Forum Culinar: supa de pui cu galuste "Oh, my God!" - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

supa de pui cu galuste "Oh, my God!"

#1 Useril este offline   The Husband : ) 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 23-May 10

Postat 24 May 2010 - 10:16 AM

Ingrediente: :notworthy:
1: una bucata pui fara pene
2: legume dupa cum urmeaza: 3 morcovi, doi cartofi sau trei, dupa placerea fiecaruia, o ceapa, tija si frunze de telina si alte verdeturi dupa gust
3: pentru galuste: 2 oua de la alt pui nu cel sacrificat :notworthy: , un praf de sare si altul de piper, o lingura de ulei din ala bun de sarbatori si 6-7 linguri de gris

In timp ce se arunca puiul taiat, curatat, portionat si alte "at" in oala sa fiarba bine, intr-un castronel se pun toate cele de mai sus de la pct. 3 si se amesteca bine pana rezulta o pasta de consistenta..... smantanei :notworthy: . sa nu o faceti prea tare ca se mai intareste pe masura ce grisul absoarbe amestecul.
trebuie sa iasa geva de genul:
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-663-127468820622.jpg

In timpul asta, tot luati spuma de prin oala si cu cealalta mana curatati cartofii si ii taiati cubulete, ceapa idem, morcovii si telina rondele si le aruncati in oala dupa ce carnea nu mai face spuma :floare:
trebuie sa arate ceva de genul:
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-663-127468838288.jpg

Se lasa la fiert asa cat beti o bere sau doua si pe urma, cu o lingurita scufundata in prealabil (iar daca nu aveti prealabil in oala cu supa) in fiertura luati jumi-trei sferturi plina din compozitia aratata la prima poza si o scufundati in supa, pana .... se termina compozitia :notworthy:
Trebuie sa arate ceva de genul:
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-663-127468857652.jpg


Se fierbe la foc mic inca 5-7 minutele si apoi se serveste in farfurie cu ceva verdeata (prospatura) pusa pe deasupra:
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-663-12746887018.jpg

The wife va exclama incantata in timp ce uita de silueta si de curele de slabire "Oh my God!" de unde si denumirea extinsa a supei :notworthy:

#2 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,080
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 May 2010 - 10:46 AM

Da' al cui husband esti? :notworthy:

#3 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 24 May 2010 - 11:05 AM

Vezi postareaAdriana, la 24 May 2010 - 10:46 AM, a spus:

Da' al cui husband esti? :notworthy:




asta ma intreb si eu :notworthy: , nu am zis nimic, curiousity killed the cat :notworthy:

#4 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 24 May 2010 - 11:16 AM

Vezi postareaAdriana, la 24 May 2010 - 10:46 AM, a spus:

Da' al cui husband esti? Imagine postata



A lui nevasta-sa of course.Imagine postata
Am trimis iute spionii sa caute o bucatarie cu aragaz alb,o oala mare de inox,servetele din bambus,blat albastru......Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#5 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,080
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 May 2010 - 11:23 AM

Vezi postareaPiscotel, la 24 May 2010 - 11:16 AM, a spus:

A lui nevasta-sa of course.

Atunci reformulez: cine e wife-a? :notworthy:
Io of course ca stiu dar astept sa imi marturiseasca el :notworthy:

#6 Useril este offline   nrares 

  • Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 24 May 2010 - 11:26 AM

Eu zic ca e husband-u lui Madamme Cristina, cea care posteaza pe-aici. Sa ma corecteze daca gresesc, sa dea o lada de bere daca am ghicit.

#7 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 24 May 2010 - 11:56 AM

daca e el ii dau eu 2 lazi ca nici prin minte nu-mi trecea si el a tacut chitic :notworthy:

#8 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,080
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 May 2010 - 12:05 PM

Precizez, sa nu care cumva sa se sperie husbandul ca glumim, dark berea e asigurata, asa as veni si eu :notworthy:

#9 Useril este offline   The Husband : ) 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 23-May 10

Postat 24 May 2010 - 12:27 PM

Vezi postareadark angel, la 24 May 2010 - 11:56 AM, a spus:

daca e el ii dau eu 2 lazi ca nici prin minte nu-mi trecea si el a tacut chitic :notworthy:


Pai la doua lazi de bere cu siguranta nu te pot contrazice si sunt The Husband-ul cui vrei tu :notworthy:
P.S.: VA ROG SA PARIATI PE MAI MULT, CA EU PRIMESC CU PLACERE :notworthy:

#10 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,080
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 May 2010 - 12:34 PM

Vezi postareaThe Husband : ), la 24 May 2010 - 12:27 PM, a spus:

P.S.: VA ROG SA PARIATI PE MAI MULT, CA EU PRIMESC CU PLACERE :notworthy:

Pai in felul asta se aboneaza mai multa lume la :notworthy: si-ti ramine mai putin :notworthy:
Si ca sa fim si seriosi, inainte de berica eu maninc si o farfurie cu supa de pui cu galuste "Oh, my God!" :notworthy:

#11 Useril este offline   The Husband : ) 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 23-May 10

Postat 24 May 2010 - 02:19 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 May 2010 - 12:34 PM, a spus:

Vezi postareaThe Husband : ), la 24 May 2010 - 12:27 PM, a spus:

P.S.: VA ROG SA PARIATI PE MAI MULT, CA EU PRIMESC CU PLACERE ^_^

Pai in felul asta se aboneaza mai multa lume la :director: si-ti ramine mai putin :P
Si ca sa fim si seriosi, inainte de berica eu maninc si o farfurie cu supa de pui cu galuste "Oh, my God!" :hungry:


Ultima strigare, ultima farfurieeeeeeee....
Care mai doreste, care mai pofteste :P

#12 Useril este offline   nrares 

  • Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 24 May 2010 - 02:26 PM

Haidi bre. IP-ul nu minte. Amandoi ati postat azi de pe acelasi IP, in plus Cristina a mai postat si inainte de pe acest IP. Doar daca nu sunteti ceva vizitatori in vizita la domiciliul conjugal al inainte pomenitei doamne.

#13 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 24 May 2010 - 04:25 PM

Vezi postareaThe Husband : ), la 24 May 2010 - 10:16 AM, a spus:

*)... 2 oua de la alt pui nu cel sacrificat ^_^ ,


**) cu o lingurita scufundata in prealabil (iar daca nu aveti prealabil in oala cu supa) in fiertura luati jumi-trei sferturi plina din compozitia aratata la prima poza si o scufundati in supa, pana .... se termina compozitia


Hey Husby! Join this minuscule club :hungry:
Am doua amendamente:

*) Puiul nu depune ... icre cat ar fi el de precoc, caci nu s-a motorizat secsual inca. D'aia e pui.

**) Eu as scufunda lingurita in alta oala, altfel squaw manioasa si nu mai face hâţ-hâţ . Ai facut o oala de supa "pana la genunchi"
1. Ad literam
2. Dupa 4 zile inti vine sa-ti bagi genunchiu'n ea de zupa ca nu se mai termina
Daca fierbi galustele direct in supa, cu tot frigiderul, din a treia zi poti avea surpriza ca supa sa fermenteze,iar wifey sa fremete :P
A mea - Mamaroata lu' Papadeus - mi-a pus in vedere de cand ne-am luat ca taiteii, galustele etc. sa le fierb separat intr-o alta oala. In supa daca e multa, sau apa cu sare. Se pastreaza si la frigider separat si se "monteaza" in farfurie sau in craticoara in care incalzesti portia din ziua respectiva.
Ar mai fi un motiv:
Cat de priceput esti si tot se mai intampla cateodata sa se risicheasca galustele. In mandrete de supa stecurata prin albus ca sa iasa limpede. Not good....


Mai zic?
Da' nu te superi, ca vezi ca glumesc. :P
Zama de pui nu e OMG! Cel mult "Whatever" :director:
Indiferent cine o face si cu ce buruieni o descanta.
Si eu am facut azi, la noi e des in meniu asa ca stiu ce vorbesc.

Oh, my God! e doar zupa de gaina batrana :P , crescuta la tara, care a haladuit prin natura, a cunoscut bucuriile viermisorilor si ale cocosului, chioara de un ochii de cand s-a luptat cu uliuuuuuuu ! si cu semne particulare pe picoare din infruntarile cu dihoru' si alti cloţani.

Aceste fiind spuse - indiferent cine esti, poti sa-ti pastrezi misterul ... feminin - te poftim cu drag sa postezi cat mai des si te-oi cinsti si eu cu :P
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#14 Useril este offline   The Husband : ) 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 23-May 10

Postat 24 May 2010 - 06:02 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 24 May 2010 - 04:25 PM, a spus:

Vezi postareaThe Husband : ), la 24 May 2010 - 10:16 AM, a spus:

*)... 2 oua de la alt pui nu cel sacrificat ^_^ ,


**) cu o lingurita scufundata in prealabil (iar daca nu aveti prealabil in oala cu supa) in fiertura luati jumi-trei sferturi plina din compozitia aratata la prima poza si o scufundati in supa, pana .... se termina compozitia


Hey Husby! Join this minuscule club :hungry:
Am doua amendamente:

*) Puiul nu depune ... icre cat ar fi el de precoc, caci nu s-a motorizat secsual inca. D'aia e pui.

**) Eu as scufunda lingurita in alta oala, altfel squaw manioasa si nu mai face hâţ-hâţ . Ai facut o oala de supa "pana la genunchi"
1. Ad literam
2. Dupa 4 zile inti vine sa-ti bagi genunchiu'n ea de zupa ca nu se mai termina
Daca fierbi galustele direct in supa, cu tot frigiderul, din a treia zi poti avea surpriza ca supa sa fermenteze,iar wifey sa fremete :P
A mea - Mamaroata lu' Papadeus - mi-a pus in vedere de cand ne-am luat ca taiteii, galustele etc. sa le fierb separat intr-o alta oala. In supa daca e multa, sau apa cu sare. Se pastreaza si la frigider separat si se "monteaza" in farfurie sau in craticoara in care incalzesti portia din ziua respectiva.
Ar mai fi un motiv:
Cat de priceput esti si tot se mai intampla cateodata sa se risicheasca galustele. In mandrete de supa stecurata prin albus ca sa iasa limpede. Not good....


Mai zic?
Da' nu te superi, ca vezi ca glumesc. :P
Zama de pui nu e OMG! Cel mult "Whatever" :director:
Indiferent cine o face si cu ce buruieni o descanta.
Si eu am facut azi, la noi e des in meniu asa ca stiu ce vorbesc.

Oh, my God! e doar zupa de gaina batrana :P , crescuta la tara, care a haladuit prin natura, a cunoscut bucuriile viermisorilor si ale cocosului, chioara de un ochii de cand s-a luptat cu uliuuuuuuu ! si cu semne particulare pe picoare din infruntarile cu dihoru' si alti cloţani.

Aceste fiind spuse - indiferent cine esti, poti sa-ti pastrezi misterul ... feminin - te poftim cu drag sa postezi cat mai des si te-oi cinsti si eu cu :P



Mda domne... ofticat pe realizarile mele culinare....... nu am mai vazut asa ceva.... in loc sa ia aminte, sa invete si sa se bucure...... el viseaza o baie fierbinte la picioare in supa altora :P

#15 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 May 2010 - 07:00 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 24 May 2010 - 04:25 PM, a spus:

Mai zic?


Moama, da' ce carcotas mai esti! nici eu nu stiam atatea, da' un biet proaspat-insuratel?

Barbate, eu te sustin! Da-i inainte cu tupeu! :director:

#16 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 24 May 2010 - 08:31 PM

Hubby, bun venit!
raluca elena

#17 Useril este offline   Cristina 

  • Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 24 May 2010 - 11:19 PM

Eu nu pot sa zic decat :scratch:

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi