Precum a zis Luminis merge perfect bolul de yena. Eu am copt de nenumarate ori blat in forme de yena pentru ca am de diverse dimensiuni si sunt mai mici si au forme diferite si a mers perfect . Aici sa fii atenta la dimensiunea bolulul de yena pentru ca daca pui blat pana sus va iesi o burta inalta cand vei umple cu crema si sanii vor trebui sa fie la fel de mari astfel recomand sa-l umpli pana la jumate bolul de yena si apoi sa lasi sa creasca frumos si apoi cand il scoti din cuptor il rastorni dupa ce sa raceste putin il rastorni cu burta in jos adica acolo unde a crescut.
Un singur bol l-am spart din vina mea ca am pus frisca de la frigi care presupun era prea rece si am pus pe vasul de apa fierband bolul de yena si evident tot se crapase

inconstienta se plateste

si era din set de genul ca nu se sparge de la soc de ala fumurie...vax albina.
Si ca sa ii impac sufletu la o prietena care nu are curaj de zacere

adaug spusele si experienturile ei ca poti face cupola si anume coci blatul in tava dreptunghica si in bol de plastic infoliat cu folie alimentare pui bucati de blat taiate in triunghiuri isoscele si astfel ai PUTIN blat (blatul putin o satisface la maxim pe prietena

) )si multa crema.
PS: Gabrenia multumesc tare mult de sugestii ...nu vreau sa stau mult la modelat si trandafirii tre sa stai putin la ei astfel presupun ca oi sa raman la cutia cadou nu de alta dar a avut nesimtirea azi sa ma intrebe ce forma va avea adica ce decor si deja scoteam spume si am zis ca calul de dar nu se cauta de dinti ca doar e munca mea si sincer for her nu imi pierd timpu mai bine ma pun sa ma culc

,