![Imagine atasata: monthly_05_2010/post-9-127444858748.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2010/post-9-127444858748.jpg)
Cred ca nu mai este un secret iubirea ce o port eu somonului.Il vanez peste tot.
100 gr somon afumat
150 gr somon proaspat
1 lingura de unt moale
2 linguri smantana
1 ceapa mica rosie
sucul de la o jumatate de lamaie
sare,piper
![Imagine atasata: monthly_05_2010/post-9-127444865274.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2010/post-9-127444865274.jpg)
Am fiert pentru 10 minute somonul proaspat.Fata de la pescarie m-a sfatuit sa pun pestele in apa care fierbe, ca pierde mai putin din gust.Am ascultat-o.De data asta.L-am scos din apa si l-am lasat la racit.
![Imagine atasata: monthly_05_2010/post-9-127444869591.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2010/post-9-127444869591.jpg)
Ceapa am tocat-o fin(eu, in robotel) , am amestecat-o cu somonul afumat.Tot in robot.Somonul fiert, am avut grija sa-i scot toate oasele si l-am sfaramat bine cu degetele.L-am amestecat cu ceapa si colegul lui afumat.Am stropit cu sucul de lamaie si am adaugat smantana si untul.Sare si piper dupa gust.Am dat la rece.Am servit cu crackers.
![Imagine atasata: monthly_05_2010/post-9-127444877691.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2010/post-9-127444877691.jpg)
Si pentru toti iubitorii de somon:Somon dance!
http://www.youtube.c...h?v=TOyDkwaUh-Y