Eu sunt foarte fericita ca Pichiduta, dupa ani in care nu s-a mai jucat, a inceput sa tzopaie din nou dupa bile de aluminiu, care sunt cele mai bune jucarii ever dupa parerea dumnealui. Sotul meu zice ca la batranete, a dat in mintea copiilor!
Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 31 October 2011 - 10:54 PM
Eu sunt foarte fericita ca Pichiduta, dupa ani in care nu s-a mai jucat, a inceput sa tzopaie din nou dupa bile de aluminiu, care sunt cele mai bune jucarii ever dupa parerea dumnealui. Sotul meu zice ca la batranete, a dat in mintea copiilor!
Postat 01 November 2011 - 02:58 PM
Giorgi, dulce e Cody.Mitzuleana mea nu conteaza ca e frig toata ziua teleleu pe coclauri.A iesit dimineata pe la vreo 6 , a intrat pe la 10 in casa a papat si s-a tirat iarasi.
De cand iese afara a slabit si-i atarna burtica, ii atarna ei oricum de cand am castrat-o da acum ca a mai slabit se vede si mai si.Vineri am fost si am vaccinat-o iara, acu abia peste un an ne mai vedem, a scapat de intepaturi
Si sa updatam si noi putin
cei doi vecini, tot vin in vizite, intr-o zi l-am prins pe Woddy admirand-o pe Mitzi
te ignor.jpg (103.57K)
Number of downloads: 0
Postat 01 November 2011 - 02:59 PM
Postat 01 November 2011 - 03:00 PM
Postat 01 November 2011 - 03:10 PM
Sunt curioasa Ioana daca Mitzi se va imprietenii cu vecinii
Postat 01 November 2011 - 03:41 PM
Foxyy, la 31 October 2011 - 10:31 PM, a spus:
Lins-prelins mai ales gelatina. Cînd fac supa, fac mai multa, si dupa ce e fiarta i-o gelatinez cu extract de alge. Sa vezi ce bucurie la limbuta lui! Crede ca-i Craciunul si îi este servita racitura
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 01 November 2011 - 03:44 PM
Maneki Neko, la 31 October 2011 - 10:54 PM, a spus:
Maneki, eu de multe ori cred ca ei au satisfactie mai mare cu dopuri de sticle, cutii, pungi, ghemuri de lîna si alte chesttii, decît cu jucarelele special cumparate pentru ei
Fel, la cit de bosorogut este sare ca un caprior! Îsi mai scutura picioarele cîteodata dupa ce sare de sus. Cred ca îl dor si pe el încheieturile, ca prea mare catarator a fost la viata lui. Asa-i cu sportivii de performanta în etate. Totusi nu se lasa.
Dar îl vad cum îmbatrîneste... si ma doare... atît de tare!
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 November 2011 - 03:46 PM
sunt in fata unui obstacol.Am mare nevoie de ajutorul vostru pt ca Choupy al meu nu mai vrea nimic din comert...ouff si am luat atitea...
graunte purinele NU
gelatinele de tot felul NU
pate urile NU
Nu mai stiu....ii dau thon mereu doar asta maninca rasfatatul acum...
As vrea sa i gatesc ceva si am vazut la Maya ceva bunut in borcan....ce o fi? Iata ma s!
pup pe rasfatatii mustaciosi!
Imagine0774.jpg (235.12K)
Fisiere atasate
-
Imagine0834.jpg (283.39K)
Number of downloads: 0 -
Imagine0766.jpg (267.38K)
Postat 01 November 2011 - 03:49 PM
Ioana, la 01 November 2011 - 02:58 PM, a spus:
Eu am admirat pozele pe FB
Ioana, eu nu-i gatesc decît cînd se iveste ocazia, ca noi mîncam destul de ok, si potriveste multe si pentru musteata domniei sale. Ca sa-l dezmierd, îi mai fac chestii gelatinate, pentru ca el adora gelatina.
Ii fierb parti din carcase/tacîmuri de pui, carnita de pe aripi si piept cu morcovi si o verdeata care-i place. Adica busuioc, menta sau patrunjel. Dupa ce carnea e molicica o dau jos de pe oase, o pun 'napoi în supica si o mai lasa sa traga un clocot de 2 minute cu extract de alge/carrageen, si dupa racire obtin o racitura
La urma adaug un strop ulei de masline.
Daca la Mitzy îi place sos, poti îngrosa supa cu faina sau amidon de orez, si ai carnita în sos
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 November 2011 - 04:01 PM
Sticlute cu taurina si omega 3,6... si alte chestii gasesti la pet shop. Astea se pot adauga si în mîncarea gatita de tine. Scrie pe ambalaj ce si cum. Sau se pot pune în apa, dar cred ca în mîncare e mai bine.
Mai sus vezi cum i-am gatit. E simplu, si poti face din ce carnita si oase îi place. Pui, curca, rata, orice zburatoare, sau vita, iepure daca mîncati, de asemenea vînat sau peste. Pestele trebuie scurt fiert.
Daca îi plac aceste carnuri crude, nu ezita. Vita si puiul sînt foarte bune. Nu da carne cruda de porc la felin!
Poti sa-i fierbi carnea cu ce legume sau/si fructe ii place, sau deloc. Ceapa nu este indicata!
