A trebuit sa caut nu stiu cate pagini ca sa gasesc subiectul asta. Pai se poate? Pisco? Yoyo? Sorina? … si celelalte, ce-ati patit, sper ca sunteti ok, ca tare v-ati cumintit!
Eu as dori sa se inventeze o alarma, ceva, in caz ca un obiect nu e folosit conform instuctiunilor sa inceapa sa urle. De ce? Uite de ce:
Azi dimineata daca tot n-am avut somn la 4:30, hai sa-mi fac un expresso. Pun “masinuta” pe foc (din aia care pui apa in recipientul de jos, urca aburii prin cafea si tac-pac ai cafeaua in rezervorul de sus). Doar n-o sa stau langa ea pana se face, ma duc sa bantui un pic pe computer. Nu, nu am uitat de ea (nu, nu mi-a revenit memoria, ma ajuta un timer, dupa 10 minute ma cheama ca-i sigur gata cafeaua), insa aud dupa un timp un troncanit suspect in bucatarie. Cum nu se mai trezise nimeni, m-a trecut un fior pe sira spinarii: ce-am mai facut de data asta

? Manerul de la masinuta mea de cafea zacea langa ea, topit partial… Ah, de ce am dat focul la maxim

??? Trec peste soc si incerc sa-mi vad mai departe de treburi. Macar a fost ieftina, ma consolez, luand manusile de bucatarie si incercand sa-mi torn cafeaua. Care cafea? Pai… aia care trebuia sa fie! Mai, chiar asa puternic n-o fi fost focul ca in 5 minute sa se evapore toata apa

! Care apa? Pai… aia pe care am uitat s-o pun…
Traiasca ness-ul

(am mai gasit juma de lingurita in borcan, atentie, si la asta-i trebuie apa)!
Va mai mirati ca la serviciu mi-e frica sa fac cafeaua, desi seful mi-a zis ca aparatul e “foolproof” (cum ar veni, protejat impotriva prostilor)? Chiar asa, oare sa ma duc azi la serviciu

?