Pagina 1 din 1
Rulada din piept de pui
#1
Postat 08 April 2010 - 07:05 PM
Ingrediente
2 jumatati de piept de pui(~400 gr )
o bila de mozzarella(~125 gr)
cateva fire marar
sare, piper,
2 oua
2-3 linguri pesmet
o lingurita ulei
Se desface pieptul usor fara sa sa rupa, se niveleaza putin.
Se presara sare ,piper si se pune marar tocat peste una din jumatati
Mozza se taie felii si se pune deasupra
Se acopera cu cealalata jumatate si se pune o lingurita de ulei de masline sau de care aveti,masand usor.
luati o bucata de folie de al mai groasa sau suprapuneti 2 bucati si rulati strans rulada de pui .
Asezati sulul in tigaia incinsa bine(fara nimic inauntru) si invartiti de cateva ori pe-o parte si pe alta,in total cam 7 min.
se trage la o parte tigaia si se lasa sa se odihneasca vreo 2 min,apoi taiati folia si scoateti rulada pe farfurie, nu aruncati sosul format , e o bunatate ,folosisti-l ca dressing.
Dupa ce s-a racit putin tavaliti prin ou si pesmet de 2 ori.
Apoi puneti sub grill, sau la temperatura mare in cuptor , pt 5 min.Cand s-a rumenit putin pe-o parte , intoarceti pe cealalta parte.
Serviti la alegere.
Pofta buna!
#2
Postat 08 April 2010 - 07:14 PM
Simplu frumos si de efect,exact cum imi place mie...plus ca orice are branza filanta,e pe gustul,meu...
#3
Postat 08 April 2010 - 07:23 PM
E foarte la repezeala si impachetata asa,isi pastreaza tot gustul.ma bucur ca-ti place
#4
Postat 09 April 2010 - 09:33 AM
Ce bine arata, Nico!!!
Felicitari!!
Ma ofticati cu pozele voastre in ultimul timp ... sunt superbe si tare realiste. Zici ca ai farfuria in fata si te pregatesti sa infingi furculita
Felicitari!!
Ma ofticati cu pozele voastre in ultimul timp ... sunt superbe si tare realiste. Zici ca ai farfuria in fata si te pregatesti sa infingi furculita
#5
Postat 11 April 2010 - 11:59 AM
Le-am facut aseara, doar ca m-am pornit prea tirziu si am modificat procesul tehnologic. In loc sa o coc in tigaie am pus pachetele la cuptor la 200°C, nu stiu cit timp pentru ca sosisera musafirii, am servit aperitivul pe terasa si cind ne-am asezat la masa mi-am amintit de ele Intre timp era totul copt inauntru si lasasera o multime de apa asa ca le-am desfacut pe toate si le-am asezat pe o tava, am pus putin parmigiano deasupra si le-am incalzit citeva minute sub grill. Sunt foarte bune si delicate si asa
#6
Postat 14 April 2010 - 02:55 PM
Nico,arata excelent rulada asta,iar imaginile sînt superbe!
Eu as pune-o la retete în imagini...am voie?
Eu as pune-o la retete în imagini...am voie?
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#7
Postat 18 April 2010 - 11:29 AM
Adriana, la 11 April 2010 - 11:59 AM, a spus:
Le-am facut aseara, doar ca m-am pornit prea tirziu si am modificat procesul tehnologic. In loc sa o coc in tigaie am pus pachetele la cuptor la 200°C, nu stiu cit timp pentru ca sosisera musafirii, am servit aperitivul pe terasa si cind ne-am asezat la masa mi-am amintit de ele Intre timp era totul copt inauntru si lasasera o multime de apa asa ca le-am desfacut pe toate si le-am asezat pe o tava, am pus putin parmigiano deasupra si le-am incalzit citeva minute sub grill. Sunt foarte bune si delicate si asa
ruladapui.jpg
ruladapui.jpg
Ma bucur daca ti-a placut ideea.
Data aviatoare daca mai faci,incearca asa,sa vezi numa` ce fain se face.Am sa pun si eu parmezan,nu ma gandisem,parmezanul tre` sa-i dea asa... un kik
Maya, la 14 April 2010 - 02:55 PM, a spus:
Nico,arata excelent rulada asta,iar imaginile sînt superbe!
Eu as pune-o la retete în imagini...am voie?
Eu as pune-o la retete în imagini...am voie?
Maya,cum crezi,da` e simpla tare,
#8
Postat 18 April 2010 - 10:53 PM
#9
Postat 20 April 2010 - 05:01 PM
Ce bineeeeeeeee arata... Exact pe inima mea, intr-o jumatate de ora de la inceperea prepararii e deja mancata... Multumesc pt idee! Sorina
Sorina
Arata acest topic
Pagina 1 din 1