carmaw, la 15 November 2011 - 11:54 AM, a spus:
Va rugam!
In rest acum ii sub o plapuma si deasupra unei paturici electrice(pusa la 1)
Are o viata asa de grea.....

L-am sunat si l-am intrebat, din ce mi-a explicat procedeaza cam ca mama lui Foxyy:
" Mama taie pastilele in cateva bucati mai mici, prinde dihania (depinde care are nevoie de vreun tratament), o tine strans cu cotul de trunchi si cu o mana ii deschide boticul, iar cu cealalta vara pastila (cat de adanc se poate) si apoi ii tine boticul inchis, ca sa n-o scuipe. Fiind pastila mica, se cam duce pe gat la vale. Sau, cat molfaie pisica / motanul la ea, se dizolva in saliva.
Cu una din astea 2 metode reuseste mama sa le dea pastile patrupezilor. Poate parea cam dur tratamentul... dar daca cu binisorul nu merge, fortam nota. Oricum, in 10 minute iar sunt cei mai buni prieteni (mama cu pacientu'). "
Numai ca el zice ca il ia pe Cody cu binisorul, sa nu-l sperie, ii deschide usor boticul, nu rupe pastila, asa intreaga io vara mai adanc pe gat, il tine cu boticul inchis scurt timp, vorbeste cu el si cand observa ca el a inghitit, asta se vede clar, atunci ii da drumul si el se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Tocmai ieri dimineata, pe stomacul gol, i-a dat pastila de deparazitare interna si lui si lui Ursula. La Ursula, aceeasi metoda, nici ea nu a scuipat pastila si era vesela dupa aceea.
Si intr-adevar, blanoasele noastre au asa o viata grea...!