Nu pot sa dau cantitati exacte,ca nu am masurat nimic.Aproximativ juma' de kil de capsuni,zahar dupa gust si tuica de pruna de apr. 55°-60°,cam juma' de litru.Am amestecat bine capsunile
cu zaharul,pana acesta a fost aproape in intregime dizolvat.Am pus totul intr-un borcan si am lasat cam o saptamana sa stea,timp in care mai agitam borcanul din cand in cand.Dupa zilele de stat am strecurat lihiorul si l-am pus in sticla.
Poza e veche,e de la prima capsunata:
Mama folosea nu stiu ce alcool,dar eu n-am avut,de aia am facut cu tuica si tot timpul fac cu tuica
Pagina 1 din 1
Capsunata ...pt Ioana
#2
Postat 09 July 2010 - 08:47 PM
saru-mana , Petu, mai am ceva capsuni in frigider, dar ma duc maine sa mai culeg
Arata acest topic
Pagina 1 din 1