Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1081 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 November 2010 - 10:48 PM

Vezi postareaELIN, la 12 November 2010 - 01:32 PM, a spus:

Desi n-am mai scris pe aici de muuulta vreme, am trecut mereu sa vad ce au mai facut pisicoantele voastre.
Si pentru ca Ria a pus poze cu frumusetea ei, si a amintit si de faptul ca-si dezmiarda pisica, strigand-o bufnitza, am zambit si am zis ca azi trebuie neaparat sa am timp sa pot sa fac si eu introducerea in lumea pisicoantelor de pe artaculinara, a preaiubitei noastre Tia :lol: :D E o ciufulita persana, are 3 luni si a primit-o in dar fiica mea pe 10.10.2010 (data predestinata :-* ). Povestea ei mai putin fericita este ca a fost pusa spre vanzare intr-un pet-shop dintr-un mall din Timisoara, a stat aproape o luna intr-o vitrina din aceea gen acvariu, i se dadea sa manance doar dimineata si seara, sa nu faca "mizerie" multa, astfel incat a slabit foarte mult, blanitza ii era zburlita, privirea speriata. S-a acomodat rapid cu noi, si datorita ochilor mari am strigat-o si noi la inceput Bufni. Pun o foto din prima zi cand a ajuns la noi si alta cand poza ca un manechin profesionist :D , imi cer scuze insa pentru calitatea pozelor care-s cam neclare. Promit sa revin si cu alte poze, si povesti despre nazbatiile pe care le face.

Superba pisicuta!!! :D Pupam boticu' cel frumos!

#1082 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 November 2010 - 10:49 PM

Vezi postareaAmbra, la 21 October 2010 - 10:32 PM, a spus:

Mufi dupa ce-si facuse putin manichiura

E taaaaaaare draguta!!! Imi aduce aminte de pisica de la mama - Tuti... Tot birmaneza e si ea!

#1083 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 November 2010 - 10:50 PM

Vezi postareaRia, la 06 November 2010 - 04:28 PM, a spus:

Salutari si pupici la toata lumea! :D si scuze ca n-am mai dat pe aici demult.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine ... ma cheama Maya
Dar ai mei imi mai zic Bufnitoaie
Chiarrrrr seman cu o bufnita?

M-am topit.... :-*
Mi-e dor de pisicuta-n casa! Uffff, de-as putea sa iau dihaniile de la mama la mine, ce bine-ar fi!!! :lol:

#1084 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 November 2010 - 10:51 PM

Vezi postareasnej, la 12 November 2010 - 02:18 PM, a spus:

E o dragalasa :D . Cred ca e alintata de toata lumea acum :-* .

Ii place sa se tolaneasca ca si lui Mio

Alta frumusete. Persanii vad ca au tolaneala-n sange. Si lui Moshi-al meu ii place sa se-ntinda cat e de mare. Si n-are decat 8 kile jumate.... Si vreun metru si ceva in lungime.... :lol:

#1085 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 14 November 2010 - 02:50 PM

Salutari si pupici la toata lumea! :) si scuze ca n-am mai dat pe aici demult.

Cum sa nu ne aducem aminte de tine! Tiza Mayei mele! Si nu stiu de ce mami iti zice bufni ca esti frumoasa foc si pufoasa buna de smotoceala!

a preaiubitei noastre Tia :love7: :love7: E o ciufulita persana, are 3 luni si a primit-o in dar fiica mea pe 10.10.2010 (data predestinata :lol: ).

Tia e o frumusete mica (si intelectuala ca toate matzele care se respecta!)Sa va traiasca si sa creasca mare si la fel de frumoasa!

Burtica adorabila! Si grasunelul meu, mai ales ca acum dau drumul la calorifere, e tot cu burtica in sus, tot tolanita..deh' viata grea !
'
A cat is a friend fur-ever !

#1086 Useril este offline   Ria 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 15 November 2010 - 01:26 AM

Vezi postareaUma, la 14 November 2010 - 02:50 PM, a spus:

Salutari si pupici la toata lumea! :hug: si scuze ca n-am mai dat pe aici demult.

Cum sa nu ne aducem aminte de tine! Tiza Mayei mele! Si nu stiu de ce mami iti zice bufni ca esti frumoasa foc si pufoasa buna de smotoceala!

Ei Uma, o alintam in toate felurile ... "viata grea" vorba ta!
Pupam tiza din "judetul vecin" si pe mamica ei! :wub:
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1087 Useril este offline   ELIN 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationS

Postat 15 November 2010 - 07:47 AM

Maya, Ria, Foxxy, Uma, multumim pentru complimente :wub: , pupam si noi pisicoante si stapanele lor iubitoare :hug: .

#1088 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 15 November 2010 - 01:48 PM

Da, chiar ca nici pe dumnealui nu l-am vazut demult, pupici lui tolanitul!!!
GEORGIA

#1089 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 November 2010 - 01:59 PM

Doamne, ce am patit azi-dimineata cu Cody! I-am dat sa manance si a iesit in curte sa faca o tura ca in fiecare dimineata, ce i-a venit lui sa se suie pe casa, nu a facut asta in cei trei ani de existenta si a inceput sa urle ca apucatul ca nu mai putea sa se dea jos, incerca si aluneca. Cred ca l-au auzit toti vecinii si era si ora 6,00 dimineata, intuneric afara, na, se lumineaza acum dupa ora 7,00. L-am trezit pe Alex (tac-su plecase deja la servici)sa se suie pe casa si sa ia "copilul". Cu teama, sa nu alunece Alex de pe casa, noroc ca nu cazuse bruma sau roua, nu era uda tabla de pe casa. Cand l-a vazut, a inceput sa urle si mai tare, l-a luat Alex in brate, s-a agatat de el ca o liana, eu m-am suit pe o masa si l-am preluat de la el, ca sa poata sa coboare in siguranta si Alex. Tremura, isi umflase coada, avea niste ochi iesiti din orbita, s-a dus glont in casa, direct la noi in pat si gafaia. Am stat un pic pana sa plec la servici sa-l mangaiem si sa-l linistim pe "monsieur". Si uite asa, peripetii de dis-de-dimineata!!!
GEORGIA

#1090 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 15 November 2010 - 07:19 PM

Si noi am avut azi dimineata scandal!
Berry a sarit la bataie la Mike...asa din senin.Mike e chiar extrem de pasnic,se mîrîie doar cînd îl tinem cu "forta" sa-l curatam de ceva,ca mai vine,ba cu guma de mestecat pe talpi,cu frunze lipite si mocirla,sau cîte un melc pe burta :toothy6: serios!.

Statea pur si simplu pe trunchiul ala rasturnat din fata terasei,iar Cicilica a venit si i-a tras astuia vreo 3 labe peste cap,si i-a sarit în spate.Asta e nimic,dar sa nu va spun ce a facut Felix.Nici nu stiu de unde a sarit.A venit ca o racheta într-un salt de cerb...ori a sarit din cires,ori de prin tuia,nu stiu!Cert este ca l-a batut pe Berry de numa.Eu dau sa ies spre terasa(ca am vazut prin usa ce se întîmpla)atunci sarmanul Berry a taiat-o spre usa de la terasa unde eram si eu,sa intre în sufragerie.Cînd sa ajunga la clapita l-a prins Felix si l-a izbit prin usa pisicieasca de a sarit clapa în mijlocul sufrageriei!Bataia a continuat sub masa înca vreo cîteva secunde.Nu m-am bagat sa-i despart,ca mi-a fost frica sa nu ma muste Berry din panica,am tipat doar la ei...de atunci motanasul nu a mai venit.Oricum o sa apara,pentru ca prea mult îi place mîncarea ca sa renunte la ea.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1091 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 15 November 2010 - 08:00 PM

Asa ceva am patit si eu acasa la ai mei. Un motan care locuia mai mult in alta parte a inceput sa faca asa, voia sa-l goneasca de acasa pe motanul nostru, motan care crescuse la noi de cand era pui. Mirciulica era mai moale de felul lui si foarte tolerant. Ai mei au intervenit intre ei de fiecare data cand i-au vazut dar nu au putut sa-l fugareasca pe celalalt de tot. Mancarea era buna la noi si nu avea de ce sa renunte sa vina. Mirciulica primea deja mancare la separe ca altfel nu mai ajungea si venea din ce in ce mai rar acasa. Intr-o zi n-a mai venit. Tare ciuda mi-a fost pe motanul asta rau si mi-am reprosat ca nu l-am fugarit din vreme...Mirciulica n-ar mai fi plecat...

