Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 17 January 2013 - 05:58 AM
Ei ce nu poti schimba parchetul????

Postat 17 January 2013 - 09:10 AM
P.S.: Daca la Denise in camera este dezordine, inseamna ca nu ai vazut camera lui Alex!

Postat 17 January 2013 - 09:12 AM
clau_ash, la 16 January 2013 - 08:40 PM, a spus:

Ai vazut cum "faptasii" ti-au facut de lucru, asta in cazul in care nu aveai ce face si te plictiseai!

Postat 17 January 2013 - 10:56 PM

Postat 17 January 2013 - 11:18 PM

Clau, asta-mi aminteste de cand soacramea a vopsit terasa cu o *sublima* culoare turcuoaz

de altfel Pussy o detesta cordial, si de cate ori putea *arunca* cu papucii de la etaj peste soacra ( parol ca nu eu am invatzat-o

Postat 18 January 2013 - 12:44 AM
Postat 18 January 2013 - 01:09 AM

Georgiana spre norocul meu si al lor am fost singura acasa si am putut sta cu fundul in sus juma de ora ca sa curat cu servetele umede urmele. Noroc ca am vazut inainte sa se usuce prea bine vopseaua . Pe barbata-miu l-au apucat caldurile cand a vazut pozele

Stella matoasa respectiva merita tot respectul

Postat 18 January 2013 - 01:37 AM
Eu sunt foarte fericita fara covoare, de ce nu ma intelege lumea!! La blana lui Veve, numai covor ii trebuie sa ma aduca la pragul exploziei!
Postat 18 January 2013 - 08:13 AM
Ca ceva din mostenire a primit si ea, i-a transmis-o lui Cafe care e ca bunica-sa, neagra si catifelata! Spre deosebire de Veve care este pufoasa, dar nu are blana asa de catifea!
Dar la atitudine n-o bate nimeni pe Pisi! Cred ca pisica asta mi-a fost scrisa in stele sa ajunga la mine! Cand se urca la cineva in brate neinvitata, cand se pisiceste pe langa cineva, e cel mai tare test de personalitate din Europa! Si cand se fereste de cineva, sau eventual il ataca, la fel!
Aveam o asa zisa amica iubitoare de pisici Pisi n-o placea deloc, pleca de langa ea, se ducea in alta camera! La un moment dat cand ea a insistat, a zgariat-o!
La ceva vreme s-a confirmat faza cu " asa zisa" Pisi a stiut din prima!
Postat 18 January 2013 - 08:49 AM
zerda, la 17 January 2013 - 10:56 PM, a spus:
Doar nu vrei sa spui ca este vina mustacioasei, este vina spatarului!

Postat 18 January 2013 - 10:32 AM

Postat 18 January 2013 - 11:01 AM
De ziua Sfantului Anton, protectorul animalelor, spaniolii au facut cozi la biserica cu hramul acestuia. Caini, pisici, papagali, pesti si alte animale au fost stropite cu apa sfintita si binecuvantate de preot.
Potrivit traditiei, dupa ce sunt binecuvantate, animalele mananca un fel de paine sfintita, similara anafurei. Se considera ca dupa acest ritual, animalele vor fi ferite de rele pe tot parcursul anului.

Number of downloads: 0
Postat 18 January 2013 - 11:08 AM
Remarca de om prost: Sper ca mai dati din pisici, sunt asociatii, sunt adaposturi! M-am uitat la el ca la desene animate si nu i-am dat bani!
Eu am zis, care se leaga de pisicile mele este un om mort! Cel putin pentru mine nu mai exista!
Postat 18 January 2013 - 12:07 PM
zerda, la 18 January 2013 - 11:08 AM, a spus:
Remarca de om prost: Sper ca mai dati din pisici, sunt asociatii, sunt adaposturi! M-am uitat la el ca la desene animate si nu i-am dat bani!
Eu am zis, care se leaga de pisicile mele este un om mort! Cel putin pentru mine nu mai exista!
Dar ce-i veni, Doamne iarta-ma! Inseamna ca nu iubea animalele, deci om rau, in viziunea mea. Cum adica sa le dai la asociatii sau adaposturi, dar ce decidea el!

Si la noi a venit preotul cu botezul si i-au placut toate jivinele mele, care i-au iesit in intampinare, nici nu se putea altfel!
Postat 18 January 2013 - 12:24 PM

Pana la urma Dumnezeu a facut toate animalele, eu zic ca nu trebuia sa se manifeste asa!
Adica eu daca vad un sarpe sar 3 metri in spate si nu m-apropii de el, dar nu m-apuc sa-i zic omului sa-l dea la petshop! Ca nu-mi place mie e una, dar el cica intra in casa ca reprezentant al unei institutii care promoveaza pacea si iubirea!
Postat 18 January 2013 - 12:40 PM
Cica unul se plimba prin oras cu un crocodil in brate.
Il opreste un politist: Domnule, se poate! Cum mergeti prin oras cu crocodilul in brate! Duceti-l la gradina zoologica!
Omul raspunde: Auziti, domne! L-am dus si la film, si tot nu i-a placut!