Forum Culinar: Gafe (fost Gemenisime) - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gafe (fost Gemenisime)

#441 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 February 2012 - 09:20 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 20 February 2012 - 09:06 PM, a spus:

:) :) :P
Auzi, da' de curiozitate, chiar exista nuanta asta a lu' cangurelu?

niciun cangur, doar gazelle. da' acuma ne-ncurcam in amanunte? =))
stia de ceva animal, ala era!

#442 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 February 2012 - 09:25 PM

Si pana la urma acasa ce animal a adus? =))
Sorina

#443 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 20 February 2012 - 09:25 PM

Any,si eu zic ca inca mai ai inaltimi la care sa tinzi,daca chiar vrei sa intri in top pe-aici.Da' pe nenea ala de ce-l durea daca stii tu sau nu soiul merelor?Nu-i era de-ajuns ca facea biznis

Sorina,acum c-ai zis de marca m-a inseninat si pe mine,altfel nu m-am prins ce au merele cu....perele =))

Pusa,sa stii ca ai noroc daca se baga omu' la din astea.Al meu daca ar merge,ar lua jumatate din ce ar fi pe raft si tot n-ar nimeri bine,asa ca nici nu-i zic.Are el alte talente,dar la din astea...NU :)

#444 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 20 February 2012 - 09:31 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 20 February 2012 - 09:25 PM, a spus:

Si pana la urma acasa ce animal a adus? =))

pai m-a sunat dupa ce i-a zis vanzatoarea ca n-are niciun cangur. chestia asta mi-a relatat-o chiar vanzatoarea, ca ma cunoaste. E una de pe Doamna Neaga, ca stii pe unde vine.

#445 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 09:32 PM

Vezi postareaEllani, la 20 February 2012 - 09:25 PM, a spus:

Any,si eu zic ca inca mai ai inaltimi la care sa tinzi,daca chiar vrei sa intri in top pe-aici.Da' pe nenea ala de ce-l durea daca stii tu sau nu soiul merelor?Nu-i era de-ajuns ca facea biznis

Sorina,acum c-ai zis de marca m-a inseninat si pe mine,altfel nu m-am prins ce au merele cu....perele =))

Acum serios, pretul poate varia in functie de soi.

Chiar nu m-am gandit ca nu stiti. Aici e o marca cunoscuta.
Sorina

#446 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 09:34 PM

Vezi postareamoatza, la 20 February 2012 - 09:31 PM, a spus:

pai m-a sunat dupa ce i-a zis vanzatoarea ca n-are niciun cangur. chestia asta mi-a relatat-o chiar vanzatoarea, ca ma cunoaste. E una de pe Doamna Neaga, ca stii pe unde vine.

Sa traiasca celularele... Deci ai avut povestea in doua variante, fain.
Sorina

#447 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 10:09 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 20 February 2012 - 09:32 PM, a spus:

Acum serios, pretul poate varia in functie de soi.

Chiar nu m-am gandit ca nu stiti. Aici e o marca cunoscuta.

Pe aici nu difera pretul.Toate-s scumpe :-*

Si eu cunosc marca foarte bine,dar de' daca neuronul meu e ocupat cu alte ganduri acum,a ajuns mai greu :P

#448 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 21 February 2012 - 03:01 AM

Vezi postareaEllani, la 20 February 2012 - 12:06 AM, a spus:

Yoyo,haidi c-ashe poti sa brevetezi patentu' si nu popa tre sa deschida biznis,ci tu.Ia' numai cum suna 'crema de fata cu extract de aghiazma',sampon 100% natural pe baza de aghiazma de Boboteaza', 'crema-anti cearcan,pe baza de vapori de aghiazma'.Ia,ca eu am dat doar cateva idei,restul dezvolti tu :P
You made my evening :P

You made my thoughts!:P ...tre sa-l vad cum ii zic la domn parinte ca am nevoie de mai multa apa sfintita :-* ca mi se cam gata si apoi pa brevetare.

Vezi postareaPiscotel, la 20 February 2012 - 11:12 AM, a spus:

Yoyo ,

M-ai batut la puncte !Imagine postata
Gafa din asta numai eu puteam sa fac .Imagine postata
Vezi faza cu spuma de par in loc de spuma de ras si sarea in loc de zahar pudra .
Sa stii ca si spuma de par functioneaza perfect pe post de spuma de ras ,asa ca hai sa le brevetam .Imagine postata

La cea cu sare am ras de numa, asta cu spuma am scapat-o...da io zic sa deschidem un club de brevetare a inventiilor arteiculinare ...pardon si nu numai.

Vezi postareamoatza, la 20 February 2012 - 08:07 PM, a spus:

si din aceeasi serie, masca de fata cu extract de placenta in loc de pasta de dinti -taica-miu e autorul. ce se naste din pisica...

Spune-i d-lui tata ca-l primesc alaturi de mine in club. :P

Vezi postareaany_annette, la 20 February 2012 - 08:18 PM, a spus:

Yoyo, nu m-as fi gandit niciodata ca in loc de alcool era agheazma-n sticla :P !

Eu nu-s geaman, da'-s pe-aproape.
La bucatarie am 2 seturi de lingurite, deci 12 bucati.
Zilele trecute am observat cu stupoare, ca dintr-unul mai am doar trei lingurite.
Alealalte trei au disparut.
Singura explicatie ar fi ca le arunc la gunoi fara sa-mi dau seama, impreuna cu resturi de cartofi, ceapa, etc.

Oooooo deci nu-s singura caruia ii dispar linguritele...inca caut (ale mele 3 lingurite) in hardu capului meu momentu cand le-oi fi aruncat :P...in juma de an n-am ajuns la un rezultat plauzibil...da mai insiist poate poate

Vezi postareamoatza, la 20 February 2012 - 08:59 PM, a spus:

eu port niste dresuri care se numesc diamond clasic, iar nuanta gazelle. se duce omu' la cumparaturi, printre care si dresuri ptr mine. marca a retinut-o, bine, i-a zis diamant, da' s-a prins vanzatoarea. insa la nuanta a cerut cangur, ca tinea el minte ca-i vorba de-un animal. da' a stiut numaru' :P
si nu, nu-i geaman, da' are in cartea de imobil unu' :P

oooo mai am si eu un negeaman care merge la marchetul din apropiere si ii zic sa-mi cumpere frisca pentru mancare (Dorna) si el imi aduce beschamel de la ceva italieni.

#449 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 22 February 2012 - 09:51 AM

Hai sa va zic si eu una, de anul trecut. Cred ca pot aspira la locul 1 :tongue3:

Cum nu-mi place sa calc, dau la spalatorie camasile si pantalonii omului, sa le calce. Sun la spalatorie, vine indianu' la mine, ia sacosa cu camasi si pantaloni si dupa 3-4 zile sun iar sa vad daca-s gata sa mi le aduca.
Anul trecut, pe la inceputul lui aprilie, imi aduce indianu' de la spalatorie hainele, pe umerase, in saci transparenti. Si vad 2 perechi de pantaloni necunoscuti. Iau foc, incep sa urlu la el, mai sa-i dau cu pantalonii in cap. Si cum de cateva zile nu gaseam o pereche de pantaloni ai mei (pe care tineam neaparat sa-i iau in vacanta in Romania) si una a omului, am zis: clar, mi i-au pierdut bolovanii de la spalatorie. Si da-i scandal, sunat seful spalatoriei, urlat si la ala, pretins ban inapoi + despagubire pentru pantaloni, in fine, circ. Am schimbat spalatoria, am fost de mi-am luat alti pantaloni.
Dupa cateva luni (5-6) fac curatenie intr-o parte a dulapului si gasesc pantalonii omului, mototoliti intr-un colt, sub diverse alte chestii. Si zic: ups....... Dupa alte cateva zile fac curatenie in alta parte a dulapului si gasesc pantalonii mei, la fel, mototoliti intr-un colt, pe sub prosoape. Si zic din nou: ups..... Imi parea rau ca am urlat aiurea la bietii indieni de la spalatorie, cand singura persoana la care trebuia sa urlu eram eu.

#450 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 February 2012 - 10:42 AM

Asta-i tare...
Sorina

#451 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 February 2012 - 02:25 PM

Cami, nu te-nvinovatzi, draga! Indienii sunt de vina ca n-au fost siguri pe ce-au primit la curatat, eee! :rolleyes:

#452 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 22 February 2012 - 03:04 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 22 February 2012 - 10:42 AM, a spus:

Asta-i tare...

Nu-i asa? Sa vad daca ma bate careva la ispravi.........

Moatza, chiar mi-au adus haine straine, deci e clar ca erau si ei cu capu-n nori. Si cum nadragii mei disparusera, am tras singura concluzie logica. Din pacate, gresita.

#453 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,793
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 23 February 2012 - 02:22 AM

Ma bucur ca ati mai inviorat topicul. M-am distrat mai ales de "unicate"; de alte ispravi sunt mandra, ca le am si pe lista mea.
Eu de ceva vreme eram cam ingrijorata ca totul merge ca la carte si n-am ce mai scrie pe aici, asa ca de vreo saptamana au inceput sa apara niste "maruntisuri" (telefon si chei "pierdute" in poseta, pachetele cu mancarea copiilor incurcate - deh, ai mei au gentute si sticle de apa diferite, si meniuri diferite, noroc ca merg la aceeasi scoala; dimineata au inceput sa-si verifice pachetele ca pe mama-sa nu se pot baza). Pe urma am hotarat, destul cu rutina: dimineata ma sterg pe fata cu prosopul si in loc sa-l arunc in cosul cu rufe, mai bine il arunc in WC!
Mai bine imi vedeam de treaba si ma bucuram ca m-am facut om normal - dar oricum "gemenita" n-are leac...

#454 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 08:32 AM

Vezi postareaadi_edi, la 23 February 2012 - 02:22 AM, a spus:

... oricum "gemenita" n-are leac...

Asta cam asa e...
Sorina

#455 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 23 February 2012 - 08:43 AM

Mai nou cred ca-s somnambula .Imagine postata

Azi dimineata mi-am gasit sosetele asezate frumos ,nu in papucii de casa , ci ..................pe marginea mesei din bucatarie .
Dar nu asa oricum .
Erau asezati frumos,unul langa altul,pe margine si atarnau in jos ca pe sfoara de rufe .

Sa ma impusc daca stiu cum au ajuns acolo .
Eu sigur nu i-am pus .Imagine postata
Iar a venit pe la noi spiridusul .Imagine postata Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#456 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 09:43 AM

Daca-i vorba de sosetele de la avatar, atunci sa stii ca ele au plecat singurele si s-au dus in bucatarie sa vada ce ai mai facut bun.
Sorina

#457 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 February 2012 - 11:36 AM

Vezi postareaPiscotel, la 23 February 2012 - 08:43 AM, a spus:

Azi dimineata mi-am gasit sosetele asezate frumos ,nu in papucii de casa , ci ..................pe marginea mesei din bucatarie .
Dar nu asa oricum .
Erau asezati frumos,unul langa altul,pe margine si atarnau in jos ca pe sfoara de rufe .

asta mi-a amintit ca mai demult, exasperata ca al meu isi lasa sosetele folosite peste tot, i-am zis ca daca tot tb sa stea la vedere, macar sa stea pe lustra, ca-s mai vizibile acolo. si le-am aruncat acolo.
si-au stat acolo mult si bine, pana a venit o vecina si m-a intrebat daca asta-i trendul, se usuca ciorapii pe lustra?

#458 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 February 2012 - 11:39 AM

Vezi postareamoatza, la 23 February 2012 - 11:36 AM, a spus:

asta mi-a amintit ca mai demult, exasperata ca al meu isi lasa sosetele folosite peste tot, i-am zis ca daca tot tb sa stea la vedere, macar sa stea pe lustra, ca-s mai vizibile acolo. si le-am aruncat acolo.
si-au stat acolo mult si bine, pana a venit o vecina si m-a intrebat daca asta-i trendul, se usuca ciorapii pe lustra?

:pupic: :( :( :( :(

#459 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 11:49 AM

Fetelor ,chiar ca sunteti bune de jucat in comedii :( :pupic: Dar fara ghidusii din astea,cred ca viata ar fi mai plictisitoare,asa ca, keep doing,keep telling :(

#460 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2012 - 12:08 PM

Moato, sa traiesti... as fi pus in aplicare imediat tactica ta, doar ca eu nu am lampadare...
Ai alta idee?
Sorina

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou