Forum Culinar: Pachetele cu porumb si branza - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pachetele cu porumb si branza

#1 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 23 July 2010 - 02:46 PM

Ingrediente
foi de placinta (phylo)
porumb
branza cu mucegai,cas iute,dupa preferinte
iaurt de buna calitate
optional putin chilli (fara samburi nu e iute deloc)
putin parmezan


Preparare

Se pregatesc foile de placinta (pt 5 portii babane trebuiesc 10 foi),si se acopera cu un prosop umed pentru putin timp

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988931773.jpg

Se taie stiuletul pentru a scoate boabele de porumb(sau folositi congelat,dar sa fie f bine uscat intr-un prosop)

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988792418.jpg

Branza se face bucatele si se amesteca cu porumbul boabe

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988801097.jpg

Si se adauga si iaurt atat cat sa omogenizati compozitia,

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988807479.jpg

Puneti si cateva aschii de parmezan,(optional)

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988990413.jpg

Amestecul sa nu curga , sa fie aproximativ asa,

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-12798881355.jpg

Se taie foile de placinta pe latime,si obtinem astfel 20 foi

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988824174.jpg

Se iau cate 4 foi ,inainte de le suprapune ,ungeti cu putin ulei,doar cat sa se lipesca intre ele,putin la colturi si la mijloc

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988838178.jpg

Se pune pe mijloc umplutura destul de generos,poate 2 linguri mari

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988944951.jpg

Se strang bine ,dar usor(sa nu pocneasca),ca pe-o pusculita si nu se ung deasupra cu nimic

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988862105.jpg

Si se pun in cuptorul incins (200 gr Celsius),pt aproape 20 min,nu trebuie sa fie arse,doar usor bronzate

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988874802.jpg

Si gata,sunt numai bune de devorat :biggrin: , :lol: super gustul =))

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988893482.jpg

Pofta Buna! =))

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988957038.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-119-127988901302.jpg


#2 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,082
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 July 2010 - 06:10 PM

Cred ca tare mi-ar place, da' de unde mai iau eu porumb? Ca in lanul de linga mine se vor construi vile si n-au mai pus porumb, tre sa-mi caut alt lan :( Cel care se gaseste de cumparat nu-l suport pentru ca e dulce.
Multumesc de idee, poze si reteta, esti fantastica :pupic:

#3 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,082
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 August 2010 - 10:39 PM

Am fost la furat si mi-am procurat porumb :blush:
Voilà, mersi Nico :read2:
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-4-128129994036.jpg

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi