a, bon, deci numai eu cotizez la topic!
io-s iremediabila, va jur! si cu cat imbatranesc, cu-atat realizez ca nu mai e nicio sansa de recuperare.
de doua zile, asta-i a treia, caut in draci rochia cu care vreau sa merg la Revelion. rochia mi-am cumparat-o acum vreo doua luni, am gasit o promotie, mi-a placut, se asorteaza evenimentului, adica are in tesatura ceva argintiu, e-un model care zic eu ca ma aranjeaza, are un decolte generos...imi place. basca am si niste pantofi argintii dintr-o piele moale si niste tocuri uriase

, merg de-o petrecere de-asta de an.
sambata am scos pantofii, cu gandul de-a-i mai purta prin casa, sa se lase, sa vad daca ma jeneaza pe-undeva. is buni, nu ma deranjeaza pe nicaieri, tb doar sa mai exersez salsa si cha-cha cu ei, in rest - no problem!
daca tot aveam pantofii in picioare, zic -ia sa iau si rochia. si caut rochia -unde?- in dulapul meu, normal. nu-i! m-au trecut niste calduri, da' zic tre' sa fie in dulapul cu alea de vara. nimic! in dulapul cu costume, sacouri -nimic! si bineinteles nici in ala cu paltoane/pardesie. deci problem!
mi-aminteam ca am venit cu ea acasa, am probat-o si am concis ca mi-ar tb un cordon mai
stecher, mai lucitor...si chiar am cautat prin oras unu'. si-mi mai aminteam c-am pus-o undeva unde as putea s-o caut atunci, in preajma evenimentului, ceva legat de petrecere...da' ar fi trebuit sa scriu, ca nu mai tineam minte deloc.
am trecut la rascolit dulapurile omului, cu ocazia asta am mai sortat din haine -nimic!
am cautat la rufe necalcate -nimic!
am trecut la fi-miu, in dulap, in sertare -nimic!
culmea sclerozei, l-am sunat sa-l intreb daca nu cumva a luat-o el din greseala, prin bagaje. nici nu-ntelegea ce voiam sa zic, de unde am dedus ca nu-i cazul sa mai insist ca sa nu-si schimbe parerea despre ma-sa si sa intre la idei - sa nu-l ingrijorez, zic!
sambata noapte, m-am gandit si nu prea, ca aveam altele mai urgente, dar azi noapte, numai rochii am visat, azi la munca m-a sunat si omu' ca sa faca misto de mine, ca eu mereu il cert ca-i dezordonat si habar n-are de lucrurile lui!
am ajuns sa ma gandesc ca mi-o fi luat-o cineva s-o duca la Vanesa sa-mi faca vraji, ca tot e-n voga subiectu'!

azi am venit iar chitita pe cautat, scurt in camera la fi-miu, chiar si-n geamantane...unde naiba s-o mai caut? in sertarele cu lenjerii, in alea cu prosoape, sub canapea, in lada -nimic!
deja ma resemnasem, ma gandeam c-o sa ma-mbrac cu alta -mai am una potrivita, asortata pantofilor. chiar ma gandeam sa va-ntreb pe voi, asa, instinctul feminin unde v-ar spune c-as putea s-o mai caut
ma duc sa strang rufele uscate din balcon, dau cu capul in paltonul meu cel nou, portocaliu si frumos, cu care m-am innoit de vreo 2 saptamani. palton care de-atunci e-n balcon, pe umeras, acoperit cu sac de protectie, ca sa stea la rece si sa se aeriseasca, sa nu mai miroasa a nou. si ce ma trazneste? asta-i clou-ul, ceva legat de eveniment, cum ma gandisem eu, ca atunci ma voi imbraca cu acest palton...sub el, nevinovata si lucitoare, rochia mea!
astept huiduielile, chiar si niste oua sau rosii ar fi bune, da' vedeti sa nu ma nimeriti chiar pe rochie!
ups.gif (1.64K)
Number of downloads: 0