ITALIA ... aiutoooo!
#41
Postat 10 July 2010 - 06:15 PM
reteta o pusese elena antony pe culinar.
#42
Postat 11 July 2010 - 10:18 AM
Cristinica, la 09 July 2010 - 09:08 PM, a spus:
Dar ce sunt astea?! Si la ce folosesc?!
Deci, aici dupa cum zice stella, se cheama "bette" sau "blettes" si sînt frunzele unei varietati de sfecla.
Partea verde se prepara cam ca spanacul, partea alba se curata de ate, se opareste si se serveste cu un sos de friptura, ca garnitura.
#43
Postat 11 July 2010 - 01:16 PM
Alexandru, la 11 July 2010 - 10:18 AM, a spus:
Cristinica, la 09 July 2010 - 09:08 PM, a spus:
Dar ce sunt astea?! Si la ce folosesc?!
Deci, aici dupa cum zice stella, se cheama "bette" sau "blettes" si sînt frunzele unei varietati de sfecla.
Partea verde se prepara cam ca spanacul, partea alba se curata de ate, se opareste si se serveste cu un sos de friptura, ca garnitura.
Deci, clar e frunza de sfeclă de zahăr! ...pe care bunica o toca mărunt, o amesteca cu brânză de vaci şi o dădea la răţuşte şi la curcuţe.
Mulţumesc Alexandru pentru idei!
#44
Postat 11 July 2010 - 09:52 PM
#45
Postat 25 July 2011 - 05:29 PM
va pup
#46
Postat 25 July 2011 - 07:11 PM
A fost o zdruncinatura puternica, Puffy dormea de n-avea aer, s-a trezit doar cind eu am urlat la Marco sa-i zic sa vina la mine.
Noroc cu el ca era foarte calm si atitudinea lui m-a facut si pe mine sa ma linistesc mai repede Unul dintre avantajele de a avea copii mari
Din cite se stie pina acu nu sunt pagube decit cite o crapatura in vreo casa, acu incep telejurnalele si ma uit. Stefano s-a speriat insa si mai bine pentru ca el era mai aproape de epicentru spre munti si le-au cazut lucrurile de pe rafturi in birou si au fugit toti in strada.
Norocul meu a fost ca eram acasa, daca eram la serviciu ma speriam si mai tare.
Pentru cine nu stie despre ce e vorba fost un cutremur la 14.32 de 4,4 grade cu epicentru in zona asta.
#47
Postat 25 July 2011 - 08:05 PM
#48
Postat 25 July 2011 - 09:51 PM
Nici soacra-mea nu l-a simtit ca era in pat sub mine adica in aceeasi casa
Inclusiv la serviciu unele colege de la etajul II l-au simtit celelalte de la etajul I nu.
#49
Postat 26 July 2011 - 08:37 AM
Lili, tu ce faci, cum sunteti?
cine mai era? Gabriela?
sper ca si la voi sa fie bine
va doresc numai bine si sanatate
#52
Postat 26 July 2011 - 10:14 AM
bine ca sunteti bine... sa fie bine pentru toata lumea
#54
Postat 26 July 2011 - 03:49 PM
Bine ca sunteti bine!
#55
Postat 26 July 2011 - 10:02 PM
#56
Postat 27 July 2011 - 08:02 PM
bristena, la 26 July 2011 - 08:37 AM, a spus:
Lili, tu ce faci, cum sunteti?
cine mai era? Gabriela?
sper ca si la voi sa fie bine
va doresc numai bine si sanatate
Bristena iti multumesc ca te-ai gandit la noi.Eu sunt bine mersi la mama acas .Eu de la Adriana am aflat .
#57
Postat 27 July 2011 - 11:18 PM
Va multumesc anticipat!
#58
Postat 28 July 2011 - 12:56 AM
#59
Postat 28 July 2011 - 07:47 AM
Carmella, la 27 July 2011 - 11:18 PM, a spus:
Va multumesc anticipat!
In timpul sarbatorilor legale teoretic nu se lucreaza.
Dar Venetia traieste din turism deci un bar si un restaurant ar trebui sa le gasesti deschise, mai putin magazinele teoretic, practic nu stiu. Anul asta cade si luni si lunea dimineata magazinele sunt oricum inchise iar pentru unele restaurante e tot zi de inchidere, ca sunt toate deschise in weekend.
Incerc sa-i scriu unei prietene sa o intreb dar nu stiu cite sanse am sa-mi raspunda pentru ca e in vacanta acum in Bavaria
#60
Postat 28 July 2011 - 10:17 AM