Pagina 1 din 1
Cartofi cu portocale vegan
#1
Postat 24 April 2010 - 03:20 PM
Eu mi-s fan cartof!De fapt mi-s fana la mai multe sau la mai toate.
De fapt cartoful e o chestie pe care as manca-o cu placere si la micul dejun.Dar evit!
Suna tare ciudat combinatia, dar pana nu incercati, nu o sa ma credeti!
Adica n-ar fi asa ciudata daca stam sa ne gandim.In salata de cartofi se poate pune lamaie.Si aici deschid o paranteza: se pot face si cu lamaie!Eu am ales sa fac cu portocale ca mai aveam portocale rosii, si mi-a placut mai mult ideea de cartofi mai colorati.
Ce mi-a placut e aroma acru-dulce pe care o ofera cartofilor.Eu i-as aseza linistita langa peste, nu s-ar certa deloc.
Eu am curatat cartofii, i-am spalat si uscat.I-am taiat in doua, in lung si i-am asezat intr-o tava usor unsa cu ulei de masline extra.
Deasupra i-am presarat cu niste condimente indiene, dar fara sa exagerez.Deasupra am turnat sucul de la 3 portocale mici.
Si i-am copt la 200 de grade cam 40 de minute.
Buni, buni, buni.
#2
Postat 24 April 2010 - 09:55 PM
Arata foarte bine,o sa-i incerc si eu cu portocale.Incercarea moarte n-are.
#3
Postat 24 April 2010 - 10:03 PM
Tare interesanta combinatia... nu m-as fi gandit vreodata. Omul cat traieste, invata
Brava!!!
Brava!!!
#4
Postat 25 April 2010 - 09:21 AM
9Ramy9, la 24 April 2010 - 09:55 PM, a spus:
Arata foarte bine,o sa-i incerc si eu cu portocale.Incercarea moarte n-are.
Incearca-i.S-ar putea sa-ti si placa!
Olgutza, la 24 April 2010 - 10:03 PM, a spus:
Tare interesanta combinatia... nu m-as fi gandit vreodata. Omul cat traieste, invata
Brava!!!
Brava!!!
Nici eu nu m-am gandit!Dar cum sunt deschisa la orice fel de noutati, n-am ezitat!
Multumesc!
#5
Postat 25 April 2010 - 01:13 PM
Si mie mi se pare ok combinatia! Nu am mancat dar as incerca fara sa ezit!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
#6
Postat 28 April 2010 - 10:15 AM
Si daca n-am condimente indiane asa impreuna (pentru ca am multe dar separate), cam ce as putea pune peste ei?
#7
Postat 28 April 2010 - 11:06 AM
Eu am sa incerc si asa natur.Fara nimic.Si asa pusesem putin, ca nu a alterat deloc gustul.
#8
Postat 28 April 2010 - 12:06 PM
#9
Postat 05 May 2010 - 08:28 AM
I-am facut aseara, i-am tinut mai mult timp la cuptor si la un moment dat mi se cam termina sosuletul asa ca am adaugat un pic de apa, i-am intors si la sfirsit au fost foarte buni.
#11
Postat 10 May 2010 - 06:44 PM
Acum cartofii sunt in cuptor... si de abia am stins focul la carnea 'alla pizzaiola'. Sunt curioasa sa vad ce a iesit. Revin cu impresii, foto... Sorina
Sorina
#12
Postat 11 May 2010 - 02:19 PM
Ah, n-am mai luat portocale ca s-a dus sezonul, dar ii fac cu lamaie, ca-n sudul Italiei.Bravo fetele!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1