E o frumusete!
Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 16 September 2011 - 11:54 PM
E o frumusete!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 17 September 2011 - 09:48 AM
Iti recomand Furminator pentru matze cu par lung:)
E adorabil pufocila!!
Postat 17 September 2011 - 01:55 PM
Postat 17 September 2011 - 01:56 PM
stella, la 16 September 2011 - 11:12 PM, a spus:
ca e "norvegian " .............deci...la 2 luni jumate ( e nascut pe 29 iunie...trebuia sa-i zic Pàtru sau Pavel )
Ce pufosenie cu nume impunator!
Postat 19 September 2011 - 12:38 PM
stella, la 16 September 2011 - 11:12 PM, a spus:
ca e "norvegian " .............deci...la 2 luni jumate ( e nascut pe 29 iunie...trebuia sa-i zic Pàtru sau Pavel )
Cum ne-a zis noua de Cody si intr-adevar este un motan mare.
Dar Fiocco este frumos foc si sa vezi ce o sa va insenineze zilele!
Postat 19 September 2011 - 12:42 PM
IMG_0889.JPG (172.81K)
Number of downloads: 0
Si o poza cu Relu-Porumbelu:
IMG_0883.JPG (134.16K)
Postat 20 September 2011 - 07:21 AM
Postat 20 September 2011 - 03:49 PM
stella, la 20 September 2011 - 07:21 AM, a spus:
Cat are bebeul?
Maya nu a facut niciodata pipi in alta parte, dar fratiorul ei a facut de doua ori in pat (ca amica mea nu a pus litiera langa pat si baiatul a uitat, ca era casa mare) si a mai facut pe canapea, cand canapeaua a fost donata de alti parinti de motan -dar explicatia era ca Parcisor vroia sa demonstreze tuturor ca el e Motanul de fapt!
Daca o face de singuratate, atunci e greu de zis....of
Postat 20 September 2011 - 03:55 PM
Uma, la 20 September 2011 - 03:49 PM, a spus:
Cat are bebeul?
Maya nu a facut niciodata pipi in alta parte, dar fratiorul ei a facut de doua ori in pat (ca amica mea nu a pus litiera langa pat si baiatul a uitat, ca era casa mare) si a mai facut pe canapea, cand canapeaua a fost donata de alti parinti de motan -dar explicatia era ca Parcisor vroia sa demonstreze tuturor ca el e Motanul de fapt!
Daca o face de singuratate, atunci e greu de zis....of
merci Uma..e din 29 iunie, deci are cca 9 saptamani
Postat 20 September 2011 - 04:03 PM
stella, la 20 September 2011 - 03:55 PM, a spus:
merci Uma..e din 29 iunie, deci are cca 9 saptamani
E destul de maricel atunci..o fi doar ca vrea sa-si marcheze teritoriul? Sa nu-l certi tare, tare ca e si el bebelus...
Postat 20 September 2011 - 05:29 PM
Nu iese afara? Ai mei nu au litiera doar cînd plecam peste noapte si îi închidem în casa. De exempu de revelion, Volksfest... atunci cînd afara se trag artificii.
Mike mi-a facut odata în pat, dar asta a fost a doua zi dupa ce l-am adus din adapost, iar Felix nu s-a pipilit niciodata prin casa, dar odata i-a explodat curu în timp ce dormea si am avut picatele si pe peretele de lînga canapea!
Dar a fost singurul accident. Cred ca ai mei, din cauza ca ies afara, au actiune destula si n-au timp de plictiseala.
Stella, banuiesc ca nu are probleme de sanatate, ca e tinerel.
Normal aia care o fac de "obraznicie", o fac peste tot, iar cei care vor sa spuna ceva, o fac în pat.
Mike, era foarte nesigur, timid... si de aia cred ca ne-a murat patul.
Îl lasi afara doar în prezenta voastra, iar în rest sta închis în casa? Poate asta e motivul. Vrea afara. Nu stiu.
Daca problemele de sanatate sînt excluse, atunci sigur nu-i convine ceva, si v-o spune si el cum poate.
Acum mai trebuie numai sa va dati seama care-i buba lui
Cumpara un spray Feliway, si da un spritz în casa înainte sa pleci. Cica îi linisteste, relaxeaza si se simt bine.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 20 September 2011 - 07:04 PM
Maya, la 20 September 2011 - 05:29 PM, a spus:
Cumpara un spray Feliway, si da un spritz în casa înainte sa pleci. Cica îi linisteste, relaxeaza si se simt bine.
Functioneaza si pentru umani? Nu d'alta dar as spritza cateva persoane!
Ps: am incercat sa-mi imaginez scena cu "explodat curu" si am explodat in ràs!
Postat 20 September 2011 - 07:15 PM
Diego al meu scotea pamantul din ghiveci si facea pisu cand a avut probleme urinare. A mai facut unul dintre ei, banuiesc ca tot Diego
Ce am mai observat eu, e drept ca in timp, s-au obisnuit ai mei sa faca la litiera dupa-masa, cand venim noi acasa, chiar daca litierele sunt curate. Sau dimineata,dupa ce mananca, incep sa faca pe rand, cand pisu, cand caca si noi tinem evidenta cine ce a facut
Iarna, cat stau numai in casa, ca sa nu se plictiseasca, le fac tot felul de jucarii, ba o undita, ba o cutie de carton, ba o sticla de plastic taiata pe jumate in care pun o mingiuta, nasturi, pene... Lui Daisy, care e o nehalita, i-am pus bobitele ei intr-o cutie de medicamente mai mare fara capac. Cat s-o fi chinuit sa le scoata...Dar macar nu s-a plictisit.
Ca sfat, v-as recomanda sa-i restictionati accesul in zona paturilor o vreme sau sa lasati mancare pe o farfurioara chiar in locul unde a facut pisu.
Sper sa nu fie nimic legat de sanatate. E un motanel foarte expresiv.
Postat 20 September 2011 - 07:17 PM
Eataly, la 20 September 2011 - 07:04 PM, a spus:
Functioneaza si pentru umani? Nu d'alta dar as spritza cateva persoane!
Ps: am incercat sa-mi imaginez scena cu "explodat curu" si am explodat in ràs!
Sprayul, din pacate nu functioneaza la bipezi
Asta s-a întîmplat cu 10 ani în urma, si înca rîdem cînd ne amintim!
Felix a fost atît de rusinat! Serios! Stiu ca voi ma credeti dusa cu preshul,
dar mîrtanelul meu chiar se simtea jenat pentru ceea ce a facut.
In alta ordine de idei, daca tot sîntem la tema... nu, nu va bucurati, nu am facut în pantaloni (înca)
Ma trezesc cîteodata si simt ca trebuie sa merg neaparat la pipilica, dar înca nu e ora de trezire... asa ca îmi zic " mai dorm cinci minute, si apoi ma duc." Fac asta de cinshpe ori, si cîndva, cînd deja simt ca-mi pocneste vezica, merg la baie. Dan îmi tot zice, ca odata o sa patesc ca Felix, si o sa-mi explodeze vezica în pat
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 20 September 2011 - 08:54 PM
Are doi ani,e negru si e foarte cuminte.
Pentru ca nu au copii,il iau cu ei peste tot.
Asa ca matul de mic e plimbat in masina.
Sta pe bancheta din spate si are litiera jos,in caz ca drumul e mai lung.
E tare cuminte si pe perioada transportului e disciplinat.
Nu trece in fata sub nici o forma.E drept ca si Anda sta pe bancheta din spate,sa-l poata supraveghea .
Dar de vreo jumatate de an ,a inceput sa faca pipi in masina,dar nu in litiera ci in brate la Anda.
I-au cumparat o gentuta de transport din aia din material moale .A facut pipi si in ea.
Anda l-a certat ,el s-a rusinat si acum fara sa-l oblige nimeni,sta tot drumul in litiera.
Parol !
Daca mai face prostii vor cumpara un transportor din ala tip cusca .Alta solutie nu vad.
Daca ar fi sa ma intrebati pe mine,eu zic ca vrea sa fie cu "parintii" lui,dar nu-i place in masina.Nu miauna,nu protesteaza,dar niciodata nu vrea sa plece la drum.
Cand vede ca se fac bagajele,fuge si se ascunde prin casa.
Stie clar ce urmeaza.
Asa ca,intr-un fel sau altul,Cred ca Fioco,manifesta o nemultumire.
Sau nu s-a obisnuit inca in noua casa .
Mai pot fi si probelme renale.
Piscot se raceste destul de des .E sensibil la frig .Si atunci urineaza mai des si nu intotdeauna nimereste litiera,sau pur si simplu nu se cere afara.Na ca l-am spus si eu.
Cara daca nu are unde sa faca,se tine doua zile.
Fifi,atata miauna cand vrea afara,ca te scola din morti .La 3 noaptea umblu prin casa sa-i deschid usa,desi litiera e in baie.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 20 September 2011 - 09:09 PM
Am remarcat ca nu-i place sa stea singur...si mereu e acolo unde e lume.
nu-l las afara decat daca sunt si eu...gardul de la gradina mea e pe marginea drumului de masini , si poate iesi...si direct sub roti mere...
chatiera nu pun, ca daca -mi aduce soareci vii in casa...sar eu pe pereti ( am fobie) ; cand nero aducea "cadourile" decedate, vale era cea care ii arunca
dar ea acum e plecata in cursul saptamanii la fac....ofofofffffff , ca musai sa se adapteze la a fi singurel destul de mult cand sunt la treburi .
acum doarme ca un prunc langa mine, nici nu-i pasa...
Postat 21 September 2011 - 01:02 PM
Postat 21 September 2011 - 07:33 PM
Postat 21 September 2011 - 08:25 PM
la vîrsta asta fiind foarte sociabil cu confratii felinesti
Nu poate omu' , ba pardon, mîtu' , sa doarma linistit.
Parca as fi Brad Pitt. Toata ziulica poze!
Sînt eu frumos, dar aduc mai bine cu Keanu Reeves.
Fel adoarme (1).jpg (303.53K)
Mooor de somn...
Fel adoarme (2).jpg (308.42K)
Ma fac ca ploua. Chiar ploua...
Fel adoarme (3).jpg (311.12K)
Cap'sorul pica...
Fel adoarme (4).jpg (306.79K)
Number of downloads: 2
Haaaa? Ce? A zis cineva ceva?
Baaahh! Nu mai trîntiti usile ca va halesc cu tot cu pene!
Fel adoarme (5).jpg (287.2K)
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 21 September 2011 - 09:12 PM

Ajutor