Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 16 October 2012 - 09:46 PM
Is ok
Ma bucur pt ea si pisicile ei mai ales ca s au jucat mult cu Choupylica
========================================================
Continui sa dau de mincare la 3 pisicutii nascuti asa pe la sf lui august inceputul lui sept(sunt frumosi....unul negrutz cu ochisori galbeni al doilea alb cu negru si o fetita alba cu pete bej si negre pe cap si coditza)
II dadeam de mincare si mamicii lor care a fost strivita de o masina condusa de nebuni
Soarta....
Ce sa fac cu ei cind voi pleca???(la inceputul lui dec)
Nu i ia nimeni aici nu se suporta animelele micutze(le as fi dat si mincare pt 3 luni)
Asta ma duce cu gindul la faptul ca acum niste ani tot asa am adoptat niste pisicutze ...trebuia sa plec si am aranjat cu un satean sa le dea lapte si crontzanele
Lasasem pt 3 luni 15 l de lapte si saci de mincare
Cind am revenit mi a spus ca au murit(sigur ia otravit si a dat crontzanelele la capre)
ouuufff
Postat 17 October 2012 - 06:59 AM
Daca le-as da mancare gatita de mine, tip cum dau crescatorii de caini, supa de oase cu carne si orez si morcovi, ar muri de foame!Nici carne din supa , nici maduva nu mananca!
E chiar amuzant cand o vezi pe Pisi ca mananca orice,iti fura grisina din mana!
Pe mine ma mira Squeaky ca ea pare ca nu mananca niciodata si are 5 kile!
Verber, sper sa te muti si sa ai parte de vecini mai omenosi!
Postat 17 October 2012 - 01:14 PM
Postat 17 October 2012 - 02:18 PM
Nu stiu daca le-ar placea, ca n-au posibilitatea sa testeze! Dar le plac pateurile cu branza, sau cu saratelele cu mac, am curatat o data casa din cap pana in picioare ca au gasit platoul cu pateuri!
Oricum pisicile au capacitate foarte limitata de a metaboliza dulciurile, deci, nu e recomandat!
Postat 17 October 2012 - 02:50 PM
cînd poti ramîne în penele calde din care au iesit bipezii?
Pat facut? Cine face patul? Deci... nu, patul nu se face!

Number of downloads: 2

Number of downloads: 1
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 17 October 2012 - 03:26 PM
Maya, la 17 October 2012 - 02:50 PM, a spus:
cînd poti ramîne în penele calde din care au iesit bipezii?
Pat facut? Cine face patul? Deci... nu, patul nu se face!

Si cum dormeau ei atat de frumos, normal ca nu puteau fi deranjati, logic!

Postat 17 October 2012 - 03:33 PM
Maya, fa-i pt orice eventualitate analize, asa pt linistea ta.
Eu acum cand merg cu Mitzi as vrea sa-l iau si pe el sa ii refac analizele ca sa ma asigur ca cele din primavara erau modificate valorile numai pt ca a fost tratat necorespunzator.
Postat 17 October 2012 - 08:13 PM
Deci nu e chestie de grasime, simteam burtica tare la mangaiat.
Mancarea umeda da alte probleme, la dintisori, dar asta e...cel putin o vad ca se simte mai bine, se curata in zonele speciale cu usurinta si e mai vioaie. Dar e drept, am noroc ca-i plac cutiutele (miros asa de bine!) si mananca doua pe zi.
Baietii sunt adorabili! De ce sa faci patul? Eventual faci un cort, sau asezi bine paturica sa faci ca o cazemata sau ca un cuib!
Postat 17 October 2012 - 09:49 PM
posesorii mei de coada:
ce-ti veni la ora asta, ia chestia asta din ochii mei!

ia scoala si tu, nu vezi ca nu pleaca....

te rog du-te de unde ai venit, sunt rupt de oboseala.

esti o draguta, acum inchide si usa dupa tine

Postat 17 October 2012 - 09:56 PM

Postat 17 October 2012 - 09:58 PM

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 18 October 2012 - 08:12 AM
Postat 18 October 2012 - 11:35 AM

Da ce zgarduta are el acolo, ca pare cam mare

Postat 18 October 2012 - 09:01 PM

frumosi, nu zic nu, ai putea zice din poze ca sunt niste ingerasi, da nu va lasati pacalite, sunt niste dracusori, evident atunci cand nu dorm. sunt greu de prins in poze cand sunt activi, atat bipedu cat si patrupedu

Ioana, este o zgarda de pureci, am luat in graba ce am gasit a doua zi, ca avea chiriasi. o tin numai cand suntem acasa pt ca nebunu baga mandibula sub ea, ramane blocat, apoi miauna de mama focului. cred ca e vina mea, ar trebui sa o strang mai tare, da mi-e frica ca se sugruma.
Postat 19 October 2012 - 08:11 AM
Amina, la 18 October 2012 - 09:01 PM, a spus:

frumosi, nu zic nu, ai putea zice din poze ca sunt niste ingerasi, da nu va lasati pacalite, sunt niste dracusori, evident atunci cand nu dorm. sunt greu de prins in poze cand sunt activi, atat bipedu cat si patrupedu

Ioana, este o zgarda de pureci, am luat in graba ce am gasit a doua zi, ca avea chiriasi. o tin numai cand suntem acasa pt ca nebunu baga mandibula sub ea, ramane blocat, apoi miauna de mama focului. cred ca e vina mea, ar trebui sa o strang mai tare, da mi-e frica ca se sugruma.
Felix a purtat o perioada fara incidente, doar ca i se rodea blana la gît si nu îmi placea cum arata, dupa care am renuntat la curelusa contra pureci si capuse. Mike, nu suporta deloc, iar Sam s-ar fi spînzurat de-a dreptul.
Daca cumva ajungi sa folosesti picaturi/solutii ca Frontline, sa stii ca Spot-On-ul (pipeta/tubul acela mic) nu e pentru pisici mici, dar Frontline Spray e indicat chiar si mitzelor/catelusilor din prima zi.
In mod normal dupa o baita buna, eventual repetata ar trebui sa dispara purecii. Atîta timp cît nu iese afara/sau nu are contact cu pisici care ies afara, nu are cum sa mai ia pureci. E prea prea fraged pentru curea, parerea mea.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 19 October 2012 - 10:18 AM
Postat 26 October 2012 - 03:42 PM
Nessi e un cam mofturos, nu mananca deloc hrana uscata, hrana umeda numai cand vede ca nu capata altceva, daca se poate sa ii dau numai carne cruda si peste crud (congelat). hrana uscata nu am incercat decat un singur fel, umeda mai multe marci si sortimente, se pare ca nu am gasit inca ceva pe placu lui. i-am facut supa de pui, i-a dat doua limbi si gata. ma dispera cand da cu labuta peste castroane, ca si cum ar fi ceva dezgustator acolo. asta ar fi singurul of ca in rest il ador

a crescut, s-a facut un domnisor pufos, asa ca mai pun cateva poze cu el mic, ca acu se face ditamai motanu si nu il mai recunoasteti

deci se vede cu ochiu' liber ca io dorm

Number of downloads: 0
in caz ca te prinzi mai greu, uite dorm si mai tare

io nu iti inteleg obsesia asta cu pozele

te rooog lasa-ma sa dorm

daca ma iei in brate, sa zicem ca te iert

nu sunt foarte sigur, da asta e a mea!?