am executat precum zisei
singura chestie e ca io n-am citit decat ingredientele, fara mod de lucru si cred c-o avea vreo influenta
adica n-am retinut ca ai topit untul, eu l-am mixat rece cu oul&co si era prea vartos aluatul. asa ca am pus de la mine citire un iaurt cremoso - 125ml, ca asta posedam.
si merele pe care le-am pus erau cam mari, dar am insistat si-au intrat in aluat pana la urma.
din compozitie am copt doua discuri/foi de blat, care-au iesit molicele si bune, in forma obisnuita de tort.
am prestat o crema din amintiri si improvizatie, cu ce aveam prin frigider: o budinca de vanilie din 500ml lapte, zaharel dupa gust, cca 100gr unt 82% si 100 gr fulgi de cocos.
am imbracat forma de tort in folie de plastic, am pus primul blat (asa cald cum era!), crema, al doilea blat, iar in cap am facut un jeleu din 250ml suc gros de caise si 250 ml suc gros de dude. jeleul l-am turnat peste boabe de rodie cu care am acoperit complet blatul. cu toate c-am turnat incet jeleul, s-au ridicat cateva boabe - ei, asta e!
deocamdata e la racit, abia apoi sa-l pun in frigider peste noapte.
pretentiosii mei l-au revendicat si-au cerut imperativ si ceva frisca pe margini

, dar eu, drept sa zic, l-as duce la colegi asa cum e. daca eram un pic mai iute sa-l termin inainte de-a veni ei...
asa, tre' sa le dau si lor, ca sa n-avem scandal
ma rog, asta am si vrut, o experienta.
Lili, maine fac si poze, hai sa traim mult si bine!