Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#321 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationGrecia-Syros

Postat 08 January 2010 - 12:44 AM

raluca elena a spus:

Duda mea azi a scuipat pentru prima oara, nici nu il credeam in stare, dar atita l-a alergat nepota-miu....
cred ca vreo citeva zile dupa ce pleaca o sa fie inca stresat :floare: post traumatic stress disorder ;)

:love7: saracul de el

#322 Useril este offline   octaviutza 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 08 January 2010 - 12:45 AM

Buna seara la totzi mustacioshii si mustacioasele!!
Sunt foarte entuziasmata cand se intampla diverse evenimente importante cu pisici :floare: , iar ca e un intreg subiect pe forum aici...ma umple de bucurie!!!
Imi plac pisicile la nebunie, si pe cat posibil incerc sa le inapoiez din dragostea neconditionata pe care mi.o ofera!

In continuare...cateva pozitii de somn 8-)
Salut cu drag iubitorii de animalutze!

Fisiere atasate

• Fisier atasat  1.jpg (93.71K)
    Number of downloads: 63
  • Fisier atasat  3.jpg (115.08K)
    Number of downloads: 62
  • Fisier atasat  2.jpg (86.33K)
    Number of downloads: 63

#323 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 08 January 2010 - 01:03 AM

Octaviuta,

Si tu ai 3 pisici ?
Si eu la fel.Sa-ti traiasca!

Ale mele ..2 din 3 fac figuri de cand e frig si ploua.
Nu mai vor sa iasa afara.
Daca le scot fortat,sar repede la geam si vor inapoi.
Asa ca le-am pus litiera in casa ca una din ele a gasit cosul de lemne gol si a facut
pipi in el.
Care?Piscot bineinteles ! :oops:
Au facut si iarna trecuta ceva figuri,dar nu chiar asa.
Mai ramane sa le cumpar pampers.Credeti ca-s prea alintate ?
Nu pot sa le inchid afaraNu ma lasa sufletul.
Cele 2 care fac figuri,racesc si foarte repede.Numai un pic le prinde frigul si imediat stranuta .
Nu inteleg de ce sunt asa sensibile.Ca toata vara si toamna stau mai mult afara.

Inculpatele

Fisier atasat  mite vrac.JPG (161.66K)
Number of downloads: 61

Piscot

Fisier atasat  P1080277.JPG (86.08K)
Number of downloads: 61
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#324 Useril este offline   octaviutza 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 08 January 2010 - 01:10 AM

Piscotel :floare:
Da si eu am trei sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!!
Eu stau la bloc , deci nu ies din casa! am 2 baieti frati (cel alb cu negru Spot si cel maro inchis Oxygen) si o fetitza (cea gri- Point)
Ii am pe toti 3 de la medic, diferentza de aducere acasa a fost de o zi intre fata si cei doi frati, si desi au fost crescutzi la fel - hranitzi , jucat cu ei, pieptanat etc. la fel sunt total diferitzi!
Eu am o problema cu cel maro...care o avem cam din totdeauna - este foarte mofturos - are 3,7 kg..nu mananca decat din brate...ii plac bucatzelele de cozonac (numai cel facut in casa), din cand in cand smantana...de' e alintat si fitzos :laughing7: dar..e un scump!!
Mai povestesc patzanii de ale lor..

#325 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 08 January 2010 - 01:29 AM

Spot pare cel mai relaxat! :floare:
Doarme cu cracii in sus si nu-i pasa de lumea asta.
Diferente intre pisici....pot sa-ti povestesc o mie si una de nopti. :love7:
Ale mele sunt diferite intre ele, de la cer la pamant.
Au caracter si ele ce sa-i faci.... :roll:
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#326 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 08 January 2010 - 11:23 AM

Uma,eu ador privirea aia pe jumatate adormita si jumatate privind în zare..asa pierduta.Parca trece cu privirea prin tine.
Si Felix are moace din astea ;)

Ralu,Duda, a ajuns probabil la capatul puterilor :floare:

Octaviutza si Piscotel,voi aveti salata de mîte! ;)

Da,pisicile sînt diferite,si nu exista o "reteta",dupa care sa cresti o pisica.Daca-s iubarete,asa-s de la început,în general.Nu la toate le place sa fie dragalite,sau sa dragaleasca ele...unele-s mai nebunatice,altele mai linistite,unele musca,altele nici nu stiu sa scuipe...caracretere si caractere ;)

Ai mei,baietii maturi,sînt ca Yin si Yang.Cel mic,care e pe jumatate al meu,e nebun de legat :love7: Are o energie,de zici ca are baterii în cur.Vrea si pupacit,si mîngîiat,dar si musca,zgîrie,e raut tare! ;)

Ui' la Felix,si-a înghesuit poponeata într-o cutiuta de 15x15 cm!!!
Si asa a dormit vro 2 ceasuri.Normal ca atunci cînd a iesit din cutie,era amortit si paralizat! ;)
Nici sa mearga nu putea.Am stiut ca se va întîmpla asa,dar am reusit sa-l scot de acolo?Nuuuuuu!
Ca ma musca de degete,sa-l las în pace!Na,si l-am lasat!I-a trebuit juma' de ceas,pîna a putut sa mearga normal ;)

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#327 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 08 January 2010 - 12:03 PM

Uma a spus:

A mea daca nu vine la guguleala mi-e teama ca nu e in apele ei... Maya e si un piticut foarte pupacios, vorbaret si cu o nevoie teribila de mangaiat...iar eu am adictie puternica la nevoia ei :floare:

Sa pup eu dulce un piticut foarte pupacios si pe mami lui, sa nu se supere!!!
Si Cody este la fel de pupacios si iubitor, insa numai cu mine, cu ceilalti membrii ai familiei mai putin. Si este extrem de gelos.
GEORGIA

#328 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 January 2010 - 12:12 PM

Maya a spus:

Si asa a dormit vro 2 ceasuri.Normal ca atunci cînd a iesit din cutie,era amortit si paralizat! :love7:
Nici sa mearga nu putea.Am stiut ca se va întîmpla asa,dar am reusit sa-l scot de acolo?Nuuuuuu!
Ca ma musca de degete,sa-l las în pace!Na,si l-am lasat!I-a trebuit juma' de ceas,pîna a putut sa mearga normal :floare:

Mare figura si Felix al vostru!!! Da, intr-adevar fiecare pisica are chestiile ei si nu ai ce face, nici nu o poti schimba.
GEORGIA

#329 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 January 2010 - 12:18 PM

OCTAVIUTZA si PISCOTEL sa va traiasca "salata" de mustacioase si cate un pupic pe nasuc la fiecare!!!

RALUCA, Duda se comporta cam ca Cody, el nu sufera nici un copil care vine pe la noi, pe toti ii scuipa, il tolereaza doar pe Alex si il mai scuipa si pe el cateodata.
GEORGIA

#330 Useril este offline   ELIN 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • LocationS

Postat 08 January 2010 - 12:54 PM

Chiar daca am lipsit o perioada de pe aici, v-am admirat aproape zilnic pisicoantzele. Am fost plecata din tara trei saptamani inainte de sarbatori si pe Mitzi ne-am gandit sa o lasam la parintii mei , asa ca poze intre timp nu am mai avut dar imi povesteau ce traznai facea. Ii placea sa strige mama la ea si ea se afunda mai tare intre plusurile fiica-mii apoi cand se apropia maica-mea sarea de acolo - saraca mama nu o data s-a speriat :floare: .La inceput de frica ca nu cumva sa fuga si sa se rataceasca, nu au lasat-o in curte, dar s-a strecurat nu se stie cum afara, si maica-mea o striga si se astepta ca ea sa sara dintre jucarii, cand colo era in curte se juca cu celelalte doua pisici ale casei, Marga - pisicuta tanara (are vreo 6 luni) alb cu negru -( numele i l-a pus tatal meu,pentru ca miorlaie foarte gros si tare si cand este mangaiata scoate un sunet de genu mmmmrrrrrg) si Tanu - motanul ,are 8 ani , era sa moara anul trecut dupa o bataie cu alti motani mai tineri. Asa ca Mitzi, desteapta cum este, a invatat ca daca miorlaie destul de tare si insistent la usa i se da drumul afara, apoi tot asa , inauntru. Ai mei au observat ca de cand iese afara nu mai face in tavita din casa decat noaptea. Am asistat la joaca cu celelalte pisici ca la un specatcol de comedie, a fost si ceva zapada pe care o incerca cu labuta, o mirosea iar o incerca, se scutura. Am adus-o cu noi inapoi, Mitzi face nevoile pe oriunde, nu mai foloseste tavita decat ocazional, si miorlaie langa usa mereu crezand ca i se va da drumul afara . Ni s-a rupt sufletul dar am luat decizia sa o ducem inapoi la parinti, cred ca ea chiar duce lipsa celorlalte doua pisici, desi incercam sa-i atragem atentia cu tot felul de jucarii ne ignora, nu se mai joaca. Ei nu o sa-i lipseasca nimic acolo dar noua sigur o sa ne lipseasca ea :floare: . Nu stiu daca procedam corect dar am simtit nevoia sa ma destainui voua, cea mai necajita este fiica-mea dar tot ea a avut ultimul cuvant, i s-a parut nedrept sa nu o lasam sa se joace liber cu alte pisici daca are posibilitatea asta. Sa ma iertati de atat vorbarie.
Pun niste poze cu ea la " v-ati-ascunselea " in jucarii si cu cele doua pisici - colege de joaca.Fisier atasat  Picture 049.jpg (60.08K)
Number of downloads: 26Fisier atasat  Picture 052.jpg (50.22K)
Number of downloads: 26Fisier atasat  Picture 154.jpg (38.89K)
Number of downloads: 26Fisier atasat  Picture 167.jpg (64.87K)
Number of downloads: 26

#331 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 January 2010 - 01:36 PM

ELIN, daca lui Mitzi ii place acolo unde sunt si celelalte pisici si se simte bine, nu aveti pana la urma ce face, sa inteleg ca este decizia mustacioasei.
O sa-i duceti dorul cu siguranta. Dar uite noi de cand l-am castrat pe Cody nu ii mai arde de iesit prin curte, chiar daca este curtea doar a lui, da, nu avem alte pisici, deci nu are tovarasi de joaca.
Intr-adevar sunt tare dragalasi cu totii, si Mitzi si pisicile casei!!!
GEORGIA

#332 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 08 January 2010 - 04:39 PM

La multi ani si un an nou mai pun atat pt mamici cat si pt pisici.

asa e cu caracterele pisicilor, nu se aseamana.Mitzulina mea nu-i asa iubareata, vine doar cand vrea ea,mai ales dupa ce se trezeste din somn, vine si te cauta si se aseaza la tine in brate.
Cel ami greu i-a fost domsoarei vreo 10 zile cat am avut musafiri.In timpul zilei cat eram acasa statea doar la noi in camera, abia spre sf sejurului a inceput sa iasa ba in sufragerie, ba pe hol cand era lumea acasa.Nici ea nu accepta lumea, u punem noi mana pe ea cand vrem, darmi-te sa mai fie si straini.

Si acum sa vedem ce poze am reusit sa mai fac cu domsoara.

Fisiere atasate

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#333 Useril este offline   octaviutza 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 08 January 2010 - 04:55 PM

Ioana ce-mi place prima poza...imi place mult sa le vad tartitzele asa grase si pufoase :floare:
Nici al meu cel maro nu e sociabil printre musafiri, dar cu noi este cam carpa...il luam cand vrem si ne lasa sa facem ce vrem cu el...cam vreo 3 minute:P
Am doar o salatzica de matze, au 16.8 kg impreuna :floare:
Va pup

#334 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGrecia-Syros

Postat 08 January 2010 - 10:17 PM

Maya a spus:

Da,pisicile sînt diferite,si nu exista o "reteta",dupa care sa cresti o pisica.Daca-s iubarete,asa-s de la început,în general.Nu la toate le place sa fie dragalite,sau sa dragaleasca ele...unele-s mai nebunatice,altele mai linistite,unele musca,altele nici nu stiu sa scuipe...caracretere si caractere :pupic:

Ai mei,baietii maturi,sînt ca Yin si Yang.Cel mic,care e pe jumatate al meu,e nebun de legat :floare: Are o energie,de zici ca are baterii în cur.Vrea si pupacit,si mîngîiat,dar si musca,zgîrie,e raut tare! :pupic:

Si asa a dormit vro 2 ceasuri.Normal ca atunci cînd a iesit din cutie,era amortit si paralizat! :)
Ca ma musca de degete,sa-l las în pace!Na,si l-am lasat!I-a trebuit juma' de ceas,pîna a putut sa mearga normal :)

Vai Maya cat de tare e Felix =)) ...Mica n-a mai prins de mult timp cutii asa mici...

Ce de mustacioase frumoase pe aici! pupici la toate! :floare:

#335 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 09 January 2010 - 06:22 PM

Ia la ei!
Denise mînca un iaurt,iar Felix are acum concurenta seriosa!
Motanelul asta,care a crescut si e pe drum sa devina un motanoi,e cel mai obraznic felin din cîti am vazut!
V-am zis ca se urca peste tot.Nici nu va puteti da seama pe unde umbla,si ce-si permite.
Nu reactioneaza nici la ton ridicat,la nimic!I se rupe de ce spun eu.Daca ridic degetul la el,sare si mi-l musca =))

Ce ma minuneaza în continuare,este Felix!
Nu-mi vine sa cred cît de tolerant este.Îi accepta orice.Si asta mic îl supara într-una.
Îl trage de coada si-l musca în timp ce manînca,nu-l lasa sa doarma,se baga peste el cînd manînca si linge si el farfuria în acelasi timp...iar Felix,parca e tac'su!
Mi drag cînd se joaca.Au început sa se joace chiar si în trei,în casa.Dar cînd Berry si Felix se joaca draceste(adica rastoarna pîna si cîte un scaun) atunci Mike se retrage.Nu-i plac uraganele :)

Asa..sa revin la împartit iaurtul.
Felix linge din lingura,iar Berry,s-a urcat direct la sursa!!!

Imagine postata

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#336 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Locationinto the wild

Postat 09 January 2010 - 09:00 PM

Cand vorbesti de Berry, parca vorbesti de Danutz al meu :). Astia doi pot sa-si de-a mana la rautati si-i doare fix in varful cozii cand ii certi =))
Take a walk on the wild side...

artizan

#337 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 10 January 2010 - 12:03 AM

Bai ce-mi place poza asta, Miha! :angry:
raluca elena

#338 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Locationinto the wild

Postat 10 January 2010 - 04:57 PM

Am gasit minunea asta pe net si o gasesc adorabila :lol:

Fisier atasat  Akiva.jpg (20.09K)
Number of downloads: 57
Take a walk on the wild side...

artizan

#339 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGrecia-Syros

Postat 10 January 2010 - 07:50 PM

Kiken....matza mea nu-i departe de poza asta...doar ca da pe afara daca sta asa pe laptop :D ...iubeste laptop-ul de nu mai poate ar dormi non stop pe el :D

#340 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 January 2010 - 09:27 AM

Maya a spus:

Ia la ei!
Felix linge din lingura,iar Berry,s-a urcat direct la sursa!!!

Da, mortala poza!!! Cum mananca ei doi iaurtzelul!!! Dar lui Denise nu i-au mai lasat, a , da, ea se saturase deja! :angry:
GEORGIA

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic