Maestre,o tusa personala nu face rau niciodata.
La urma urmei,gusturile nu se discuta.
Lavanda face ratatouille-ul cu adevarat provencal.
Ti-ar placea sa stai asa pierdut ?
Ratatouille Ghiveci a la Lia
#21
Postat 01 August 2011 - 06:54 PM
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
#22
Postat 05 August 2011 - 07:12 AM
Ce e amuzant este ca în filmul "Ratatouille", ceea ce-i puneau ei în farfurie d-lui critic gastronomic era mai degraba un soi de "timbale de legumes".
Adevarata ratatouille se face asa cum a facut-o Pisco, rumenind fiecare leguma separat, ceapa, ardeiul gras, vinetele si dovleceii, în ulei de masline.
Adevarata ratatouille se face asa cum a facut-o Pisco, rumenind fiecare leguma separat, ceapa, ardeiul gras, vinetele si dovleceii, în ulei de masline.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!