Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3481 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 20 November 2012 - 04:32 AM

Cat e de scumpa Perla :biggrin: In poza asta seamana la privire cu pufa mea :)

Care e povestea ei Adi?
A cat is a friend fur-ever !

#3482 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,441
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 November 2012 - 09:06 AM

Povestea incepe asa: mama lui Rosi a murit si ne-am zis sa-i luam o companie dar se ignora total deci compania o sa ne o tina noua, trebuie doar rabdare si timp ca Puffy sa fie mai putin agitata :biggrin:
Destinul a facut sa aiba aceleasi culori ca Puffy. :)
Are 4 ani, a avut-o o familie care a decis s-o dea pentru ca facea pipi in casa, asta ne-a zis veterinara, io sincer nu am intrebat-o nimic pe tipa cind ne-am dus s-o luam. Apoi tot veterinara a zis ca e o pisica care vrea sa fie libera si ca facea pipi pentru ca tipa tipa la fica-sa si deci Perla se speria. Pina acu' e extrem de cuminte si linistita.
Deocamdata asta e singura poza decenta, facem mai multe deacu incolo sa ne mai linistim si obisnuim :)
Uma, la pufa ta m-am gindit cind am vazut-o, are parul lung ca ea, nu stiu daca si aceleasi kg :)

#3483 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 November 2012 - 09:45 AM

Perla, ai nimerit bine!
Adriana, sa va traiasca!

#3484 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2012 - 10:17 AM

Fiocco, este o dulceatza! :pupic:

Adriana, sa va bucuratzi cat mai mult de Perla, ce nume frumos! :pupic:
GEORGIA

#3485 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2012 - 12:14 PM

Perla poate sa faca pipi de stres, si ale mele au mai comis din astea cand le stresa frati-miu! Poate la tine o sa fie linistita!
Acum: foarte multi abandoneaza animalele sub pretextul asta, deci poate nu e adevarat!
In orice caz va doresc zile frumoase!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3486 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 20 November 2012 - 12:35 PM

Multumesc.
Perla se numea si inainte asa ca noi i-am mentinut numele, mie imi place mult.
Asta a zis si veterinara pentru ca a controlat-o si n-are cistita, sper din tot sufletul sa se simta bine la noi.

#3487 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 November 2012 - 12:35 PM

Hello, Perla, incantata de cunostinta...apoi bre la cat mi-a murat mie fiocco canapelele, trebuia sa-l deu de jde sute de ori :pupic:

#3488 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2012 - 01:11 PM

Cand a avut Veve vaginita, de i-am facut instilatii, va rog sa ma credeti ca a zburat o plapuma, fara drept de apel! A facut piometru si cum era situata punga de puroi chiar la marginea vaginului, dupa operatie, m-am ales cu tratamente locale cu antibiotice unguent pentru vaci( mastita), Mibazon sa i le administrez dimineata si seara cu pompitza, plus injectii o data la doua zile! Deci credeti-ma cand va zic ca astea sunt mofturi daca iubesti un animal!
Uite ca au trecut 5 ani si de plapuma aia mi se rupe si Veve este asa de frumoasa si haioasa cum o stiti!
Deci forza Perla!

#3489 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 20 November 2012 - 01:28 PM

Cind ne-am dus s-o luam am avut senzatia ca ne mai trebuia un sut in fund ca sa plecam cu totii, mi-a dat tot ce avea, periuta, forfecuta, frontline, inclusiv tavita cu nisip el vroia sa ne-o dea si ea i-a zis nu, ca e murdara, inclusiv o mina de crontanele intr-o punga, plus o bluza de-a ei pe care Perla statea cind am intrat in casa si pe care n-a atins-o deloc la noi, Stefano i-a pus-o in culcus, acu sta Rosi pe ea :pupic:
Apoi a zis ca are 2 ani, eu cu carnetelul ei in mina am intrebat-o de cind o au si ea de 2 ani de cind era mica, pacat ca in carnetel era scris ca e nascuta in 2008 :pupic:
In fine treaba si viata lor, sper doar sa nu dau cu ochii de ea, tineti-mi pumnii ca azi ma duc in supermarketul in care lucreaza, pina acu am evitat dar azi tre sa ma duc sa-i iau prosciutto lu Marco si la ora aceea numa asta e deschis.
Din partea noastra facem tot ce putem si sper sa fie totul bine.

#3490 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 20 November 2012 - 01:47 PM

Vezi postareaAdriana, la 20 November 2012 - 01:28 PM, a spus:

Din partea noastra facem tot ce putem si sper sa fie totul bine.

Si o sa-i fie bine ca voi o tratati asa cum o tratati si pe Puffy, cu respect si dragoste :pupic: Ca maine o sa o vad pe Puffy spalata de Perla :pupic:

Maya mea nu e dolofana Adi - nu ii mai dau biscuitei uscati ca o balonau -acum mananca doar mancare umeda si are doar o bucatica mica de grasimica pe burtica :pupic:

#3491 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 20 November 2012 - 08:13 PM

Perla, e o perla frumoasa! Imi place si numele, si fetisoara, si blanita, si sigur e cuminte, si nici pisu nu face aiurea. Aia voia doar sa scape de ea.
Mai asteptam poze si povesti :wub:

P.S.- Nici Mike nu e dolofan, e doar gras =))
Aaa, nu, e doar pufos, cum spune Ioana :notworthy:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3492 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2012 - 08:55 PM

Pisi a mea este Garfield! Are aproape 7 kile, acum a inceput sa manance si gulie rasa pentru salata, dar daca analizele i-au iesit bune, ce sa-i fac?!?
Le dau mancare calculat, doar ca ea mananca si de la celalalte si nu le pot fugari sa le dau mancare separat!
Ii luceste blana in soare, e vioaie, obraznica si autoritara, daca e si lacoma, ce sa-i fac??

#3493 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 20 November 2012 - 09:08 PM

Vezi postareazerda, la 20 November 2012 - 08:55 PM, a spus:

Pisi a mea este Garfield! Are aproape 7 kile, acum a inceput sa manance si gulie rasa pentru salata, dar daca analizele i-au iesit bune, ce sa-i fac?!?
Le dau mancare calculat, doar ca ea mananca si de la celalalte si nu le pot fugari sa le dau mancare separat!
Ii luceste blana in soare, e vioaie, obraznica si autoritara, daca e si lacoma, ce sa-i fac??

s o pupi pe botic din partea mea!!

#3494 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 20 November 2012 - 09:16 PM

Vezi postareaAdriana, la 19 November 2012 - 10:57 PM, a spus:

Familia s-a marit :D v-o prezentam pe Perla
Atasament perla.p.jpg

Draga de ea, ce frumoasa-i! :floare:

#3495 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 November 2012 - 09:17 PM

Vezi postareazerda, la 20 November 2012 - 08:55 PM, a spus:

Cre'ca Pisi vrea sa fie geamana lui Mike, nu matusa-sa :D
Zerda, ea sa fie sanatoasa :D

Mike nu e mîncacios, dar el sufera de alta boala, si anume lene extrema. El se întinde pe spate si savureaza baile de soare, se scarmana în pamînt uscat si cald precum gainile - apoi doarme... pe urma sta si priveste întins de pe masa cum altii alearga dupa fluturi... între timp mai închide si el un ochi, ca tot omu.. ba pardon, ca felinu... si dupa ce se trezeste, se întinde pe capacul de la rezervorul cu apa de ploaie... si de plictiseala adoarme iar... ce sa-i fac? :D

Miscare face... cît sta la mîngîiat,
la pupat, dragalit si dezmeirdat...
si asta în pozitia culcat,
fie în brate, sau în pat! :D

Mike nici macar la pozat nu "sta", ca doarme :floare:
Pe chestia asta vi-l arat pe Sam, în bratele amantului meu Ahmed :D

Cînd vine de-afara sare repede lînga cine e pe canapea si se cuibareste, si vrea strîns si încalzit pe loc :D

Fisier atasat  Dan + Sam.jpg (321.38K)
Number of downloads: 0

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3496 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2012 - 10:39 PM

Doamne ce mic e Sam!! Imi face dor de pui mici!
Mike seamana cu Veve la temperament, ea nu se streseaza prea tare, isi economiseste fortele! Acum doarme cu rotile in sus de 2 ore, e tare ocupata!

#3497 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 21 November 2012 - 12:41 PM

... sa va mai povestesc din boudoir :appl:

Cînd Mike doarme în dormitor, are cel mai linistit si de încredere somn posibil. Nu se simte stingherit de noi ca trecem pe acolo, ca ne întindem lînga el, ca ascultam muzica... nici macar daca aduc cosul cu rufe din uscator si le azvîrl peste el, le împachetez, ba chiar îl pot muta din loc, iar el doarme mai departe. E constient, stie, dar se lasa dus de val, pentru ca are încredere deplina în noi si stie ca dormitorul e singura camera în care nu intra straini, vizitatori, deci e refugiul de înalta siguranta. Cum spuneam, nu se lasa impresionat de nimic, înainte de a-l avea pe Sam...
Sam, este exact opusul lui Mike. El si în somn se misca, miauna, se tavaleste, se trezeste des, se spala foarte zgomotos, se scarpina, se întoarce pe toate partile, se mai uita la TV...
Ei, Mike s-a obisnuit si cu mica avalansa. A învatat sa-l "ignore". Mai deschide cîte un ochi, se mai uita asa ca si cum ar da din cap si ar bombani ceva, iar cîteodata, cînd Sam e obraznic si-l mai prinde de coada se mai ridica si-i arde cîte una dupa cap si-l mîrîie atît de dulce! Nu-l scuipa, ci sta cu boticul închis si mîrîie ca un catel. Cumva nazal :occasion14: Sam, atunci stie ca-i rostul de somn, si adorme si el linistit cu botul pe labe :appl:

