Doar pozele finale sînt de azi,restul sînt vechi,le-am preluat de pe blog de cînd am postat prima data reteta.
________________________________________________recipe by any_annette
![Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126934745308.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_03_2010/post-5-126934745308.jpg)
- 300 g paste
- 250 g somon
- 200 g crema de brînza
- 200 ml smîntîna
- 20 g unt
- 1 ceapa
- 1 legatura mica de patrunjel
- sare
- piper
Calim ceapa în unt.
![Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126934747999.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_03_2010/post-5-126934747999.jpg)
Cînd devine transparenta si moale,adaugam somonul fîsii.
(nu îl maruntiti,ca se rupe la învîrtit)
![Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126934758691.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_03_2010/post-5-126934758691.jpg)
Dupa 1-2 minute,adaugam crema de brînza,amestecam usor înca 1-2 minute.
![Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126934760479.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_03_2010/post-5-126934760479.jpg)
Adaugam si smîntîna,lasam sa traga un clocot scurt.
Presaram verdeata,amestecam pastele fierte al dente în sos...
![Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126934762406.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_03_2010/post-5-126934762406.jpg)
...si servim.
![Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-12693476919.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_03_2010/post-5-12693476919.jpg)
Pentru mine,un deliciu!
Any,merci
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
* Patrunjelul tocat,nu-l regasiti în imaginile finale.
Cum ziceam doar imaginile finale sînt de azi...si de o vreme încoace,Denise nu manînca patrunjel nici batuta.