Pagina 1 din 1
Salmonel in pachetel ...sau cum vreti sa-i mai ziceti :)))
#1
Postat 21 April 2010 - 09:09 PM
Ingrediente:
salmon
branza philadelphia(branza de vaci bine asezonata)
verdeata-patrunjel,marar.chives,chiar tarhon
sare,piper-dupa gust
1 lingurita de ulei de masline
o lingura de pesmet din paiine proaspata(sau de care aveti)
O metoda pe are o folosesc cu succes de fiecare data,wrapped in foil
Se pune bucata de salmon pe folie,se asezoneaza bine si se pune o lingurita de ulei de masline deasupra.
Se toaca marunt verdeata si paiinea
Pestele se inveleste ca-ntr-un pachetel si se coace 3 min pe fiecare parte,in tigaia incinsa bine ,fara ulei
In vreo 6 min e bine facut
Si nu exista nici un pericol sa se destrame carnea ,pentru ca l-am copt cu tot cu piele si solzi(cand cumpar peste, am eu aceasta placere sa-l filetez, normal ca nu o fac bine da ...deh!,si-atunci il pun portii in congi fara sa-l spal sau sa-i scot pielea, fac asta inainte de a-l pregati,sau dupa,ca sa nu distrug carnea)
Am pus branza ,care si ea poate fi cu ceapa,piper,dupa gusturi...
Am pus amestecul de verdeata si paiine ,deasupra,
Si am pus pt. 5 min sub grill,sau poate fi pus in cuptor la temp. foarte mare...si gata!
Pofta Mare!
Nota!-Foarte Bun!
#2
Postat 21 April 2010 - 09:16 PM
Nico, ce-mi faci la ora asta?? O sa ma deshidratez salivand ))
In alta ordine de idei, arata extraordinar... merge si cu alt tip de peste oare???
In alta ordine de idei, arata extraordinar... merge si cu alt tip de peste oare???
#3
Postat 21 April 2010 - 09:55 PM
Chiar azi am luat un file de somon si la atatea retete cate sunt.... ai mai venit si tu cu una, ca sa ma bagi si mai tare-n ceata! Acu' chiar ca nu stiu cum o sa fac maine somonu'! Cred ca-mi trebe vreo 10 kile de somon, ca sa le-ncerc pe toate!
#4
Postat 22 April 2010 - 01:37 PM
Olgutza, la 21 April 2010 - 09:16 PM, a spus:
Nico, ce-mi faci la ora asta?? O sa ma deshidratez salivand ))
In alta ordine de idei, arata extraordinar... merge si cu alt tip de peste oare???
In alta ordine de idei, arata extraordinar... merge si cu alt tip de peste oare???
Olguta,
Eu zic ca ar merge cu orice tip de peste carnos,ideal pt masa de seara sau cand ai timp putin ,dar vrei sa mananci bine,sau cand ai musafiri ,te scoate repede,faci portii individuale.
Si il poti pregati inainte...
Apoi bagi sub grill,inainte de a sta la masa,gustul ramane proaspat.
Foxyy, la 21 April 2010 - 09:55 PM, a spus:
Chiar azi am luat un file de somon si la atatea retete cate sunt.... ai mai venit si tu cu una, ca sa ma bagi si mai tare-n ceata! Acu' chiar ca nu stiu cum o sa fac maine somonu'! Cred ca-mi trebe vreo 10 kile de somon, ca sa le-ncerc pe toate!
Din atatea retete grozave postate pe forum te opresti si tu la una care-ti face cu ochiu`,sau le iei pe rand
#5
Postat 22 April 2010 - 02:33 PM
Salmonel in pachetel,
Ia priviti ce bunicel.
Nico azi ne-a aratat,
Cum somonul l-a gatat.
Cu fasole, pastaie verde,
Branza, verdeturi si paine,
Mananci tot, nu lasi pe maine!
Nico !My man!
Adica:My girl!
Ia priviti ce bunicel.
Nico azi ne-a aratat,
Cum somonul l-a gatat.
Cu fasole, pastaie verde,
Branza, verdeturi si paine,
Mananci tot, nu lasi pe maine!
Nico !My man!
Adica:My girl!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1