Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 12 January 2013 - 10:47 PM
Postat 12 January 2013 - 11:44 PM
Se acomodeaza el n-ai grija, acum e mai dificil, Pisi 2 zile dupa ce am adus-o n-a iesit de dupa boxa audio, acolo ii placea ei, in a treia zi, vin de la munca si gasesc ex-ul in mijlocul sufrageriei se juca cu Pisi!! Am murit de oftica ca nu cu mine s-a jucat prima data!!
Postat 13 January 2013 - 12:00 AM
Alicia_Grasuta, la 12 January 2013 - 09:16 PM, a spus:
eu nu prea scriu dar va citesc mereu si vreau sa va anunt ca de ieri sint si mamica de pisica. Il chama Felix si are 4 luni si jumatate. a sosit ieri acasa la mine, e dulce foc, aseara a fost cam nelinistit si a plins iar astazi a stat ascuns sub pat toata ziua. am tot vorbit cu el si i-am pus mincarica sub pat, n-a vrut sa iasa si nici sa manince. dupa amiaza l-am convis cu o jucarie sa iasa si a si mincat putin, acum inspecteaza sufrageria si a venit putin sa stea linga mine. sper sa ne imprietenim cit mai curind si sa ineapa sa pape mai bine.
E superb! Sa-ti traiasca!

Postat 13 January 2013 - 08:38 AM

Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either
Postat 13 January 2013 - 09:05 AM
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Postat 13 January 2013 - 09:27 AM
merci mult de urari, bine zis arata mai degraba ca un ursulet cu mustati. si mie mi-e drag de el de numa`. azi noapte a fost mult mai linistit, n-a mai plins, chiar a dormit o bucata din noapte la mine in pat, restul pe linaga pat, acum sta linga mine si ma priveste

se joaca cu toate cablurile si a incept sa se catere peste tot mai putin pe pomul lui pisicesc pe care nici nu l-a bagat in seama

Postat 13 January 2013 - 12:20 PM
ioana0707, la 11 January 2013 - 06:47 PM, a spus:
Cred ca sunteti in asentimentul meu,cand spun ca as prefera sa iau eu pastilele sau siropul si spray-ul de astm,decat sa-l chinui pe el...
Cat despre tartru si Pufy are,desi am curatat dintii iar s-a refacut.Acum mi-a recomandat medicul un gel OralClean+Care Gel Forte,care trebuie sa ajunga in gura la blanos "cumva"(sa vedeti ce spectacol,ca nu ii place gustul de loc),despre care am citit lucruri foarte bune.Pana acum ce-am observat este ca gingiile nu mai sunt atat de rosii si nu ii mai miroase asa tare gurita.
Sanatate si pupici lui Pufy!

Postat 13 January 2013 - 12:21 PM
Alicia_Grasuta, la 12 January 2013 - 09:16 PM, a spus:
eu nu prea scriu dar va citesc mereu si vreau sa va anunt ca de ieri sint si mamica de pisica. Il chama Felix si are 4 luni si jumatate. a sosit ieri acasa la mine, e dulce foc, aseara a fost cam nelinistit si a plins iar astazi a stat ascuns sub pat toata ziua. am tot vorbit cu el si i-am pus mincarica sub pat, n-a vrut sa iasa si nici sa manince. dupa amiaza l-am convis cu o jucarie sa iasa si a si mincat putin, acum inspecteaza sufrageria si a venit putin sa stea linga mine. sper sa ne imprietenim cit mai curind si sa ineapa sa pape mai bine.
Bine ai venit,Felix!
Este tare dragalas, sa-ti traiasca si sa te bucuri cat mai mult de el!
O sa se acomodeze nu iti fa griji si o sa deveniti cei mai buni prieteni!
Postat 13 January 2013 - 01:38 PM

Number of downloads: 0
Postat 13 January 2013 - 02:02 PM
Doamne fereste de boli ca si eu sunt slaba de injer.
Stiti doara ca am dormit pe jos in hol langa Luca doua nopti dupa ce l-am castrat ,sa nu-si traga firele .
Mi se zbarleste parul pe mine cand ma gndesc la boli .
Amina ,
Dulce foc matucul tau .Si ce ohisori expresivi are .
Alicia,
Matzucul tau e superb !
Daca nu as avea deja 3,mai mai ca ti-as cere adresa "cuibului " .
Da ma tem ca ma impusca Omul .

Adriana ,
Perla e ca Madam de Pompadour.
Numai tolanita sta .

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 13 January 2013 - 02:20 PM

Postat 13 January 2013 - 03:01 PM
Postat 13 January 2013 - 06:43 PM

Felix e un dragalas, bun venit printre copilasii nostri blanosi!

Amina, ma bucur ca ai actualizat frumosul

Adriana, Perla e o domnita mai! Poate vrea si ea gherute colorate

Ieri dimineata tare, înainte de 4... ca eu taaare aiurea dorm de-o vreme,
Sam si Mike dormeau ca doi gugustiuci pe pernuta lui "Ferdimike"... O floare si doi gradinari

Normal ca am aprins veioza, am luat telefonul si tzac-pac i-am imortalizat

Au observat smecherasii si s-au miscat olecuta.
Mike s-a dezmeirdat si s-a culcat pe-o ureche

Sam si-a întins o laboanta în semn de... "te-am vazut, dar e prea dimineata pentru ochisorii mei."

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 14 January 2013 - 10:54 AM
Maya, la 13 January 2013 - 06:43 PM, a spus:
Sam si Mike dormeau ca doi gugustiuci pe pernuta lui "Ferdimike"... O floare si doi gradinari

Ce dulci îs ei cum dorm asa cu capul pe aceeasi perna, bine zis: o floare si doi gradinari!

Postat 14 January 2013 - 10:56 AM
Adriana, la 13 January 2013 - 01:38 PM, a spus:

Adriana, Perla poate vroia sa-i faci si ei gherutzele cu oja, doar este o doamna!