Forum Culinar: Sufleu quattro stagione - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sufleu quattro stagione

#1 Useril este offline   sheherezada 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationOlandica

Postat 30 November 2009 - 04:41 PM

150.g broccoli
1 ceapa
1 ardei gras rosu
80 gr sunca
2 rosii
70 gr ciuperci
125 gr mozzarella
100 gr boabe porumb din conserva
1 catel de usturoi
500 gr carne mixta
1 lingura ulei de masline
350 gr rosii din conserva
250 gr cascaval ras
sare , piper
1 lingura unt
800 gr cartofi fierti in coaja ( de ieri )
diverse condimente cu ierburi

1.Se despart buchetelele de brocoli si sa oparasc in apa fiarta 2 min.Se trec prin apa rece si se lasa sa se scurga.Se toaca ceapa.Se taie fasii ardeiul gras si sunca.Rosiile , ciupercile si mozzarella se taie felii groase de cca.0.5 cm.Se lasa sa se scurga porumbul.Se curata si se toaca usturoiul.

2.Carnea tocata se prajeste in ulei.Se adauga usturoi si ceapa si se calesc.Se inglobeaza rosiile si se lasa sa fiarba cca 5 min.Se inglobeaza verdeata , 1/3 din cascaval, sare si piper si se ia de pe foc.

3.Ciupercile se calesc in ulei , se sareaza , se pipereaza.Se decojesc cartofii , se taie felii.Se pun deoparte 10 felii de cartofi , iar restul se aseaza ca tiglele pe acoperis , intr-o forma mare de sufleu , unsa.Se sareaza, se pipereaza.Se presara deasupra jumatate din restul de branza.

4.Cuptorul se incinge la 200 C.Carnea tocata se repartizeaza pe cartofi ; se marcheaza 4 portii egale : una se acopera cu broccoli si sunca
a doua cu porumb si ardei gras
a treia cu ciuperci si restul de cartofi
Se presara pe ele cascaval ras.
A patra portie se acopera cu felii de mozzarella.

5.Sufleul se coace 30 min.Se presara verdeturi pe deasupra.

Cartofii fierti

Imagine postata

Carnea tocata pusa la calit

Imagine postata

In vas , impreuna cu rosiile , ardeii , ciupercile si sunca ...

Imagine postata

vine si branza rasa

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Pofta mare!

#2 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 30 November 2009 - 04:55 PM

Hmmmmm.... ce bine arata!!!! :thumleft: Parca si simt aroma.... Felicitari, arata nemaipomenit! Si noua ne place mult broccoli-ul, poate o sa fac reteta ta curand! :director:

#3 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 30 November 2009 - 05:02 PM

Arata excelent.O sa fac si eu saptamîna viitoare,ca am avut deja ceva cu carne macinata.Îmi place mult combinatia asta a ta :thumleft:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4 Useril este offline   sheherezada 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationOlandica

Postat 30 November 2009 - 05:21 PM

Este nemaipomenit de gustoasa mai ales ca are o gramada de legume.

#5 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 30 November 2009 - 07:33 PM

sheherezada a spus:

Este nemaipomenit de gustoasa mai ales ca are o gramada de legume.


Corect!!!! Noi am convenit sa avem cateva zile din saptamana in care sa halim numa' legume. Ca nu prea reusim..... e alta poveste! :laughing7: Mai mereu mi se leaga cate-o bucatica de carne de mana si gasesc ceva de facut cu ea! :mrgreen: Da' si legume mancam destule - salate multe, ori fel si fel de mancaruri.

#6 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 02 December 2009 - 04:49 PM

Arata tare bine. Daca aveam carne tocata in casa o executam in seara aceasta... asa ca ramane pe sapt viitoare, daca sunt norocoasa si mai gasesc sa cumpar. Nu de alta dar sambata trecuta vroiam sa facem niste mici, si mici ne-am facut ca nu am gasit sa cumparam carne tocata.
Multam mult de reteta! Sorina
Sorina

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi