Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2481 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 April 2012 - 10:18 PM

Stella, Foxyy, Myra, Uma, merci fetelor! Mike va multumeste :crying: :thumleft:
A primit cadou un soarece gras cu "iarba" :appl: si o bancuta special pentru el, pe care o voi pozitiona sub cires. Momentan sta pe terasa, ca noi am verticutat iarba si semanat noua, si nu avem voie sa umblam pe acolo. Oricum avem vreme de rahat, asa ca acum o foloseste Mike ca "treapta". De pe bancuta se urca pe scaun si de acolo pe masa de terasa. Acolo are o perna, pozitionata direct în fata usii, prin care o admira pe Denise pîna adoarme. El, nu ea :D

Myra, pîna acum nu a avut comportament de cornut, dar în moment trece printr-o schimbare. Nu chiar o schimbare, ca a ramas acelasi iubaret pufos... dar încet încet devine Alfa Boy =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2482 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 April 2012 - 10:44 PM

Mike, cat e de scump :thumleft: !

#2483 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 April 2012 - 11:57 PM

Stiam ca e ziua lui pe-aici pe undeva ca ziua lui Pisi o sa fie pe 11.
La multi " nepotul meu " pufos drag si romantic!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2484 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 08 April 2012 - 06:08 AM

La multi ani Mike! :toothy9;
Imagine postata

#2485 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 08 April 2012 - 01:22 PM

Pt un mustacios adorat:
La multi ani sanatosi care sa farmece in continuare viata stapinilor!!
La mai multe nazbitii, la mai multi soricei si pasarele aduse in casa!
La multi ani MIKE!

#2486 Useril este offline   Motana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Locationaici! aici!

Postat 08 April 2012 - 02:40 PM

La multi ani, burticosului scump! Si multi pupici pe nasuc si pe burtica. :(
Ashea deci...
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either

#2487 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 08 April 2012 - 06:35 PM

LA MULTI ANI!!!! pufosului Mike! Si pupici pe mustatile dumnealui! :(
GEORGIA

#2488 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 09 April 2012 - 08:48 AM

La multi ani, Mike :notworthy: . Pupam mustatile :thumleft:

#2489 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 09 April 2012 - 04:51 PM

Fetelor, mutumim! :) :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2490 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,015
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 09 April 2012 - 08:54 PM

Vezi postareaMaya, la 29 March 2012 - 10:26 PM, a spus:

Asa ne dezmierdam noi înainte de a ajunge la vet, în urma cu o saptamîna. Savuram soarele pe burta, adierea vîtului prin blanita...

Atasament Mike.jpg

Programarea era de fapt pentru vaccin, deparazitare, si control asa în mare oricum, ca de fiecare data. De data asta dupa controlul ala asa in mare, stiam ca nu mai ajungem la vaccin si restul. Mike avea dintii din spate acoperiti de piatra. O adevarata carcera de piatra! Cum pentru Mike si drumul este extrem de stresant, cu toate ca e vorba doar de cîtiva kilometri, era clar ca trebuia anesteziat. Cînd am auzit de narcoza deja m-a luat cu groaza. A adormit în bratele lui Dan. Încerca sa ramîna treaz, apoi cîndva urmarea furnici pe podea. Bineînteles ca nu stiu ce viziuni i-a stîrnit lui narcoza, dar urmarea "ceva" pe podele, cu foarte mare interes... pîna a ramas cu capsorul pe bratul lu tac'su. Dupa controlul în linste, vetul a constatat ca, coltul de sus dreapta e praf si va fi nevoie de o extractie. Deodata mi-am simtit genunchii moi, patrunzînd încet în partea dorsala...
I-a curatat piatra cu aparatul de detartraj cu ultrasunete (cred ca asa îi spune). Merge mult mai rapid si "fin" decît manual. Au zburat bolovanii din gura lui Mike... de necrezut ce avea pe dinti. În acest timp discutam cu vetul despre ce face el acolo, îi mai îndepartam flocosului cîte o firmitura de piatra din gura, ce urmeaza... etc. A spus ca e ciudat, ca are asa multa piatra, tinînd cont ca el haleste doar crochete, iar la ultimul control (ceva peste un an), avea dinti curati...
Din fericire, sub stratul de piatra nu au mai fost surprize. Dintii sînt din nou albi si frumosi. Mai ramasese coltul care trebuia scos. Am trecut si peste asta, cu mari emotii si dureri de inima. Dintele chiar era praf. Cu toate ca la exterior nu parea, avea sus la radacina, sau mai bine zis unde ar fi trebuit sa fie radacina (ca nu mai era nici urma de ea), o infectie nasoala. L-a curatat bine, l-a clatit, dezinfectat... apoi l-am sters, ca era tot ud pe cap de la stropitoarea aparatului de curatat dintii, a mai primit o injectie contra durerilor si am plecat acasa.
Si-a revenit foarte încet din narcoza, ceea ce m-a facut sa caut pe net si sa citesc o gramada de tîmpenii (nu faceti ca mine!!!). Abia dupa aproape 10 ore a încercat sa-si miste capul, si abia dupa 13 ceasuri s-a ridicat din pat, voind s-o ia la sanatoasa. L-am prins din aer, apoi l-am lasat pe jos. A observat ca înca nu-si poate tine directia, asa ca ramas linistit în bratele mele. Încet încet si-a revenit si de cum a putut merge clatinat, chiar daca trebuia sa se opreasca la fiecare juma' de metru, a vrut afara la aer. Ametit era înca si dupa 24 de ore, cînd a vrut sa urce în patul nostru, care nu este înalt, si a picat ca o mamaliga pe poponeata :)
Am crezut ca va fi suparat pe noi nu doua ore ca de obicei, dupa vizita la vet, ci doua saptamîni. Dar dragul de el n-a fost suparat deloc. Din contra, nu se mai satura de iubit si pupaceala. Cred ca, din cauza ca s-a trezit în pat, între noi, a uitat ca l-am dus la vet...
Sînt mîndra de baietii mei, ca au rezistat eroic. Mike ca si-a revenit la rutina de zic cu zi, si Dan ca n-a lesinat la vet :D

Sa-ti traiasca lenesul :)

si eu am probleme cu Mister cu tartrul pe dinti si se pare ca este chiar datorita faptului ca mananca numai crochete si nu le mesteca, ci le inghite nemestecate si astfel dintii nu se mai curata. incearca sa-l urmaresti un pic cand mananca sa vezi daca mesteca, daca nu ai grija ca tartrul va reaparea. eu asa patesc cu lenesul meu si acu incerc un praf pus pe mancare ... sa vedem ce o fi de capul lui insa observ ca ii face pofta de mancare - ceea ce nu e foarte bine...

pupici la toti mustaciosii

#2491 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 11 April 2012 - 12:39 PM

Dupa somnul de amiaza, a iesit afara sa-si întinda ciolanele amortite. Fiind foarte "sportiv", face putina gimnastica. Adica îsi întinde piciorul drept din spate, apoi pe cel stîng, ridica fundul în sus si îsi întinde picioarele din fata, apoi casca precum regele pisicilor. Gata! ... dupa care se trînteste în iarba si se culca mai departe. Înca e racoare, dupa ninsoarea de la sfîrsit de saptamîna, dar soarele îsi face jobul, încalzindu-ne olecuta pieile si balna, asa ca am putut iesi la o sesiune foto pe terasa.
Bineînteles ca în momentul în care m-a vazut cu aparatul mi-a întors spatele, a vrut s-o taie chiar, dar l-am ademenit cu jucarii. Bancuta i-am cumparat-o cadou de ziua lui de nastere. Da, stiu, chiar mi-a zis mama, sa nu mai spun cuiva ca i-am luat cadou motanului, de aniversare! Dar mie nu-mi pasa ce crede lumea, si nici macar ce crede mama despre asta :bounce:

Fisier atasat  Mike pe bancuta (1).jpg (409.4K)
Number of downloads: 0

A trebuit sa scot la interval chiar si cadoul de Paste, pentru a-l urni din loc pe flocosul puturos!

Fisier atasat  Mike pe bancuta (2).jpg (439.58K)

Fisier atasat  Mike pe bancuta (3).jpg (491.18K)

Fisier atasat  Mike pe bancuta (4).jpg (466.7K)

Undita l-a tentat mai mult decît soarecul, asa ca a coborît si s-a luptat cu iepurasul spînzurat!

"Atacheeeee!"

Fisier atasat  Mike pe bancuta (5).jpg (331.42K)

"Si l-am prins!"

Fisier atasat  Mike pe bancuta (6).jpg (387.81K)

"Acu' îl musc de mi se încreteste nasu'!"

Fisier atasat  Mike pe bancuta (7).jpg (406.4K)

"Hmmm, a ce miroase?"

Fisier atasat  Mike pe bancuta (8).jpg (431.86K)

"O fi tras vreo besinuta!? Pentru asta îl iepuresc!"

Fisier atasat  Mike pe bancuta (9).jpg (424.66K)

"Îmi arat coltii... de jos, ca sus nu potriveste simetria." <_<

Fisier atasat  Mike pe bancuta (8).jpg (366.12K)

"Soricila e la rînd! Mmmm, si asta miroase de m-adoarme! Dar îmi place!"

Fisier atasat  Mike pe bancuta (9).jpg (329.33K)

"Nici nu va dati seama ce crize de placere îmi provoaca soricelul asta cu valeriana.
Mi-l frec de cap, vreau sa miros si eu ca el! "

Fisier atasat  Mike pe bancuta (10).jpg (363.34K)

"Na bun, hai ca va arat si coltul de sus, cel care a mai ramas,
si cu care stiu sa vînez pasari, mai bine decît cînd aveam doi!"

Fisier atasat  Mike pe bancuta (13).jpg (365.1K)

"Destula gimnastica! Mi-e somn! Pa!"

Fisier atasat  Mike pe bancuta (11).jpg (365.1K)

Iepurasul spînzurat :cheers:

Fisier atasat  Mike pe bancuta (15).jpg (555.42K)

Clau, da, a început de o perioada sa manînce mai "nemestecat". Ma gîndesc ca si de acolo i se trage, dar totusi mai si crontane cu dintii pe crochete, deci nu le înghite pe toate. Sa-mi spui si mie daca ajuta praful ala, si despre ce este vorba, ca nici nu vreau sa ma gîndesc la o alta narcoza.
Merci :biggrin:

Merci de uraturi, fetelor! :tongue3: :notworthy:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2492 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2012 - 12:47 PM

Maya, pup dulce pe flocosul puturos!
Am stat si pe bancutza, am mirosit florile, l-am admirat pe Mike si m-am jucat cu el, dar tu nu ai vazut! :tongue3: , Mmmmmm, ce bine a fost, m-am si relaxat, m-am si distrat, mai vreau la tine in gradina!!!! :notworthy: :biggrin:
GEORGIA

#2493 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 11 April 2012 - 12:49 PM

Vezi postareaMaya, la 11 April 2012 - 12:39 PM, a spus:

Merci de uraturi, fetelor! :cheers: <_<

Si noi saru' mana pentru minunatele reportaje foto!!!!!! :biggrin: E superb motanelul si e o incantare sa-l vezi cum se joaca! :tongue3:
Cat despre cadouri.... las' ca mai stiu io pe careva care a tot cumparat strachinute, sezlonguri pentru dihaniile miorlaitoare.. Strachinutele au fost luate chiar de la Disneyland....... :bounce:
Cand mama cumpara saci de mancare, cateodata primeste cadou niste mingiute din fibre textile pentru pisici. Au sforicica si fie le tragi dupa tine si vin miorlaitorii intr-o fuga, fie legi sforicica de vreo bara / stalp / spatar si astepti sa dea atacul. No, la un moment dat, se trezeste tata sa-i faca scandal maica-mii, ca de ce nu are si el un "botosel" din asta la unul din scaunele din sufragerie? Ce, numai cu ea sa se joace pisoii? :notworthy: Cu el nu???? :cheers:

#2494 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2012 - 01:18 PM

Vezi postareaFoxyy, la 11 April 2012 - 12:49 PM, a spus:

Cand mama cumpara saci de mancare, cateodata primeste cadou niste mingiute din fibre textile pentru pisici. Au sforicica si fie le tragi dupa tine si vin miorlaitorii intr-o fuga, fie legi sforicica de vreo bara / stalp / spatar si astepti sa dea atacul. No, la un moment dat, se trezeste tata sa-i faca scandal maica-mii, ca de ce nu are si el un "botosel" din asta la unul din scaunele din sufragerie? Ce, numai cu ea sa se joace pisoii? :notworthy: Cu el nu???? :tongue3:

Este normal, are perfecta dreptate! :biggrin:
Puturosul meu blanos se joaca numai cu betisoarele de curatat in urechi sau pixuri/creioane.
GEORGIA

#2495 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2012 - 01:22 PM

O sa consider fotoreportajul cu Mike un cadou de ziua lui Pisi, oricum, daca nu ar fi bancuta si iepurasul, nu ai putea sa-ti dai seama care cum e, seamana foarte bine!!
Da fetelor, incredibil dar adevarat!! Pisi a implinit 9 ani! A primit o conservuta ea singura si si-a bagat capul in ea si s-a frecat ca un purcel Nu-mi vine sa cred ca au trecut NOUA ANI! In fiecare zi, viata mea mea a fost mai frumoasa din cauza ei!! :notworthy:

#2496 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2012 - 01:40 PM

Vezi postareazerda, la 11 April 2012 - 01:22 PM, a spus:

O sa consider fotoreportajul cu Mike un cadou de ziua lui Pisi, oricum, daca nu ar fi bancuta si iepurasul, nu ai putea sa-ti dai seama care cum e, seamana foarte bine!!
Da fetelor, incredibil dar adevarat!! Pisi a implinit 9 ani! A primit o conservuta ea singura si si-a bagat capul in ea si s-a frecat ca un purcel Nu-mi vine sa cred ca au trecut NOUA ANI! In fiecare zi, viata mea mea a fost mai frumoasa din cauza ei!! :notworthy:

LA MULTI ANI!!!! Pisi!!!! Miau!!!!

Iti trimit cadou un tort si un tovaras care este bun sa-ti faca masaj!

Fisier atasat  motanes-tort-de-3-ani.jpg (18.31K)
Fisier atasat  animale3.jpg (56.53K)
GEORGIA

#2497 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 11 April 2012 - 01:59 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 11 April 2012 - 12:47 PM, a spus:

Maya, pup dulce pe flocosul puturos!
Am stat si pe bancutza, am mirosit florile, l-am admirat pe Mike si m-am jucat cu el, dar tu nu ai vazut! :cheers: , Mmmmmm, ce bine a fost, m-am si relaxat, m-am si distrat, mai vreau la tine in gradina!!!! :notworthy: :biggrin:

Gio, ai noroc ca esti micuta si subtirica, ca altfel nu încapeai. Bancuta e chiar mititica :cheers:
<_<

las' ca mai stiu io pe careva care a tot cumparat strachinute, sezlonguri pentru dihaniile miorlaitoare.. Strachinutele au fost luate chiar de la Disneyland....... :tongue3:

Stii care e chestia, în mare parte sînt bani dati în vînt, ca ei se plictisesc repede la fel ca piticii cu doua picioare. Prefera sa se joace cu alte cele (dopuri de pluta, pixuri, slapi, etc..) mai mult decît cu jucariile destinate lor =))

Vezi postareazerda, la 11 April 2012 - 01:22 PM, a spus:

La multi ani, Pisi frumoasa!
O floare pentru o Lady :bounce:

Fisier atasat  Pisi - BDay.jpg (569.79K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2498 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 11 April 2012 - 02:01 PM

Vezi postareaMaya, la 11 April 2012 - 01:59 PM, a spus:

las' ca mai stiu io pe careva care a tot cumparat strachinute, sezlonguri pentru dihaniile miorlaitoare.. Strachinutele au fost luate chiar de la Disneyland....... :notworthy:

Stii care e chestia, în mare parte sînt bani dati în vînt, ca ei se plictisesc repede la fel ca piticii cu doua picioare. Prefera sa se joace cu alte cele (dopuri de pluta, pixuri, slapi, etc..) mai mult decît cu jucariile destinate lor :biggrin:

Eh...... lasa. Noi sa fim sanatosi si ei bucurosi pentru 5 minute. Ca dupa aia..... normal ca se duce interesu'... :tongue3:

#2499 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2012 - 02:28 PM

Pisi ca o lady a venit s-a uitat in monitor nitel si a plecat pe televizor. Nu-mi revin cand ma gandesc la ghemotocul ala mic si jucaus pe care l-am luat dintr-o curte de langa alti 3 frati, o surioara si doi fratiori. Doi erau ca Pisi si Mike, doi erau alb cu tarcat, surioara ei avea fata de pisoi de felicitari, din ala de se pune langa flori! Toata lumea ma indemna s-o iau pe ea ca e cuminte ca uite ce nas roz are, uite ce piept alb, ce priviri galese.
Dar eu am vazut zgatia care se catarase pe gardul de sarma cat sa sara in curtea vecinilor, m-am dus si-am luat-o, se agatase cu toate puterile, ea vroia in curtea vecinilor, si am strans-o la piept si s-a linistit. Pe urma s-a mai jucat cu fratii ei prin curte, si am mai luat-o in brate stand de vorba cu cei care aveau puii si a adormit la mine in brate! Si asta a fost tot. Puiul de pisica de felicitari n-a avut nicio sansa, nimeni nu mi-o mai lua pe Pisi din brate!

Va multumesc mult pentru urari stiu ca sunt din toata inima!

#2500 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 11 April 2012 - 02:57 PM

Pisi mic si scump si drag LA MULTI ANI! :thumleft: Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de restul de surioare blanoase si parintii bipezi!
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic