Ce 'Sahara' arata!!!! Am sa-mi incerc si eu norocul dupa ce cumpar faina de orez... cu siguranta nu voi avea probleme sa o gasesc, sper cel putin... Sorina
Paiine Tigru Safari(Shefoo) yammy bread!
#22
Postat 18 May 2010 - 09:06 PM
Nico-Vya, la 03 May 2010 - 04:30 PM, a spus:
Pisco e frumoasa paiinea ta si i-ai dat pozei asa un aer enigmatic.Asa cum te cunosc,era imposibil sa nu incerci s-o faci cumva,si iaca te-ai descurcat,daca ti-a placut chiar ma bucur.Cand ai sa gasesti faina de orez chiar te rog s-o incerci din nou,sunt sigura ca o sa te-ndragostesti de coaja ei. si acum cu noul cuptor...ehhhh!,sa-l stapanesti sanatoasa!
Nico,
Am luat si eu faina e orez de la un magazin naturist.
Am sa o refac neaparat,ca ne-a placut mult la gust.Iar coaja a fost minunata chiar daca nu a crapat corespunzator.
Problema e ca acum fac un curs care ma tine ocupata .
Intre timp lista cu must do,creste si tot creste...
Dar daca am luat faina,sigur o repet.
Ce mai pot face cu faina de orez ?
Budinci ,sosuri,...alte idei ?
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
#23
Postat 19 May 2010 - 06:41 PM
Am gasit si eu faina de orez... acum ramane de vazut cand am sa o fac... cat de curand sper... Am sa revin...
Sorina
#24
Postat 05 February 2012 - 01:41 PM
Am facut si eu painica, e foaaarte delicioasa Multumim mult de tot Nico!
Din pacate, nu mi-a iesit planita de tigru asa frumoasa ca a ta, mi-a iesit o painica "sahara", vorba lui Piscotel
Eu nu am facut-o la masina, ci de mana. Am urmarit instructiunile si am lasat la dospit 1:30 h. Sosul pentru crusta l-am facut din faina de orez brun si am pus 3 pachetele de drojdie uscata (pentru ca un pachetel are o lingura, am masurat). Doar ca sosul mi-a iesit cam lichid si s-a umflaaat in jumatate de ora foarte mult. Am pus ce am pus pe painica, si in timp ce dospea cele 45 min, am tot pus, pe masura ce se umfla pe paine. Oare ce am gresit?
De repetat, o sa o repet ca e delicioasa, dar mi-ar placea mult sa fie blanita asa frumoasa
Din pacate, nu mi-a iesit planita de tigru asa frumoasa ca a ta, mi-a iesit o painica "sahara", vorba lui Piscotel
Eu nu am facut-o la masina, ci de mana. Am urmarit instructiunile si am lasat la dospit 1:30 h. Sosul pentru crusta l-am facut din faina de orez brun si am pus 3 pachetele de drojdie uscata (pentru ca un pachetel are o lingura, am masurat). Doar ca sosul mi-a iesit cam lichid si s-a umflaaat in jumatate de ora foarte mult. Am pus ce am pus pe painica, si in timp ce dospea cele 45 min, am tot pus, pe masura ce se umfla pe paine. Oare ce am gresit?
De repetat, o sa o repet ca e delicioasa, dar mi-ar placea mult sa fie blanita asa frumoasa
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)
http://clipedelicioase.blogspot.com/
http://clipedelicioase.blogspot.com/
#25
Postat 06 February 2012 - 12:18 AM
Piscotel uite o reteta de-a lui Eataly la care a folosit faina de orez, a postat la "Ce dulciuri am copt azi" syrniki cu faina de orez http://artaculinara....__1