Forum Culinar: Sepie cu mazare si rosii - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sepie cu mazare si rosii

#1 Useril este offline   kira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 02 May 2010 - 11:58 PM

Ingredientele mele pentru 2 portii (mici) sunt:

circa 300 gr sepie
circa 500 gr mazare in pastai
cateva rosi
sare, ulei

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-127283690577.jpg

finalul:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-127283709892.jpg

am desfacut pastaile de mazare, si am rams cu o mana de boabe, dar erau foarte proaspete, parfumate si dulci

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-127283703104.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-127283705415.jpg

am pus sepiile la foc cu un pic de ulei si dupa 10 minute la foc mare fara capac am adaugat mazarea

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-127283716748.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-127283720771.jpg

am pus rosiile in apa fierbinte la foc, le-am curatat de coaja si le-am taiat in sferturi sau jumatati

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-127283730587.jpg

am mai lasat cateva minute la foc si a fost gata...

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-127283737474.jpg

#2 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 May 2010 - 07:45 AM

Foarte fain, eu de obicei pun sos de rosii, n-am incercat cu rosii proaspete, e buna ideea, iar cu mazare proaspata stiu ca e minunat gustul.

#3 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 May 2010 - 10:36 AM

Si eu tot cu suc de rosii le faceam.Asa-s mai bune!

#4 Useril este offline   kira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 03 May 2010 - 08:24 PM

Vezi postareaAdriana, la 03 May 2010 - 07:45 AM, a spus:

Foarte fain, eu de obicei pun sos de rosii, n-am incercat cu rosii proaspete, e buna ideea, iar cu mazare proaspata stiu ca e minunat gustul.


Adriana, mazarea era asa de buna ca am mancat si cruda, era dulce ca porumbul de lapte! as vrea sa mai iau ca tare imi place dar nu stiu ce retete sa mai fac...

si eu fac de obicei cu sos de rosii dar daca am gasit mazare propaspata, am zis hai sa pun si rosii proaspete!

#5 Useril este offline   kira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 03 May 2010 - 08:27 PM

Vezi postareaEataly, la 03 May 2010 - 10:36 AM, a spus:

Si eu tot cu suc de rosii le faceam.Asa-s mai bune!


au fost tare gustoase, si ies mai uscate, fara sosulet, dar imi plac asa.

sa-mi spui cum iti ies daca faci...

#6 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 May 2010 - 10:09 PM

Vezi postareakira, la 03 May 2010 - 08:24 PM, a spus:

as vrea sa mai iau ca tare imi place dar nu stiu ce retete sa mai fac...

pai fa chifteaua lui any cu mazare si champignon, e excelenta :)

#7 Useril este offline   kira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 03 May 2010 - 11:08 PM

Vezi postareaAdriana, la 03 May 2010 - 10:09 PM, a spus:

Vezi postareakira, la 03 May 2010 - 08:24 PM, a spus:

as vrea sa mai iau ca tare imi place dar nu stiu ce retete sa mai fac...

pai fa chifteaua lui any cu mazare si champignon, e excelenta =))


perfect, o fac dar fara chiftea, multumesc Adriana! :)

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi