gasit explicatia de unde mi se trage, deoarece ai mei chiar nu vorbeau asa prin casa, si nici pe-afara

Ba io cre' ca te intrece cineva: sor-mea.... tata ramanea gura cascata cand era cu ea in masina (sor-mea conducand) si nu de putine ori (daca ar fi avut) a fost tentat sa scoata pixu' si carnetelu' sa ia notite...

Dar ei de unde i se trage, ca poate gasim explicatia si în cazul meu

Al meu tata mai rîdea pe sub musteata (nu avea mustata, zic si io asa

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 05 January 2013 - 09:23 PM
Maya, la 05 January 2013 - 09:14 PM, a spus:

Tata mai scapa din cand in cand cate-o chestie, da' nu era ceva de speriat. Insa in lumea larga... nimeni nu-si punea lacat la gura cand era sor-mea prin preajma si cum ea are mintea creata......

Postat 05 January 2013 - 09:25 PM
Foxyy, la 05 January 2013 - 09:23 PM, a spus:
Maya, la 05 January 2013 - 09:14 PM, a spus:

Tata mai scapa din cand in cand cate-o chestie, da' nu era ceva de speriat. Insa in lumea larga... nimeni nu-si punea lacat la gura cand era sor-mea prin preajma si cum ea are mintea creata......

Da, probabil si eu le prindeam din aer si le bagam la cutiuta, de copil strîngator ce eram

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 05 January 2013 - 10:27 PM

Maya multumesc

Si sotul meu spunea ca asa cu parul lins sunt d-na profesoara

Postat 05 January 2013 - 10:39 PM

Ah, la sosoni nu am mai apucat sa facem poze asa cum mi-as fi dorit. Am facut doar la rascumpararea miresei si nu se vad prea bine.
Aici domnisoara Foxyy, care negocia cu mirele

Si mirele care isi storcea creierii sa isi aduca-aminte ce pantofi mi-am cumparat, l-a intros pe toate partile

Aici o poza de pe net. Oricum saracii is terminati si habar nu am cu ce sa ii curat. Daca stie careva cu ce se curata papuceii de matase, share it, please!

Number of downloads: 6

Postat 05 January 2013 - 10:41 PM
Carmen L, la 05 January 2013 - 10:27 PM, a spus:

Maya multumesc

Si sotul meu spunea ca asa cu parul lins sunt d-na profesoara

Mie imi place tare mult cum iti sta, esti asa distinsa! Ce le nimereste Geany!

Postat 06 January 2013 - 09:04 AM
Zerda, esti total invers fata de cum scrii. Cateodata.
Dar eu stiam asta si fara sa vad poza

Lori si pantofii mei au ramas murdari, sunt din acelasi material ca si ai tai, prespun. Exact asa i-am si lasat, am incercat sa-i curat, dar fara succes. Oare la curatatorie nu pot fi facuti?
Postat 06 January 2013 - 12:11 PM
any_annette, la 06 January 2013 - 09:04 AM, a spus:
Eu am intrebat la curatatorii aici si nimeni nu a vrut sa mi-i curete...ai mei sunt din matase. M-am gansit sa ii dau eu cu spuma Vanish ori cu apa cu clor, dar sunt culoarea untului si mi-e ca ii stric. Asa au ramas deocamdata. Eu am sperat sa ii mai pot purta.
Rog un moderator sa mute posturile astea la topicul specific. Acolo putem continua discutia. Multumesc!

Postat 06 January 2013 - 05:11 PM
Nu înteleg cum de nu vrea nimeni de la curatatorie sa-i curete...
Matasea (în general este recomandata curatarea chimica) nu se spala cu detergent de rufe, doar cu sapun/detergent special de matase si apa calîie, cel mult caldutoametita

Prima data se lasa la înmuiat vreo 2-3 minute - maaaaaxim 5 minute, în apa aia ametita, apoi se începe curatarea. În cazul tau as apela la o perie cu peri naturali. Se clateste cu apa rece. Daca e nevoie, dupa cîteva zile se poate repeta operatiunea

Daca i-ai curatat deja cu diverse chestii, posibil sa nu mai faci mare brînza, deoarece prin tratare necorespunzatoare se fixeaza mizeria/petele...
In general, cînd va murdariti/patati chestii la care tineti, nu va panicati si începeti a freca cu ceva. O pata veche se curata mai bine ca una care a trecut deja prin curatari fara succes.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 06 January 2013 - 06:02 PM
In ce priveste curatarea matasii...nimeni nu s-a bagat la matase naturala 100%. Am dat pe net peste o singura curatatorie din Germania care facea chestia asta si care nu o mai face, pentru ca s-au interzis produsele alea chimice pe piata la noi, sub motiv ca ar fi cancerigene. Deci am batut din buze. Bon si stii ce am facut? Mi-am pus poalele-n brau si am plecat la rau, mandro! Am spalat rochia sin-gu-ra! Centimetru cu centimetru. Intai am scos petele de la poale cu petrol lampant si apoi am spalat-o cu detergent special pentru matase naturala si am agatat-o la uscat. In total mi-au luat trei zile si multe dureri de sale pana cand am terminat si cu calcatul. Bai, dar a iesit ca scoasa din cutie. Pantofilor cred ca le aplic acelasi tratament.

Postat 06 January 2013 - 08:06 PM

Si unde-ai gasit tu gaz? Ca p-aci e un ceva de-i zic ei petrol lampant, dar nu-i gazul ala de-l stiu eu, e cu totul si cu totul altceva!
Cat despre vorbit "buruienos"...Dupa 5 ani de santier si lucru DOAR cu barbatii...Ei? Cine vrea lectii? Dau gratis!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 06 January 2013 - 08:30 PM
Pe Ioana o cunosc, in poza-i si mai sugubeata decat o stiam eu.
Iar nasa si masca nu le vad! Hai ca Lori s-a mai aratat, dar Any? Pai bine, frumoaso (cu toate ca nu cred, nu, nu!) io-tzi fac galerie si tu dispari repede in ceata?
baga anunt mare intre ce ore te arati si vino la prezentare!
Postat 06 January 2013 - 10:53 PM

Sau putem face un deal, ne punem toate in ziua de, la ora de. Ha? Care se prinde?
Aaaa, eu acum am vazut-o pe Aura, ce fata finuta si draguta! Tinerica, tinerica!
Zoaza,

Vai, nu imi mai spuneti de vorbit urat, eu incerc sa ma dezbar...

Postat 07 January 2013 - 12:37 PM

Lapona, cand m-apuca bazdacii, nu mai sta nimeni sa ma pozeze

Da Any, las-o macar cateva ceasuri, ca eu vesnic pierd startul.

Postat 07 January 2013 - 12:45 PM
zoazorel, la 06 January 2013 - 08:06 PM, a spus:

care mireasa? unde-i ca nu vad, nu vad ... Ma'c sa-mi pun ochetzii!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 07 January 2013 - 03:31 PM
Lapona Enigel, la 06 January 2013 - 10:53 PM, a spus:

Sau putem face un deal, ne punem toate in ziua de, la ora de. Ha? Care se prinde?
Aaaa, eu acum am vazut-o pe Aura, ce fata finuta si draguta! Tinerica, tinerica!
Zoaza,

Vai, nu imi mai spuneti de vorbit urat, eu incerc sa ma dezbar...

Zi rapid ce-ai facut cu Zghihara de-ai castigat-o= ce zici, fata, c-am castigat?

Si tu-ti scosasi pozili? Puni-le iar, ca ti-o furi!

Pe nasha any nici eu n-o vazui! Timida, deh!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 07 January 2013 - 03:37 PM
zerda, la 03 January 2013 - 09:09 PM, a spus:
cu palaria capitanului ovcors
buuuunaaaa!
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"