Pagina 1 din 1
Dovlecei la gratar cu usturoi si patrunjel (vegan)
#1
Postat 12 March 2010 - 12:07 AM
Din ciclul "Simplu, dar foarte bun" - astazi va prezint mirobolanta reteta "Dovlecei la gratar" ! Sunt convinsa ca este o reteta binecunoscuta, dar... Mi-au placut pozele, iar gustul a fost divin. Si unde mai pui ca reteta e de post, deci poate va inspira. Sa purcedem deci:
Ingrediente
3 dovlecei, jumatate de legatura de patrunjel, cativa catei de ustoroi, ulei, sare, un strop de otet balsamic
Cum se face
1. Puneti gratarul la incins si ungeti-l cu ulei
2. Curatati dovleceii de coaja si feliati-i pe lungime
3. Puneti feliile de dovlecei pe gratar, intorcandu-le cand sunt gata pe o parte
4. In timpul asta pregatiti usturoiul cu patrunjelul: tocati marunt usturoiul si patrunjelul, amestecati cu otetul balsamic si putin ulei
5. Sarati dovleceii cand sunt gata, presarati patrunjelul si mancati cu pofta!
#2
Postat 12 March 2010 - 01:11 AM
Bunny si mie imi plac foarte mult dovleceii si vinetele la gratar .
Mie imi plac foarte mult cu menta proaspata in loc de patrunjel, insa nu am tot timpul.
Mie imi plac foarte mult cu menta proaspata in loc de patrunjel, insa nu am tot timpul.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1