Pagina 1 din 1
Oua rosii pentru salata
#1
Postat 28 April 2010 - 01:42 PM
Oua fierte tari, curatate si introduse intr-un borcan.Am cumparat sfecla rosie fiarta, am taiat-o felii, le-am pus peste oua.
Am turnat otet alb(eu, de mere) si am lasat peste noapte la frigider.
Desi, dupa numai doua ore capatasera deja o culoare roza(Paris Hilton Pink), de toata frumusetea!
Rezultatul?
Eu le-am servit cu salata.Daca gasiti alte intrebuintari, nu ezitati sa mi le comunicati.
#2
Postat 28 April 2010 - 03:51 PM
Si eu faceam din astea, numai ca eu nu suport otetul de mere, il prefer pe cel din vin. Dar stii cum e cu gusturile!!
Eu le mancam cu salata de andive si sos de mustar.
Eu le mancam cu salata de andive si sos de mustar.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
#3
Postat 28 April 2010 - 05:04 PM
Arata tare faine Etaly,am vazut la tv ca au obtinut o culoare verde scufundand ouale fierte tari si decojite,intr-o reductie de spanac...iar pt un efect ''marmorat''ciocnita coaja de la oua si introduse in solutie cu tot cu coaja crapata....
#4
Postat 28 April 2010 - 09:23 PM
Geany, la 28 April 2010 - 05:04 PM, a spus:
Arata tare faine Etaly,am vazut la tv ca au obtinut o culoare verde scufundand ouale fierte tari si decojite,intr-o reductie de spanac...iar pt un efect ''marmorat''ciocnita coaja de la uoa si introduse in solutie cu tot cu coaja crapata....
Geany,draga mea,atatea trucuri stii..incat ai putea scrie o carte!Esti de milioane!!!
#5
Postat 28 April 2010 - 09:26 PM
Eataly, la 28 April 2010 - 01:42 PM, a spus:
IMG_3153.JPG
Oua fierte tari, curatate si introduse intr-un borcan.Am cumparat sfecla rosie fiarta, am taiat-o felii, le-am pus peste oua.
Am turnat otet alb(eu, de mere) si am lasat peste noapte la frigider.
Desi, dupa numai doua ore capatasera deja o culoare roza(Paris Hilton Pink), de toata frumusetea!
Rezultatul?
IMG_3149.JPG
Eu le-am servit cu salata.Daca gasiti alte intrebuintari, nu ezitati sa mi le comunicati.
IMG_3154.JPG
Oua fierte tari, curatate si introduse intr-un borcan.Am cumparat sfecla rosie fiarta, am taiat-o felii, le-am pus peste oua.
Am turnat otet alb(eu, de mere) si am lasat peste noapte la frigider.
Desi, dupa numai doua ore capatasera deja o culoare roza(Paris Hilton Pink), de toata frumusetea!
Rezultatul?
IMG_3149.JPG
Eu le-am servit cu salata.Daca gasiti alte intrebuintari, nu ezitati sa mi le comunicati.
IMG_3154.JPG
Super tare ideea!Am si notat-o!La anu' de Pasti,fac un cosulet si cu oua "dezbracate" dar colorate!Anu' asta piticii mei ciocneau ouale si apoi muscau din ele,ca din mar!
#6
Postat 28 April 2010 - 09:40 PM
Anca_B, la 28 April 2010 - 09:23 PM, a spus:
Geany, la 28 April 2010 - 05:04 PM, a spus:
Arata tare faine Etaly,am vazut la tv ca au obtinut o culoare verde scufundand ouale fierte tari si decojite,intr-o reductie de spanac...iar pt un efect ''marmorat''ciocnita coaja de la uoa si introduse in solutie cu tot cu coaja crapata....
Geany,draga mea,atatea trucuri stii..incat ai putea scrie o carte!Esti de milioane!!!
Nop' nu-i meritul meu ma uit mult la emisiuni tv. despre bucatarie''ochio alla speza'',''la prova del cuoco''rai uno,euforia cuisin(pe euforia),cireasa de pe tort...cand am loc la calculator,bloguri si altele tot bucatarit...nu retin tot ci numai ce mi se pare interesant sau inedit...dar ce-i drept imi plac tare mult ideeile noi,tipsurile,si sa incerc noutati si inventii(chiar proprii uneori)...nu pot sa urmez o reteta pas cu pas nici in ruptu' capului' tre' sa mai adaug eu ceva sau sa tai ceva inlocuind...Deci repet nu-i meritul meu...cand vad la tv. ceva interesant,rup repede o bucatica de hartie prind un pix(le am ascunse peste tot prin casa la indemana si cine se atinge de ele vai de capu lui)cand am timp notez tot ce-i mai interesant in caiete(la olalta retete tipsuri sfaturi si ideei(uneori chiar proprii)posed si multa imaginatie ce-i drept,cred ca a-ti vazut,uneori chiar prea multa...
Daca te mai intereseaza culoare galbena fierbi apa cu morcovi,coji de ceapa...de cealalta parte a''baricadei'' a facut o fata niste oua suupperr cu coji de ceapa rosie(violeta..)
#7
Postat 30 April 2010 - 12:49 PM
Va multumesc fetelor!
Mie mi-au placut enorm, nu o sa-mi mai lipseasca borcanul de sfecla in frigo.
Mie mi-au placut enorm, nu o sa-mi mai lipseasca borcanul de sfecla in frigo.
#8
Postat 11 May 2010 - 09:47 AM
Na, ca mi-a venit si mie o idee... ouale asa frumos colorate (in varii culori) umplute... cum va suna? Si uite asa putem face gargarite, broscute testoase si alte dihanii... Cred ca am sa-mi incerc si eu norocul cat de curand, nu de alta dar de acum intr-o luna am 3 aniversari (fetele si moi) si cum ouale umplute nu au voie sa lipseasca am sa le colorez de data asta (sper doar sa am timp, ca eu de propus imi propun multe... dar nu-i ca reusesc mereu).
Va pup pe toate in grup, pt aceasta idee ideoasa! Sorina
Va pup pe toate in grup, pt aceasta idee ideoasa! Sorina
Sorina
#9
Postat 11 May 2010 - 02:25 PM
Partea buna la ouale acestea e ca le fierbi cu o zi inainte, asa le ai gata in ziua cand le umplii.Eu le-am facut si cu sfecla la borcan in otet.Aia de cumparat!Am golit un pic si am bagat ouale acolo in borcan!Te astept cu buburuze!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1