Alaltaieri noapte, cîndva dupa miezul noptii, Mike deja nana dus, pe cînd Sam a mai stat olecuta de straja patriei. Pazea gradina (Uma - de pe frigiderul eco cu scarita :bounce: ). Ne-a anuntat ca a ajuns de la datorie si ca-i este foame. L-am saturat, adapat, asa ca a venit si el spre pat. Acolo si-a început baita înainte de culcare, doar nu era sa se culce nespalat! Si se spala el de zori, si se întorcea cînd pe-o parte, cînd pe cealalta, îsi schimba într-una pozitiile, într-un final ajungînd lipit de frate-su. Între timp, de atîta scuturat, Mike si-a ridicat capul si îl urmarea. M-am mirat ca Mike nu se muta mai încolo, sa doarma mai departe. Ma gîndeam ca dupa atîtea zdruncinaturi o sa-l mîrîie. Sam înca era lipit de burta lui Mike. Si-a spalat urechile, pieptul, apoi pe lateral ambele parti, iar în final si-a luat si poponeata... zona intima. Cumva îsi tinea el un picior din spate în sus, asa încît ajungea cu el la botul lui Mike si în ritmul în care se spala, îi tot dadea cu pernutele pe la nas. Mike nici nu se clintea, dar nici nu dadea vreun semn ca se simte deranjat. Sincera sa fiu, mi-a trecut prin cap ca poate Mike îl apuca de labuta pe Sam, dar parea foarte linistit si nederanjat, cînd deodata, ce face? Îl linge pe Sam pe pernute!!! Sam s-a oprit din spalat, si-a retras piciorul foarte încet si s-a culcat :appl: Banuiesc ca nu se astepta la asta, cum nici eu nu credeam ca Mike îl va spala vreodata pe Sam. Invers, posibil... dar Mike sa vrea sa-l spele pe Sam, cînd nici pe el nu prea are chef? Dar na, o face ca e felina, macar asa cîte putin :appl:

Sînt curioasa daca în curînd se mai apuca si de spalat unu pe celalalt :appl:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3498 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 November 2012 - 01:02 PM

Ale mele se spala una pe alta mereu si uneori asa pe jumatate adormite. Bine, este exclus tandemul Cafe-Pisi, astea cand adorm una langa alta trebuie notat in calendar!
Dar altfel, intre celelalte se spala si sunt haioase! Mai rau este ca Pisi tine sa ma spele si pe mine si ma linge pe par deobicei noaptea, dar uneori si ziua cand stau la calculator, sta in fata mea si ma apuca cu labutzele si ma trage catre ea si incepe sa ma spele!!

#3499 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 22 November 2012 - 10:06 PM

Ca sa stie cine e sef in casa....:biggrin:

Fisier atasat  Picture 004.jpg (1.36MB)

#3500 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 22 November 2012 - 10:18 PM

Vezi postareazerda, la 21 November 2012 - 01:02 PM, a spus:

Ale mele se spala una pe alta mereu si uneori asa pe jumatate adormite. Bine, este exclus tandemul Cafe-Pisi, astea cand adorm una langa alta trebuie notat in calendar!
Dar altfel, intre celelalte se spala si sunt haioase! Mai rau este ca Pisi tine sa ma spele si pe mine si ma linge pe par deobicei noaptea, dar uneori si ziua cand stau la calculator, sta in fata mea si ma apuca cu labutzele si ma trage catre ea si incepe sa ma spele!!

pisi...draga mea pufoasa!!
Si cei 3 fratiori se spala reciproc si fac diverse chestii in acelasi timp:toata lumea la joaca,la pisi,la catarat pin arbori,papat, dodo!
azi le am cumparat crantanele pe care le voi lasa dupa plecarea mea...nu o sa le ajunga dar asta e viata trebuie sa se descurce cu gunoaiele ,sa invete sa vineze soricei etc

Fisier atasat  cei patru pisicutzi.jpg (22.27K)

ps in poza nu apare bine cel del negrutz...

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul