Forum Culinar: Eataly a New York! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Eataly a New York! pentru Yandira si cine se mai gaseste acolo

#1 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 August 2010 - 08:38 AM

Magazinul care s-a nascut la Torino si care acum are si alte locatii in Italia se deschide marti si la New York. Pe linga magazine mai sunt si restaurante si o cofetarie a lui Luca Montersino, cel cu care am facut eu cursul acum citva timp si cu care o sa mai fac unul in octombrie. Produsele sunt de calitate exceptionala, multe daca nu toate sunt presidii Slowfood.
Deci daca sunt amatori ai calitatii gastronomice italiene vi-l recomand cu caldura, pe cel de la Torino l-am vizitat cu Stella, eu si Eataly = Lili suntem "indragostite" de el :)
Asa ca daca aveti ocazia vizitati-l, aici e articolul in italiana, in engleza vad ca nu l-au tradus.
http://www.eataly.it...aly-a-new-york/

#2 Useril este offline   Mari-Ana 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationToronto

Postat 15 July 2011 - 01:51 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 August 2010 - 08:38 AM, a spus:

Magazinul care s-a nascut la Torino si care acum are si alte locatii in Italia se deschide marti si la New York. Pe linga magazine mai sunt si restaurante si o cofetarie a lui Luca Montersino, cel cu care am facut eu cursul acum citva timp si cu care o sa mai fac unul in octombrie. Produsele sunt de calitate exceptionala, multe daca nu toate sunt presidii Slowfood.
Deci daca sunt amatori ai calitatii gastronomice italiene vi-l recomand cu caldura, pe cel de la Torino l-am vizitat cu Stella, eu si Eataly = Lili suntem "indragostite" de el :rolleyes:
Asa ca daca aveti ocazia vizitati-l, aici e articolul in italiana, in engleza vad ca nu l-au tradus.
http://www.eataly.it...aly-a-new-york/



Imi pare rau Adriana ca nu am văzut postul tau mai repede, săptămâna trecută am fost la NY si ne-am plimbat pe strada cu pricina.

#3 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 July 2011 - 03:44 PM

Of, ce rau imi pare, gaseai o bucatica de Italia acolo :)

#4 Useril este offline   yandira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 July 2012 - 06:35 PM

Buna Adriana, mi-ai rascolit amintiri..In momentul respectiv ti-am trimis poze si ti-am povestit cat de incantata am fost in Eataly-N.Y. Pentru fetele care vor calatori pe acolo am crezut ca e bine sa pun cateva poze Mai intai asta:

Eataly, the largest artisanal Italian food and wine marketplace in the world, is finally here in New York. Two years after Oscar Farinetti opened his groundbreaking food and wine market in Turin, Italy, he has teamed up with Mario Batali, Joe Bastianich, and Lidia Matticchio Bastianich of Batali-Bastianich (B&:tongue3: Hospitality Group to transform a 50,000 square - foot space in the Flatiron District into New York City’s premier culinary mecca.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425453988935.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425453844157.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425453734075.jpg

Imagine postata

#5 Useril este offline   yandira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 July 2012 - 06:47 PM

Cladirea e imensa (Pe Fifth Avenue si la 23 West) cred ca are vreo 14 etaje si la rooftop e beraria, unica in lume, cu muzica pe viu si bauturi si mancare organica. trebuie rezervat din timp. Acolo mananci ce cumperi, te asezi la o masa si infuleci. De asemeni sant o droaie de restaurante de paste, pizza, carne, bere vin,licoruri, cofetarii. totul cu produse italiane, iar pastele se fac pe loc, astepti si apoi cumperi cat vrei.
Absolut totul, pana si sarea, e importat din Italia.Cand am fost eu era o promotie de aperitiv (prosciutto e melone) gratis.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425456119848.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-253-13425435996497.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425456032665.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425455915072.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425455833314.jpg

Imagine postata

#6 Useril este offline   yandira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 July 2012 - 06:57 PM

Aici se pregateau pastele sau pizza si se bagau la cuptor
Sant multe zone cu restaurante, dupa specificul mancarii. Tot ce am pus eu era doar la parter!!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-253-13425436998589.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-253-13425437274629.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-253-13425439666593.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425458148183.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425458039664.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425457943654.jpg

Imagine postata

#7 Useril este offline   yandira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 July 2012 - 07:01 PM

...si la sfarsit platesti

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425459880435.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425459792375.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425459708193.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425459614155.jpg

Imagine postata

#8 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 July 2012 - 07:27 PM

Nici nu stii cit sunt de fericita ca ti-a placut.
Ti-am micsorat pozele pentru ca erau foarte mari, sper ca n-am ametit ordinea in care le-ai pus, iarta-ma :thumleft:

#9 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 17 July 2012 - 07:48 PM

haolică ce preţuri ... da' nu'ş de ce mă mir, că in Manhattan am păpat buratta importată din Italia care costa 32 de dolari şi nu cred că avea mai mult de 500g.
cică mâna dreaptă e lu' Farinetti e un român, ştie cineva cum îl cheamă?

#10 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 July 2012 - 07:51 AM

E prima oara cind aud asa ceva, mina dreapta la New York sau oriunde?

#11 Useril este offline   yandira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 18 July 2012 - 07:05 PM

Vezi postareaAdriana, la 17 July 2012 - 07:27 PM, a spus:

Nici nu stii cit sunt de fericita ca ti-a placut.
Ti-am micsorat pozele pentru ca erau foarte mari, sper ca n-am ametit ordinea in care le-ai pus, iarta-ma :hug:

Cum sa nu imi placa, eu ador tara ta inca de pe vremea saraciei neorealismului pe vremea cand bunicul imi facea mamaliga din alune pisate, zicea ca asa a mancat in Italia....
Imagine postata

#12 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 18 July 2012 - 07:37 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 July 2012 - 07:51 AM, a spus:

E prima oara cind aud asa ceva, mina dreapta la New York sau oriunde?


nu mi-e clar dacă la new york sau peste tot, l-am văzut la tv pe fugă, discuţia era in contextul lui new york ...

#13 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 19 July 2012 - 12:40 PM

intr-un articol se vorbeste despre un roman, care e pe locul intai, dar la sectorul paine
nu am gasit altceva, poate despre asta era vorba
fiica dacilor

#14 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 28 April 2016 - 06:42 PM

coup de foudre la prima vedere și îmbucătură:notworthy:

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-1215-14618614198015.jpg

#15 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 April 2016 - 10:23 PM

Frittura di calamari?
Maioneza cre' ca e adaptare la gustul american :notworthy:

#16 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 28 April 2016 - 10:38 PM

fritto misto - maioneza era "tartar sauce" care pe continentul nord american este musai la animalele marine Imagine postata

PS am mîncat și înghețată Grom, nu la eataly, aveau magazin propriu. acum vă gelozesc pentru ce aveți la Torino

#17 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 April 2016 - 09:16 AM

Grom nu-mi place, i-am dat 2 sanse, a treia nu i-o mai dau, din fericire aici e plin de alte persoane care fac inghetata mult mai buna dupa parerea mea. Dupa aceea cind devin prea mari pierd farmecul de mic producator care foloseste produse locale si de calitate, pina la urma eu nu-i consider 2 producatori de inghetata de calitate, ci 2 buni manageri care au reusit sa creeze o afacere profitabila :notworthy:

#18 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 April 2016 - 10:04 AM

Vezi postareaDexter, la 28 April 2016 - 06:42 PM, a spus:

coup de foudre la prima vedere și îmbucătură:floare:




Acum ma intelegi?? :notworthy:

#19 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 April 2016 - 02:02 PM

Vezi postareaDexter, la 28 April 2016 - 10:38 PM, a spus:

fritto misto - maioneza era "tartar sauce" care pe continentul nord american este musai la animalele marine Imagine postata

PS am mîncat și înghețată Grom, nu la eataly, aveau magazin propriu. acum vă gelozesc pentru ce aveți la Torino


Arata supercalifragilisticexpialidocious! Sa le incerci si cu marinara sauce :notworthy:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#20 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 April 2016 - 07:34 PM

lili, dacă aș avea eataly la îndemână cred ca aș fi acolo tot timpul :floare:
adriana, incă un motiv de gelozeală, înghețata locală bună :notworthy:
lapo, am notat combinația cu toate că nu mă omor după pește-tomate, mai bine ar fi ceva cu usturoi și vin :pupic:

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi