Thaii folosesc pentru salate o varietate de buruiana comestibila care este de negasit în Europa.
În disperare de cauza, am facut un amestec de frunze de diverse salate printre care mai ales untisor (ca este sezonul), si iarba-grasa (Portulaca oleracea). Am amestecat cu frunzele unei legaturi de patrunjel si unei legaturi de coriandru proaspat.
Peste ele am pus cozi de crevete fierte si fîsii de calmar fripte pe gratar.
Sosul salatei este compus din : o lingurita de esalota tocata fin, un catel de usturoi tocat fin, o bucata de ardei iute (dar iute) cît o moneda de 2€ tocat fin, o lingura de zahar (cine are, pune zahar de palmier - eu am deci pun), doua linguri de zeama de lamîie (verde de preferinta) doua linguri de sos de peste, eventual o lingurita de ceapa verde tocata.
Nu se pune ulei.
Pagina 1 din 1
Salata Thai cu fructe de mare
#1
Postat 01 April 2010 - 07:53 PM
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#3
Postat 15 June 2010 - 07:23 PM
Adriana, la 15 June 2010 - 06:57 PM, a spus:
Mon cher in ce tara incadrez salata asta?
Thailanda, draga mea!
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1