incep cu o cina

unde am avut la gustari platou cu zucchine si vinete la gratar, tascute de bresaola umplute cu branza, salata si un platou de mezeluri felii

vinete si zucchine taiate felii si puse fara ulei in tigaie pana au fost gata, pe o parte si pe alta, condimentate cu sare su ulei in care am lasat un catel de usturoi taiat

tascutele de bresaola; felia cu putina branza in mijloc si stransa pentru a forma o punguta, puse pe salata necondimentata, pentru ca fiecare a condimentat-o in alt mod...

si speck, prosciutto cotto si prosciutto crudo

la felul intai tortellini (de cumparat) in supa de vita (asta doar pentru o persoana)

pentru celelalte, paste cu rosii proaspete, busuioc, ulei, taiate di lasate un pic la frigider, cu care am condimentat apoi pastele; la sfarsit am pus si bucatele de grana padano (seamana la cosistenta si gust cu parmezanul, dar ultimul are o calitate superioara)

felul doi, carne la gratar cu sparanghel si felii de cartofi la abur, condimentat cu piper si ulei

la desert spuma de zmeura a Petuniei, la mine in varianta cu capsuni, si niste pasticcini pe care le-au adus musafirii

am baut vin rosu, cafele,si seara a trecut rapid...