Forum Culinar: Fenicul la cuptor - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fenicul la cuptor

#1 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 June 2010 - 12:40 PM

Fenicul in salata, crud, ca fiert nu-mi place.Dar asa la cuptor(finocchio chips) e o bunatate.
L-am taiat solzi, in lung, l-am asezat intr-o tava, l-am stropit cu ulei de masline extra, am introdus in cuptor 200 de grade pentru 10 minute.

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127538868565.jpg

I-am presarat cu parmigiano din abundenta si i-am introdus iar in cuptor pentru inca 5 minute.

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127538876348.jpg

Noua ne-au placut foarte mult, chiar si lui Manu!

#2 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 June 2010 - 12:49 PM

Nu puteam sa nu va pun poza. La noi parmigiano se mananca asa:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127538930246.jpg

Nu gaseam bucata pe masa! :)

#3 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,082
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 June 2010 - 12:51 PM

As minca-o cu parmigiano cu tot :)
Interesanta combinatia, mie feniculul crud nu-mi place, o sa il incerc asa :)

#4 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 June 2010 - 12:57 PM

:)

Eu mancam numai crud.Il puneam lui Manu in supita, cand era mica si ea-l manca fiert.Acum numai crud.
Reteta am gasit-o pe un site american :) !

#5 Useril este offline   kira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 01 June 2010 - 08:00 PM

Ce bunatate! eu il mananc oricum, asa ca o sa incerc si reteta ta

mai, dar Manu e dulcica foc! sa va traiasca!!!

#6 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 June 2010 - 09:43 AM

Vezi postareakira, la 01 June 2010 - 08:00 PM, a spus:

Ce bunatate! eu il mananc oricum, asa ca o sa incerc si reteta ta

mai, dar Manu e dulcica foc! sa va traiasca!!!


Multumesc Kira! :floare:

#7 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 June 2010 - 05:24 PM

nici mie nu-mi place crud, e prea tare gustul pt papilele mele.

....am papacio si eu pe Manu,e o dulce si are niste ochi superbi
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#8 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 June 2010 - 10:55 AM

Multumesc Ioana! :D

#9 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 03 June 2010 - 02:41 PM

Vezi postareaEataly, la 01 June 2010 - 12:49 PM, a spus:

Nu puteam sa nu va pun poza. La noi parmigiano se mananca asa:
...
Nu gaseam bucata pe masa! :floare:


Aici in Portugalia n-ai putea iesi pe strada cu Manu in siguranta, te-ar opri la fiecare cinci pasi s-o admire si sigur ti-ar deochea-o cineva. Blond cu ochi albastri = suprema belleza. :D

#10 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 05 June 2010 - 03:47 PM

Vezi postarealaura_lala, la 03 June 2010 - 02:41 PM, a spus:


Aici in Portugalia n-ai putea iesi pe strada cu Manu in siguranta, te-ar opri la fiecare cinci pasi s-o admire si sigur ti-ar deochea-o cineva. Blond cu ochi albastri = suprema belleza. :D


Multumesc Laura :floare: , m-am obisnuit.Asa e si aici.Dar "suprema belleza", inca nu ne-a spus nimeni! :D

#11 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 06 June 2010 - 12:58 AM

Simplu si gustos.
Mie feniculul imi place preparat in toate felurile.
Combinat cu parmezan mi se pare perfect.
Belleza e de belea ca de obicei.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#12 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 June 2010 - 03:18 PM

Mie mi s-a parut tare interesant, asa la cuptor, cu parmigiano, Lia.

Transmit lui Manu complimentele. :occasion14:

#13 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2010 - 04:13 PM

Vezi postareaEataly, la 08 June 2010 - 03:18 PM, a spus:

Mie mi s-a parut tare interesant, asa la cuptor, cu parmigiano, Lia.

Transmit lui Manu complimentele. :occasion14:

Mi se pare interesanta ideea, dar printesa este de vis cum rontaie ea la parmezan!! :occasion14:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#14 Useril este offline   Cassia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 13 June 2010 - 10:27 PM

Lilly- Tudor ii transmite un big hello lui Manu si intreba daca vine la play date aici?

Fenicul este cumva fenel?
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#15 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 June 2010 - 02:25 PM

Tudor, any time! :love7:
Cred ca da, fenicul, fenel, finocchio.

Zerda, :occasion14: !

#16 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 15 June 2010 - 11:20 PM

Nici nu ma gandeam ca o sa-mi placa asa mult.Poate ai sa razi ,dar n-am facut si n-am gustat pana azi. =))
De-acu fenel scrie pe salata mea,e cruncy iar gustul de black licorice e divin.N-am avut parmezan si am pus niste red lester,(un fel de cascaval de -un portocaliu intens)si a mers la fix.
Lily draga,iti multumesc de reteta,bine ai facut ca i postat-o! :love7: :love3: si pup si-o manuta de-a lui Manu

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-119-127663661563.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-119-127663677206.jpg


#17 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 June 2010 - 12:32 PM

Un succes neasteptat, nu-i asa?!
Ce bine arata si al tau.
E o garnitura de legume care merge langa orice fel de carne, si nu numai.La noi se mai cere!

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi