Adriana, la 22 March 2012 - 11:40 PM, a spus:
E extraordinar de frumos.
Multumesc Adriana .
Giorgiana, la 23 March 2012 - 09:39 AM, a spus:
Mama lui Piscot, Luca este un blanos de blanos super frumos! Cum mai sta cu sanatatea?!?!
Georgi ,ai perfecta dreptate .Toate animalele dragi inimii noastre sunt frumoase .
Luca cu sanatatea sta bine multumesc lui Dumnezeu.
Anul trecut pe vremea asta era la un pas de moarte.
Avea scabie ,de pe vremea cand umbla la " fetele" ciobanului ,dusa pe picioare 2 ani pe care vetul i-a diagnostica-o gresit,cu toate ca am facut toate investigatiile posibile.
Analize de sange ,ecografii,Test Eliza ,analize de piele ,microscop...alea,alea,si i-a pus diagnostic de ciroza hepatica.Mi-a spus ca mai are cateva luni de trait.
Eu l-am tinit doar cu orez fiert cu morcovi un an.Lui ii pica blana si-i tot apareau rani.
L-am mai dus la un vet.Alte analize ,acelasi raspuns .
In primavara trecuta am chemat un vet de asta mai
peizan,care nu are laborator,dar are ochi format ca a vazut la viata lui multe .Vaci,porci,oi.....
Zice :
- Ce ciroza ?Tu nu vezi ca nu-i umflat ?Nu vomeaza,manaca tot ce-i dai.
Asta are scabie !
- Pai eu i-am facut investigatii si pentru scabie .S-au uitat si la microscop si au spus ca nu are .
- Scabia cronica nu se poate detecta la microscop .Punct
Ori ti-l fac bine ori ti-l omor.
Era deja jalnic de privit.Avea rani ,(venea caldura si mustele) ....pe care eu le badijonam cu creme si cu un spay albastru..ca doar era pe moarte ....Dupa ceilalti veti trebuia sa fie mort de mult .
L-a tuns ,l-a imbaiat cu nu stiu ce solutii trei saptamani,i-a facut niste injectii si acum iata-l !
Nici nu-mi vine sa cred .
Asa ca uneori experienta bate tehnologia .
Acuma ma pregatesc sa-l tund de vara ca e cald si sufera.
El e dragostea mea,cu care am dormit pe jos doua nopti cand l-am castrat ,sa nu-si traga firele din operatie .
Si acuma as dormi cu el ,dar bunul simt ma impiedica .