#1092 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 15 November 2010 - 08:12 PM

Vezi postareaMaya, la 13 November 2010 - 07:45 PM, a spus:

Ria,snej pupam boticuri turtite ca nu le-am mai vazut demult! :P

Elin,o dulcica piticoanta ta! :( Si ei mei se urca pe temele Denisei.ACum nu-i mai lasa,ca mai vin cu labele mrdare de la vremea asta :(

Pupam si noi apasat pe stimabilul Mike (febletea mea) si pe relaxatul de Felix!

Vezi postareaRia, la 13 November 2010 - 10:24 PM, a spus:

Elin ce scumpa-i mitzulica ta. Sunt sigura ca o sa fie fericita cu noua ei familie.

Snej, e tare frumos Mio, mi-a placut de el de cand l-am vazut prima data in poze si chiar ma bucur ca ai mai pus.

Cu pieptanatul si maya are "toane" mai nou. Inainte o pieptanam zilnic, facea parte din rutina. Asta vara am fost plecati 2 saptamani in concediu si dupa ce am venit n-a mai vrut sa stea la pieptanat. Acum are zile cand imi cere ea, ma duce la cosuletul cu periile ei, dar are si zile cand nu ma lasa nici sa ma apropii cu peria de ea.

Pupam toate mitzulinele!

Si eu toata ziua ii spun ca e frumos...o sa fie un infumurat :toothy6: . Ce norocoasa esti ca iti cee macar din cand in cand pieptanata, Mio se place cu freza free style :( .
Pupici pentru Maya delicata!

Vezi postareaFoxyy, la 13 November 2010 - 10:51 PM, a spus:

E o dragalasa . Cred ca e alintata de toata lumea acum .

Alta frumusete. Persanii vad ca au tolaneala-n sange. Si lui Moshi-al meu ii place sa se-ntinda cat e de mare. Si n-are decat 8 kile jumate.... Si vreun metru si ceva in lungime....

Chiar, ce mai face Moshi? A mai facut balti pe covor sau s-a lasat de sportul asta?
La kilogramele lui (si ale lui Mio, de ce sa ne ascundem dupa degete :D ) e mai confortabil sa stea tolanit decat adunat.

Vezi postareaUma, la 14 November 2010 - 02:50 PM, a spus:

Salutari si pupici la toata lumea! :( si scuze ca n-am mai dat pe aici demult.

a preaiubitei noastre Tia :( :( E o ciufulita persana, are 3 luni si a primit-o in dar fiica mea pe 10.10.2010 (data predestinata ).

Tia e o frumusete mica (si intelectuala ca toate matzele care se respecta!)Sa va traiasca si sa creasca mare si la fel de frumoasa!

Burtica adorabila! Si grasunelul meu, mai ales ca acum dau drumul la calorifere, e tot cu burtica in sus, tot tolanita..deh' viata grea !
'

Mi-e dor de grasunelul tau! Mai pune poze :( .

Vezi postareaGiorgiana, la 15 November 2010 - 01:48 PM, a spus:

Da, chiar ca nici pe dumnealui nu l-am vazut demult, pupici lui tolanitul!!!

Multi pupici si de la noi! Bine ca l-ai dat jos pe Cody, poate se mai potolese o vreme desi poate abia acu a descoperit gustul plecatului in vajaiala.

#1093 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 15 November 2010 - 09:37 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 15 November 2010 - 01:59 PM, a spus:

Doamne, ce am patit azi-dimineata cu Cody! I-am dat sa manance si a iesit in curte sa faca o tura ca in fiecare dimineata, ce i-a venit lui sa se suie pe casa, nu a facut asta in cei trei ani de existenta si a inceput sa urle ca apucatul ca nu mai putea sa se dea jos, incerca si aluneca. Cred ca l-au auzit toti vecinii si era si ora 6,00 dimineata, intuneric afara, na, se lumineaza acum dupa ora 7,00. L-am trezit pe Alex (tac-su plecase deja la servici)sa se suie pe casa si sa ia "copilul". Cu teama, sa nu alunece Alex de pe casa, noroc ca nu cazuse bruma sau roua, nu era uda tabla de pe casa. Cand l-a vazut, a inceput sa urle si mai tare, l-a luat Alex in brate, s-a agatat de el ca o liana, eu m-am suit pe o masa si l-am preluat de la el, ca sa poata sa coboare in siguranta si Alex. Tremura, isi umflase coada, avea niste ochi iesiti din orbita, s-a dus glont in casa, direct la noi in pat si gafaia. Am stat un pic pana sa plec la servici sa-l mangaiem si sa-l linistim pe "monsieur". Si uite asa, peripetii de dis-de-dimineata!!!

Gio,deci se pare ca si tu ti-ai trezit casa si vecinii de la 6 :D
Ati avut gimnastica de dimineata.Bine ca s-a terminat cu bine si nu ati cazut niciunul! :)

Snej,acu îmi dai de gîndit.Si Mike e mai molcut,dar eu nu cred ca e în stare sa plece de acasa din cauza lui Berry.El este ca o lipitoare lipita de noi.Îi este frica si în casa daca e cineva la noi.E foarte dependent de noi.Si Felix este,dar altfel.El are total alt comportament,e ager si "gîndeste" rapid în orice situatie.Mike pina pricepe ca a luat-o în freza,Felix deja sarise în aparare si Berry primise deja si jumatate din portia de bataie :D
Mike înca se uita sub masa cînd trece pe acolo,si au trecut deja o gramada de ore de atunci :D

Din toata afacerea,el e cel speriat înca.Nici nu a mai mîncat azi pîna acum seara.A intrat,s-a uitat sub masa si apoi a huschit-o în paturica lui pe canapea lînga mine.Felix are dureri de papuci.De dimineata de dupa rafuiala doarme în pat.Am mai fost pe la el,l-am mai mîngîiat,i-am dus budinca(de pisici),a lins-o si s-a culcat mai departe :D ...Berry,înca nici urma de el...

Oricum,daca Berry o mai face lata,s-ar putea sa-l iau de urechi si sa-l trimit acasa la el,chiar daca mi-e drag tare.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1094 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 15 November 2010 - 10:12 PM

ce de peripetii pe aici si ce de blanoase frumoase.
Domsoara mea e cumintica , nu mai plange,decat azi dupa mancare,s-a obisnuit sa aibe tot timpul crantaneii in farfurie,dar de azi am zis ca nu mai cedez,fiinca usurel se arpopie de 5 kg.

Azi pozam orhideele si hop si ea ca o Lady ce e

Fisier atasat  IMG_5542.JPG (56.79K)
Number of downloads: 3
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1095 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 15 November 2010 - 11:55 PM

Pot sa-mi declar dragostea (pentru a nspeeaaa mie oara) pentru ginerele meu!?

Deci nu numai ca e frumos si e special, motanul asta stie sa fie loial si sa aiba grija de fratele lui! L-a acceptat pe Mike pentru ca Mikiduta a stiut sa-si vada de ale lui si sa-l recunoasca de sef. L-a acceptat pe Cicilica pentru ca era mic si avea nevoie de "unchi" sa-l invete, una alta. Dar acum el face ordine acolo -deci Cicilica zic eu ca vrea sa se dea sef -si cum stie in capul lui mic si pufos ca nu are cum sa se dea sef in fata lui big boss, se ia sa-l agaseze pe Mikiduta. Numai ca Felixul o sa-l puna mereu la punct.

Acum Maya draga eu te inteleg perfect- oricat de drag imi e Cicilica, daca e sa incepe sa agaseze baiatul Mike,atunci e dat afara de la gradinita...Nu-i frumos din partea lui ce face, mai ales ca baietii l-au acceptat cand era o mana de cotoi necajit :)

#1096 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 November 2010 - 11:57 PM

Deci azi e ziua peripetiilor.
Aseara o coboara Stefano pe Puffy in curte ca sa-i dea mincare si sa se duca la culcare si cind ies in curte vad o pisica care nu era a noastra. Puffy alearga dupa ea cum face mereu doar ca speriata o ia la stinga o ia la dreapta si nu stie pe unde sa iasa, apoi decide sa se urce in copac. Puffy se agita un pic, se duce sa manince apoi sa doarma. Liniste si pace pina azi dimineata cind coborim noi, am zis, sigur o fi coborit pisica din copac doar nu a stat acolo toata noaptea. Doar ca dimineata Puffy se invirtea in jurul copacului si plingea asa cum face mereu cind vrea sa se joace cu pisicile si ele fug. Doar ca pisica nu zicea nimic, era intuneric si ploua, ne-am zis ca isi aminteste de aseara si se agita. Noi plecam si in seara asta imi zice soacra-mea ca dupa ce s-au trezit ei auzeau un mieunat, s-a dus socru-meu peste tot sa caute si nu pricepea de unde vine, Puffy dormea bine mersi in casuta ei. Intr-un sfirsit socru-meu se uita in sus in copac si vede pisica, ii pune matura cea lunga cu care sterg paianjenii si biata pisica coboara dupa o noapte de stat in copac in ploaie. Ciudat e ca nici aseara nici azi dimineata n-a zis nimic ca noi ne-am fi dus sa o dam jos, socrii nu stiau faza cu Puffy si pisica si habar n-aveau ca e o pisica in copac. Ca mai apoi sa afle ca era pisica unchiului care sta linga noi si care venise dupa ei aseara cind au venit aici :)

#1097 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 November 2010 - 08:53 AM

Deci ziua de 15 noiembrie ramane zi memorabila in calendar, la cate s-au intamplat cu blanoasele noastre!!!
Cody s-a linistit, azi dimineata nu a mai cerut afara, asta inseamna ca a tras o sperietura.
Pupici la toate blanoasele!!!
GEORGIA

#1098 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 November 2010 - 11:27 AM

Azi a venit Berryca,a halit,si s-a jucat prin casa de unu singur!Interesante-s mîtzele astea!Baietii mei erau în casa.Dormeau amîndoi.Cînd l-au vazut pe asta alergîd,de obicei Felix se lua dupa el si-l alerga peste scaune si canapea.Se jucau de-a prinsa,iar Mike era un spectator interesat...ei azi si-au ridicat amîndoi capetele din pene,s-au uitat dupa el si s-au culcat la loc.Berry tot alerga,sarea la cheile spînzurate în usa,sarea prin hol în fata usii de la dormitor sa se "faca vazut",facea tumbe...astia nimic!Dupa cum se pare,momentan l-au pus pe ignor :lol:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1099 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 16 November 2010 - 04:36 PM

Vezi postareaMaya, la 16 November 2010 - 11:27 AM, a spus:

Azi a venit Berryca,a halit,si s-a jucat prin casa de unu singur!Interesante-s mîtzele astea!Baietii mei erau în casa.Dormeau amîndoi.Cînd l-au vazut pe asta alergîd,de obicei Felix se lua dupa el si-l alerga peste scaune si canapea.Se jucau de-a prinsa,iar Mike era un spectator interesat...ei azi si-au ridicat amîndoi capetele din pene,s-au uitat dupa el si s-au culcat la loc.Berry tot alerga,sarea la cheile spînzurate în usa,sarea prin hol în fata usii de la dormitor sa se "faca vazut",facea tumbe...astia nimic!Dupa cum se pare,momentan l-au pus pe ignor =))

Interesanta psihologia matzonului =)) Adica uite, am venit, haide sa uitam tot..si Felixul putea sa-l ia la bataie dar el stie ca a aplicat deja corectia juniorului si acum doar trebuie ignorat pana ii intra mintea in cap.
Sa le pup eu mustatile de baieti frumosi :rolleyes:

#1100 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 November 2010 - 05:12 PM

Vezi postareaUma, la 16 November 2010 - 04:36 PM, a spus:

Interesanta psihologia matzonului :P Adica uite, am venit, haide sa uitam tot..si Felixul putea sa-l ia la bataie dar el stie ca a aplicat deja corectia juniorului si acum doar trebuie ignorat pana ii intra mintea in cap.
Sa le pup eu mustatile de baieti frumosi :rolleyes:

Da,si Mike copiaza de la alfa casei,face pe barbatul =)) .Sa vezi,ridica amîndoi capshoarele se uita dupa Cici,dupa care Mike se uita la Felix sa vada care e parerea lui.Mike,mai ca s-ar fi ridicat din pat,dar l-a vazut pe Fel asa dezinteresat ca a facut si el pe coolu,si si-a întins boticul pe o labuta apoi a închis ochii! =))

Cicilica are deja anul,se crede matur,si vrea si el sa se impuna.Chiar cred ca intentiona sa ocupe un loc de alfa barbat în revierul lui Fel.Asta însa i-a facut clar ca în South W...there can be only one!(si ala va fi mereu Felix) :P

Sînt curioasa cind se întîlnesc printre usi,ce fac.Eu cred ca Fel ramîne cool dar atent.O sa fie cu un ochi pe el :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57