Giorgiana, la 15 November 2010 - 01:59 PM, a spus:
Doamne, ce am patit azi-dimineata cu Cody! I-am dat sa manance si a iesit in curte sa faca o tura ca in fiecare dimineata, ce i-a venit lui sa se suie pe casa, nu a facut asta in cei trei ani de existenta si a inceput sa urle ca apucatul ca nu mai putea sa se dea jos, incerca si aluneca. Cred ca l-au auzit toti vecinii si era si ora 6,00 dimineata, intuneric afara, na, se lumineaza acum dupa ora 7,00. L-am trezit pe Alex (tac-su plecase deja la servici)sa se suie pe casa si sa ia "copilul". Cu teama, sa nu alunece Alex de pe casa, noroc ca nu cazuse bruma sau roua, nu era uda tabla de pe casa. Cand l-a vazut, a inceput sa urle si mai tare, l-a luat Alex in brate, s-a agatat de el ca o liana, eu m-am suit pe o masa si l-am preluat de la el, ca sa poata sa coboare in siguranta si Alex. Tremura, isi umflase coada, avea niste ochi iesiti din orbita, s-a dus glont in casa, direct la noi in pat si gafaia. Am stat un pic pana sa plec la servici sa-l mangaiem si sa-l linistim pe "monsieur". Si uite asa, peripetii de dis-de-dimineata!!!
Gio,deci se pare ca si tu ti-ai trezit casa si vecinii de la 6

Ati avut gimnastica de dimineata.Bine ca s-a terminat cu bine si nu ati cazut niciunul!
Snej,acu îmi dai de gîndit.Si Mike e mai molcut,dar eu nu cred ca e în stare sa plece de acasa din cauza lui Berry.El este ca o lipitoare lipita de noi.Îi este frica si în casa daca e cineva la noi.E foarte dependent de noi.Si Felix este,dar altfel.El are total alt comportament,e ager si "gîndeste" rapid în orice situatie.Mike pina pricepe ca a luat-o în freza,Felix deja sarise în aparare si Berry primise deja si jumatate din portia de bataie

Mike înca se uita sub masa cînd trece pe acolo,si au trecut deja o gramada de ore de atunci
Din toata afacerea,el e cel speriat înca.Nici nu a mai mîncat azi pîna acum seara.A intrat,s-a uitat sub masa si apoi a huschit-o în paturica lui pe canapea lînga mine.Felix are dureri de papuci.De dimineata de dupa rafuiala doarme în pat.Am mai fost pe la el,l-am mai mîngîiat,i-am dus budinca(de pisici),a lins-o si s-a culcat mai departe

...Berry,înca nici urma de el...
Oricum,daca Berry o mai face lata,s-ar putea sa-l iau de urechi si sa-l trimit acasa la el,chiar daca mi-e drag tare.