Uma, la 08 February 2011 - 07:52 PM, a spus:
E o dulceata..se vede pe fatuca ei ca e fericita

Sper

Cind ne-am dus sa o luam eu am plecat in ideea ca ma orientez la fata locului, as fi luat alta, cea care a venit sa ma intimpine, dar Marco si Stefano decisesera deja din poza pe care sa o ia. Apoi e ca atunci cind ai un copil, iti doresti cine stie ce si cind vine pe lume e al tau si e cel mai cel...
Intimplarea face ca, acel puiut, sora ei, sa il fi luat un tip pe care il cunoaste veterinara noastra. El e un tip care sta cu parintii, a luat catelusa dar de ea trebuia sa se ocupe taicasu care n-are nici un chef, in fine o situatie neplacuta, catelusa lasata singura in casa, distruge tot ce prinde. Concluzia, au dus-o dupa nici un an la un adapost

Veterinara a dat sfaturi cit a putut dar degeaba.
Asa ca de cite ori merem la veterinara si se intimpla sa vorbim despre ele ii zic lui Puffy cit de norocoasa a fost, si noi pe linga ea evident

Azi a fost foarte cald, i-am facut a doua baie din viata ei, eu cu ea pe terasa, ca pina s-a decis Marco sa vina sa ma ajute am terminat
Maya, la 08 February 2011 - 11:13 PM, a spus:
E scumpa tare,Pufylina ta!Dupa unghiul din care ai fotografiat-o...îmi închipui ca erai buna de pozat

da, mama s-a resemnat, nu se mai sperie

Stefano era ocupat sa amestece in risotto

aparatul era la mine deci m-am salvat

deobicei doar Marco ma pindeste