În general le plac morcovii, telina sau pastîrnacul. Felix mai adora si ardeii grasi, rosiile. Oricum nu exagera cu legumele, ca pisicii nu-s vegetarieni
Poti adauga spre sfîrsit si o lingura de orez la fiert.
Daca vrei sa fierbi cu fruct, merele sînt în general acceptate de orice felina.
Daca îi place gelatinat, poti gelatina mîncarica cu gelatina din comert, sau agar-agar/extract de alge.
Daca prefera sosul, poti îngrosa toata afacerea cu faina sau amidon/maizena de orez.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 November 2011 - 04:02 PM
Uma, la 01 November 2011 - 03:10 PM, a spus:
Sunt curioasa Ioana daca Mitzi se va imprietenii cu vecinii
E în stare sa traiasca din gelatina!
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 November 2011 - 04:02 PM
Bine dupa cateva min el se jntoarce.ea ramane afara.s-a alintat putin si apoi a plecat. d dat cu nasu de ea jos ca i-am auzit hasaindu-se si alerganduse.
Carmen. asa e si a mea. sclifosita. nu stiu ce sa-i mai dau.
Maya, pb e ca Mitzi nici nu mananca ce mancam noi decat f rar.ce nu refuza niciodata sunt crantanicile.ea nici pui fiert nu papa
Postat 01 November 2011 - 04:05 PM
Ioana, la 01 November 2011 - 04:02 PM, a spus:
Maya, pb e ca Mitzi nici nu mananca ce mancam noi decat f rar.ce nu refuza niciodata sunt crantanicile.ea nici pui fiert nu papa
Poate tre sa încerci sa-i pui un strop de ulei de masline, sau de peste...
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 November 2011 - 04:19 PM
Ma pun pe gateala pt masculii meu!
Choupy are fix 2 anisori de rasfat!
Va pup pe voi si pe mustaciosii nostri!
ps editez ca sa va spun ca alataieri mi a refuzat si bucatele mici de vitelus(adica eu acum fac portie cu mustaciosul............dar nici asa nu a vrut!
Postat 01 November 2011 - 04:35 PM
bine ea e sanatoasa chiar dr a spus ca arata bine si la blanitza si la dintisiti.acum sm reinceput sa lum vit de ka gimpet pe care le adora.
Maya ati incercat mancarea de la Lacon?
eu i-am luat ieri da cum spuneam e gen pasteta sk nu papa.bine ca am luat doar 2 cs nu-s deloc ieftine. si am mai luat de la porta o conserva cica carne de cocos pura
Postat 01 November 2011 - 06:01 PM
Ioana, la 01 November 2011 - 04:35 PM, a spus:
bine ea e sanatoasa chiar dr a spus ca arata bine si la blanitza si la dintisiti.acum sm reinceput sa lum vit de ka gimpet pe care le adora.
Maya ati incercat mancarea de la Lacon?
eu i-am luat ieri da cum spuneam e gen pasteta sk nu papa.bine ca am luat doar 2 cs nu-s deloc ieftine. si am mai luat de la porta o conserva cica carne de cocos pura
Nu cunosc Lacon. Daca zici de Feline Porta 21/Holistic Cat, îi iau si eu lui Felix, e doar carne în suc propriu cu taurina si vitaminizate. Nu folosesc resturi, cereale, gluten, conservanti, euri, nix. Toate felurile lor sînt excelente, fie peste, fie pui cu legume si fructe... Calitativ excelent. Lui îi plac sosoase si gelatinoase. E maare lingau
Variantele jelly îi plac mai mult. Mai au si unele doar în supa/zeama. As spune ca astia ofera calitate maxima pe piata felinelor.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 November 2011 - 06:16 PM
astia de la lacon mi s-au parut ok.uite ce are unul din pliculete:
96% carne vita, apa, 1% quinoa si dovleac.cica toate 3 sunt bio.mai are Feuchte 82% . Rohprotein 8%, Rohfett 4,5%, Rohfaser 0,3%, Rohasache 1,8%
e adevarat ca n- are taurina
Postat 01 November 2011 - 07:28 PM
Ioana, la 01 November 2011 - 06:16 PM, a spus:
96% carne vita, apa, 1% quinoa si dovleac.cica toate 3 sunt bio.mai are Feuchte 82% . Rohprotein 8%, Rohfett 4,5%, Rohfaser 0,3%, Rohasache 1,8%
Nu gasesc nimic pe net. Cine e Lacon asta/marca? Trebuie sa aibe o pagina web, nu?
Pai daca n-o hranesti excusiv doar din aia, n-are importanta ca nu contine taurina.
Se aude foarte bine.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 November 2011 - 07:55 PM
Maya, la 01 November 2011 - 07:28 PM, a spus:
Ioana, la 01 November 2011 - 06:16 PM, a spus:
Nu gasesc nimic pe net. Cine e Lacon asta/marca? Trebuie sa aibe o pagina web, nu?
Pai daca n-o hranesti excusiv doar din aia, n-are importanta ca nu contine taurina.
Se aude foarte bine.
Maya, uite aici: http://www.herrmannshundefutter.com/
Postat 01 November 2011 - 08:37 PM
Am citit, suna interesant. Daca am drum prin Altötting, unde e cel mai apropiat pet shop care ofera mîncarea asta, o sa probez. Adica o sa probeze Fel
Merci, Ioana
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges

Ajutor