Mama, ce-mi place dihania asta cand o vad. Imi aminteste de lazile de sprot pe care le primea mama la Big si se facea o coada imensa iar pe mine ma rasfata nea Costica -fie-i tarana usoara-cu salata de sprot, mult ulei, otet, ceapa si masline si cu paine calda de la brutarie valeu.
Asta are gust oceanic pronuntat, asa ca dorada? Foarte frumoase rulouri, bravo!
Peste "spatola" in stil palermitan
#22
Postat 11 May 2011 - 02:48 PM
Nu, e delicat, hai sa zic dulce.Desi face parte din categoria pestilor "albastri" din care fac parte sardinele, macroul si anchoa.
#23
Postat 11 May 2011 - 02:51 PM
Exact, dupa un an de oceanografie si inca unul de biogeografie, as fi jurat ca seamana la gust cu ele Hmmm...aici nu e de gasit asa ceva.,
Heave ho, buccaneers ;)
#25
Postat 11 January 2012 - 12:16 AM
Un muffin, ceva..?
Am uns cu o picatura de ulei forma de muffin, apoi am tapetat cu file de peste, am pus ceva compozitie, deasupra migdale din alea feliate fin de tot, apoi am inchis tot cu peste, iar deasupra am pus o picatura de ulei.
Plus 2 rotocoale
Am uns cu o picatura de ulei forma de muffin, apoi am tapetat cu file de peste, am pus ceva compozitie, deasupra migdale din alea feliate fin de tot, apoi am inchis tot cu peste, iar deasupra am pus o picatura de ulei.
Plus 2 rotocoale