Forum Culinar: Capsunata - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Capsunata ...pt Ioana

#1 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 08 July 2010 - 12:34 AM

Nu pot sa dau cantitati exacte,ca nu am masurat nimic.Aproximativ juma' de kil de capsuni,zahar dupa gust si tuica de pruna de apr. 55°-60°,cam juma' de litru.Am amestecat bine capsunile
cu zaharul,pana acesta a fost aproape in intregime dizolvat.Am pus totul intr-un borcan si am lasat cam o saptamana sa stea,timp in care mai agitam borcanul din cand in cand.Dupa zilele de stat am strecurat lihiorul si l-am pus in sticla.

Poza e veche,e de la prima capsunata:

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-59-127854211445.jpg

Mama folosea nu stiu ce alcool,dar eu n-am avut,de aia am facut cu tuica si tot timpul fac cu tuica :-*
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#2 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 09 July 2010 - 08:47 PM

saru-mana , Petu, mai am ceva capsuni in frigider, dar ma duc maine sa mai culeg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi