Forum Culinar: Salata de ton cu ardei gras - Forum Culinar

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Salata de ton cu ardei gras faceti loc! si fiti blande cu debutul meu

#21 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 July 2010 - 05:52 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 June 2010 - 03:15 PM, a spus:

Aici sunt peeler-e speciale pentru ardei gras, rosii etc. Lama este cu zimti mici mici mici. Dar eu tot mai bine oparesc repede rosiile si le decojesc mult mai repede.

...totusi,ai încercat vreodata cu pilaru?
Oparite cu apa,mi se pare cea mai nasoala metoda inventata vreodata.Dureaza prea mult.
La MO ,mai mere...dar dai multe kikxuri pîna nimeresti timpul în combinatie cu wattii.
Cu peeler-ul ai o rosie în cîteva secunde gata,fie moale sau tare :headbang:

Scula asta de la wmf,e super!

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-5-127864744236.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-5-127864745626.jpg

Bai da uei,curata si ardeii excelent.
Si-i curata foarte subtire :toothy9;

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-5-127864746884.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#22 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 09 July 2010 - 07:29 AM

Vezi postareaMaya, la 09 July 2010 - 05:52 AM, a spus:

...Oparite cu apa, mi se pare cea mai nasoala metoda inventata vreodata.Dureaza prea mult...

:D Oparite cu apa dureaza zece secunde, nu mai mult, în mod normal. Evident, cel mai mult dureaza sa fierbi apa :headbang:
Doua detalii : 1) faci o crestatura în cruce pe fundul rosiei si 2) pregatesti un castron cu apa, sare si cuburi de gheata în care sa arunci rosiile dupa ce le-ai oparit, înainte de a le curata. Socul termic este jmecheria.

Peelerul este în schimb indispensabil pentru ardei gras, daca vrei sa-l cojesti fara sa-l coci. :icon_fessee:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#23 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 09 July 2010 - 09:02 PM

Vezi postareaAlexandru, la 09 July 2010 - 07:29 AM, a spus:

...Oparite cu apa, mi se pare cea mai nasoala metoda inventata vreodata.Dureaza prea mult...

:scratch: Oparite cu apa dureaza zece secunde, nu mai mult, în mod normal. Evident, cel mai mult dureaza sa fierbi apa :toothy9;
Doua detalii : 1) faci o crestatura în cruce pe fundul rosiei si 2) pregatesti un castron cu apa, sare si cuburi de gheata în care sa arunci rosiile dupa ce le-ai oparit, înainte de a le curata. Socul termic este jmecheria.

Peelerul este în schimb indispensabil pentru ardei gras, daca vrei sa-l cojesti fara sa-l coci. :rolleyes:

Pai asta este,Alex,pîna fierbe apa!Asa faceam si eu,crestatura,apa fiarta,apoi le speriam cu apa rece,si gata...dar daca eu am nevoie imediat de rosii,numai peeleru face fata rapid!Apoi mai e si economic,ecologic...etc :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#24 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 13 July 2010 - 07:12 PM

Vezi postareaMaya, la 09 July 2010 - 09:02 PM, a spus:

Vezi postareaAlexandru, la 09 July 2010 - 07:29 AM, a spus:

:D Oparite cu apa dureaza zece secunde, nu mai mult, în mod normal. Evident, cel mai mult dureaza sa fierbi apa :D

Peelerul este în schimb indispensabil pentru ardei gras, daca vrei sa-l cojesti fara sa-l coci. :D

Pai asta este,Alex,pîna fierbe apa!Asa faceam si eu,crestatura,apa fiarta,apoi le speriam cu apa rece,si gata...dar daca eu am nevoie imediat de rosii,numai peeleru face fata rapid!Apoi mai e si economic,ecologic...etc :D

Super! O sa-l caut si eu pe aici ca imi dispalce total coaja de ardei! Mai ales la ardei umpluti o sa fie super!
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi