Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3841 Useril este offline   maddy123 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTrier, DE

Postat 23 January 2013 - 05:03 PM

Vezi postareaMaya, la 23 January 2013 - 04:33 PM, a spus:

Ca de obicei, cred ca e cea mai spurcata specie de pe Terra!

+1

#3842 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 January 2013 - 05:04 PM

pacat ca nu exista sanctiuni mult mai dure pentru dobitocii astia care chinuie animalele...

Cateaua pe care o aveam noi la gradina si care inainte de a avea gard vagabonda pe acolo, a gasit-o tata odata cu o sarma in jurul gatului, aproape strangulata, semn ca tot intr-o capcana a fost prinsa...

Si alti dobitoci pe care-i stiu sunt niste vecini care vin pe acolo odata la doua saptamani sa ziceam, in conditiile in care au in curte un caine care nu poate evada/ scapa...traieste pentru ca-l hranim noi ! I-am prins odata si i-am intrebat de ce-l chinuiesc asa, mi-au raspuns ca ce sa faca cu el? Pai du-l doamna la padoc ca e aproape, la nici un kilometru.... vai, da cum sa-l duc la padoc ?!

Asa mi-e de ciuda ca nu exista o legislatie buna impotriva dobitocilor astora bipezi, of! Vorba unei vecine, astia daca-s capabili sa chinuie/omoare un animal la fel de bine poate sa omoare si-un om!

#3843 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 January 2013 - 05:07 PM

Vezi postareaEataly, la 23 January 2013 - 04:46 PM, a spus:

Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii!

Ma alatur urarilor tale.Poate obtinem vr'un rezultat concret. :thumleft:
"Oameni" de genul asta nu au inima, au mintea intunecata de ura.
De data asta nici o amenda, nimic?

Amendat a fost... dar cui îi mai ajuta?
Si anul trecut a fost articol în ziarul local, dar anul asta a fost un articol mai detaliat si pe net, tot la ziarul local, chiar cu niste "coordonate". Poate se gaseste vreunul dintre nebunii care au scris comentarii (adresate jigodiei de vecin) sa-i sparga macar un set de geamuri...
Ce soarta a avut si pisoiasul asta. Sa intre de doua ori în aceeasi capcana... offf, sarmanul! :rolleyes:

Vezi postareaiulia nicoleta, la 23 January 2013 - 05:04 PM, a spus:

Asa mi-e de ciuda ca nu exista o legislatie buna impotriva dobitocilor astora bipezi, of! Vorba unei vecine, astia daca-s capabili sa chinuie/omoare un animal la fel de bine poate sa omoare si-un om!

Stii ce ma enerveaza cel mai mult, ca acolo în zona aia, zona buna, linistita, cu mult verde si gradini doar cu iarba si pomi, copaci... deci nici macar nu face mîtzu' vreun "rau"... calca iarba, traverseaza. Clar ca e un tîmpit care n-are ce face. Un deranjat la bila. Si eu sînt de aceeasi parere, ca distanata de la a face rau unui pisoi pîna la om nu e mare.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3844 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 January 2013 - 05:57 PM

Offfffffffff...nici nu mai comentez, ca numai ma enervez.

saracul matzuc :thumleft:

#3845 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,009
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 23 January 2013 - 07:29 PM

Ce frumos e Mister Mister! :)

Foxyy, mai pune si tu poze cu flocoasele :)

Gio, ce bulane de atlet are Cody! Zici ca-i cal de fuga :)

Eu sînt taaare suparata pe rasa umana. Ca de obicei, cred ca e cea mai spurcata specie de pe Terra!
Nu prea departe de mine, un motanas de 4 ani a sfîrsit într-o capcana de aia ce se strînge. Nu stiu cum se numeste în limba mama. În germana îi zice Schlingenfalle ( Loop Trap? )... ma rog. Cert este ca motanasul ala, anul trecut s-a prins exact în aceeasi cursa din care mama sa bipeda l-a salvat. Javra de vecin (care nu suporta pisicile care-i traverseaza gradina), o plasase lînga gardul viu dintre gradina lui si gradina vecina. Cazul a fost dat atunci la politie, pentru ca legea interzice capcane chiar si în propria gradina! Ala a primit o amenda, motanelul traumatizat si-a revenit, atunci.
De data asta însa, zilele trecute, într-o noapte, mama lui bipeda l-a auzit urlînd. A fugit repede spre urlaturi, dar n-a putut ajunge în gradina vecina. Un alt vecin, a sarit gardul si a scos bietul motan din capcana. Desi în viata înca, era inconstient, sugrumat, însîngerat... l-au dus imediat la vet, dar era asa de praf (nervi despicati... si... ), ca a trebuit adormit. Stiu ca nu e corect, si ca razbunarea e arma prostlui, dar eu sint proasta! Si daca i-as sparge aluia geamurile odata la 3 luni, si tot as face ceva! Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii!

:) Saracul pisic :)

Daca as putea ce le-as face eu astora care chinuie animalele....ar face filme de groaza dupa ideile mele....
Neputand face asta, ii doresc sa sa se chinuie ani de zile pana o sa crape! :)

#3846 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 January 2013 - 11:16 PM

Vezi postareaMaya, la 23 January 2013 - 05:07 PM, a spus:

Stii ce ma enerveaza cel mai mult, ca acolo în zona aia, zona buna, linistita, cu mult verde si gradini doar cu iarba si pomi, copaci... deci nici macar nu face mîtzu' vreun "rau"... calca iarba, traverseaza. Clar ca e un tîmpit care n-are ce face. Un deranjat la bila. Si eu sînt de aceeasi parere, ca distanata de la a face rau unui pisoi pîna la om nu e mare.

Bietul pisic.... :) Imi pare tare rau pentru el! :)
Iar oamenii de teapa aia.... ar trebui trasi in teapa! Unde esti tu, Tepes-Doamne???

Apropo de verdeata, pomi, iarba si vecini cretini.In toamna am avut un nene care ne-a dat jos faianta de pe un perete din balcon si unul din bucatarie si a trebaluit pe-acolo. Normal ca a fost vorba si de ceva praf, faiante sparte bucati... tot tacamul. La un moment dat, vecinul de la 3 (sub noi) s-a apucat sa raga pe geam catre mester: baaaaaaaaa inchide geamu' ca iese tot prafu' pe geam si se duce in jos, pe iarba!!!!! :)
Trebuia sa-i raspunda ca prafu' nostru o ia in sus, nu se duce spre iarba...... da' na... n-are rost! :)

#3847 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 January 2013 - 11:17 PM

Foxyy, mai pune si tu poze cu flocoasele :)

Tot zic si tot n-apuc! :) Poate saptamana viitoare reusesc, sa ma mai eliberez nitel.

#3848 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 January 2013 - 09:57 AM

Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii de fapt!Probabil se iubeste numai pe sine si banuiesc ca nici Dumnezeu nu-l iubeste prea tare din acest motiv!
Asa ca eu nu-i urez nimic bestiei, sunt sigura ca o sa aiba grija soarta de el, o sa isi doreasca el sa nu fi fost in locul ala cand se intampla asta!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3849 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 24 January 2013 - 10:07 AM

Si eu tot asa zic!
Intamplarea asta imi amintese de pisica vecinei mele de la tara, o pisica blanda si frumoasa pe care o avea de o gramada de ani si pe care doi copii din vecini (de 10-12 ani) au chinuit-o si apoi au aruncat-o in fantana...te inspaimanti pur si simplu. Si din cate am inteles nici nu au fost cine-stie ce pedepsiti cand s-a aflat totul, probabil parintilor lor nu li s-a parut ingrozitor ce-au facut odraselel lor.

#3850 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 24 January 2013 - 10:27 AM

Eu sînt taaare suparata pe rasa umana. Ca de obicei, cred ca e cea mai spurcata specie de pe Terra!
Nu prea departe de mine, un motanas de 4 ani a sfîrsit într-o capcana de aia ce se strînge. Nu stiu cum se numeste în limba mama. În germana îi zice Schlingenfalle ( Loop Trap? )... ma rog. Cert este ca motanasul ala, anul trecut s-a prins exact în aceeasi cursa din care mama sa bipeda l-a salvat. Javra de vecin (care nu suporta pisicile care-i traverseaza gradina), o plasase lînga gardul viu dintre gradina lui si gradina vecina. Cazul a fost dat atunci la politie, pentru ca legea interzice capcane chiar si în propria gradina! Ala a primit o amenda, motanelul traumatizat si-a revenit, atunci.
De data asta însa, zilele trecute, într-o noapte, mama lui bipeda l-a auzit urlînd. A fugit repede spre urlaturi, dar n-a putut ajunge în gradina vecina. Un alt vecin, a sarit gardul si a scos bietul motan din capcana. Desi în viata înca, era inconstient, sugrumat, însîngerat... l-au dus imediat la vet, dar era asa de praf (nervi despicati... si... ), ca a trebuit adormit. Stiu ca nu e corect, si ca razbunarea e arma prostlui, dar eu sint proasta! Si daca i-as sparge aluia geamurile odata la 3 luni, si tot as face ceva! Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii!

Doamne, cata rautate intr-un om! Eu zic intotdeauna cum de ii tine pamantul pe astfel de oameni, adica mai sunt oameni! Si sper ca DD il va pedepsi si pe el intr-un fel in care sa simta, sa il doara! Si normal ca oamenii care nu iubesc animalele, nu iubesc nici pe semenii lor, si cu siguranta se iubesc doar pe ei!
GEORGIA

#3851 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 24 January 2013 - 10:29 AM

Gio, ce bulane de atlet are Cody! Zici ca-i cal de fuga :thumleft:

Maya, unde ai vazut tu ca Cody are bulane de atlet! Este un lenes si jumatate si doarme toata ziua. :snorting:
GEORGIA

#3852 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 January 2013 - 05:08 PM

Egal ce pernute, paturici si cosulete au, niciuna dintre astea nu le place asa mult ca florile astea.
Asa ca le mut în functie de unde ne aflam, ca ei sa doarma sub observatie :thumleft:
Nu, deci nu-i tin eu sub observatie, dar lor le place sa naneze în prezenta noastra.
Aici lînga mine pe canapea. Deja nu mai are importanta care perna a cui este. Totul se împarte.

Fisier atasat  M+S.jpg (342.17K)
Number of downloads: 0

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3853 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 25 January 2013 - 06:03 PM

Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii!

si io-i doresc la fel nenorocitului!

voi stiti, io am canar, nicidecum prieten cu vreo matza, dar n-as putea nutri vreo rautate ptr niciun sufletel.
avem o turma de caini carora le cumparam mancare, omu' ii duce si la doctor, si nu-s ai nostri. dar daca s-au aciuat pe-unde avem si noi drum, cum sa-i lasi de izbeliste? ma intristeaza tare mult rautatile astea.

continuati cu matzele, eu asist :thumleft:

#3854 Useril este offline   DoReMi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 27-March 12

Postat 25 January 2013 - 09:22 PM

Stiu ca nu e corect, si ca razbunarea e arma prostlui, dar eu sint proasta! Si daca i-as sparge aluia geamurile odata la 3 luni, si tot as face ceva! Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii!

Poti sa ma adaugi si pe mine la lista de " prosti " in cazul asta . Eu nu i as sparge geamurile , as cauta capcane de usi si i le as pune doar un pic iesite de sub portiera masinii .. sa fie just!Saw e mic copil pe langa ce le as face eu astora .. ca tot zicea cinva de scenarii de filme de groaza.

Mi se rupe inima cand citesc despre pisicute abandonate sau blonave .. dar genul asta de tortura :rolleyes: :71: :) .. saracul pisoi , saraca stapana ..

In rest cate 2 pupici la toate mustatile de aici .. cum am mai zis , nu postez dar va citesc zilnic si cunosc si iubesc fiecare blanita in parte .

Ps. ca intotdeauna , pe Cody Alain Delon un pic mai egal :P.

#3855 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 January 2013 - 11:25 PM

Ce canal ai zis ca tre sa pun?
Fisier atasat  Perla_25012013.jpg (115.53K)
Number of downloads: 0

#3856 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 26 January 2013 - 12:21 AM

Amendat a fost... dar cui îi mai ajuta?...

Legea franceza pedepseste cruzimea fata de animale pîna la doi ani de închisoare si 30.000€. Cum asta e recidivist, ar lua maxim.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#3857 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2013 - 12:31 AM

Am vrut sa zic si eu asta, chiar si la noi exista o lege care pedepseste cruzimea fata de animale! Dar trebuie cineva sa puna in miscare toata roata anchilozata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3858 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 January 2013 - 12:58 AM

Vezi postareaAlexandru, la 26 January 2013 - 12:21 AM, a spus:

Amendat a fost... dar cui îi mai ajuta?...

Legea franceza pedepseste cruzimea fata de animale pîna la doi ani de închisoare si 30.000€. Cum asta e recidivist, ar lua maxim.

Sincera sa fiu nu stiu ce spune legea în cazul recidivarii, mai ales ca acest caz era înca în desfasurare (între vecini) de anul trecut, cînd se prinsese motanasul pentru prima data în capcana aia. Ce stiu sigur, e ca nu e voie nici în gradina proprie si personala sa pui o asemenea capcana. Sper sa-i dea de sa nu mai poata duce!!!

Daca nu ma însel la voi si pentru ne-adunatul rahatului de catei se dau amenzi mai frumoase. Legi sînt si aci, dar nu stiu cum si cît se pun în practica, ca la cît se rahatesc cateii pe cararuia si pe lînga portile noastre, ar face statul bani, daca ar sta la pînda :unsure: La noi, îi doare în cur pe plimbatorii de cîini. Pe vremuri erau chiar automate de pungulite pe strazi, dar acum nu mai sînt. De exemplu în fata portii mele de la gradina, muuulti cîini se kk. Noi locuim la marginea padurii, ne desparte o cararuie... si cîteodata daca iesim pe întuneric, mai calcam :( Stapînii lor nici macar nu au atîta jena sa-i plimbe cu lesa pe partea cu padurea, ca acol' de si-ar face treaba, nu ar fi asa nasol.

Azi a trecut o tanti cu patrupedul care si-a facut treaba, nu chiar în drept cu poarta, dar juma de metru lînga. Denise a iesit ca furtuna pe terasa si a zbierat dupa femeia care pleca. Prima data s-a facut ca nu aude, iar nebuna de fiica-mea a început a zbiera dupa ea, de au mai iesit doi vecini afara :lol: Jenata, femeia a scos un servetel ceva si a luat rahatul, si l-a aruncat în padure...
Totusi mai exista si oameni corecti, care umbla cu punguta dupa ei.

Gretos, stiu... dar aveti idee ce rahat face un cîine mare? Cît o balega :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3859 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 26 January 2013 - 01:19 AM

Maya, esti mortala! Imi plac grasunii tai de numa! si nu numai ei, imi place Mister tare de tot cu fatuca aia "bosumflata".
Acum 7 ani, o vecina de-a mea i-a dat catelei mele o aripa de pui cu soda caustica, dupa ce ma/ne amenintase in repetate randuri. Cateaua nu a mai putut fi salvata, desi am adus veterinarul si s-a incercat tot ce-a fost posibil, a murit sub ochii mei in chinuri, noi tot speram ca isi vor face efectul injectiile facute, dar nici o sansa. Nu existau amenzi si pe nimeni n-a interesat istoria, doar pe prietenii mei, care au terorizat familia criminala... le-au dat pana si foc la usa, le-au spart geamurile in repetate randuri, stiu ca nu e frumos, dar m-am bucurat atunci. Vecinii aia au fost niste teroristi si cu copiii din bloc, frate-meu era speriat de moarte de "nenea nasosul"(avea nasul cat un cartof mare si stricat). Ador animalutele, acasa am avut pisici, gramada:) si 4 o data, maica-mea nu ma lasa, dar le aduceam acasa, le tineam ascunse cat puteam si dupa aia imploram mila pentru ele. De caini nu m-am mai putut atasa, dupa ce mi-a murit ciobanescul, a adus maica-mea un dalmatian, dar nu l-am putut iubi, mi-a fost teama.
Imagine postata

#3860 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 January 2013 - 01:59 AM

Azi i-am furminat pe baieti, dar doar partial, ca ei au adormit în timp ce eu i-am "chelit" =))
Ma gîndeam ca se supara pe scula asta cu dinti ascutiti de metal. Le-am facut cunostinta cu ea, au mirosit-o. Mike nu s-a lasat impresionat deloc, Sam s-a uitat chiar urît la ea, fara nici macar sa-l ating. Pentru ca Mike, cum spuneam, nu prea arata pasionat de noua perie, a plecat sa crontane ceva. În acest timp am început a-l mîngîia pe Sam cu dintii fierosi. Pe cît de urît s-a uitat la început, dupa primele doua miscari s-a trîntit pe-o parte, si dupa înca trei perieri mai ca nu tipa de placere. Tre sa-mi fac griji? :angryfire: Spre deosebire de Mike, care adora periatul cu tot felul de perii - de la alea cu peri naturali pîna la alea cu dinti de metal (dar diferite de Furminator), manusi cu sfîrculete cauciucate, etc, etc... Sam, cam fuge de periat. Acum era trup si suflet cu Furminatorul. L-am furminat si pe cap, sub bărbie, chiar si peste musteti. Îsi dadea ochii peste cap de placere. Nu înteleg de ce reactioneaza asa la "peria" asta...

Pe Mike l-am furminat mai putin, dar i-a placut si lui. Nu a fost asa încîntat ca frate-su, dar a stat fara probleme. De obicei trebuie sa alerg cu periile dupa el, apoi alearga el dupa mine sa-l mai periez... avem si noi ritualele noastre :D Chiar daca mereu i-a palcut periatul, îi place sa si mearga cîte putin în timp ce-l perii. Cel mai misto e de periat în gradina, doar ca acum ne-ar îngheta mucii afara. Dar cînd permite vremea, eu ma asez în mijlocul gradinii pe iarba, iau gentuta cu tot felul de scule de periat, si îl perii, el mai pleaca 1-2 m de lînga mine, apoi vine înapoi la periat, si tot asa. Acum îi era somn, asa ca l-am lasat sa doarma.

Îmi închipuiam ca o sa flocai toata casa, dar nu s-a întîmplat asta. I-am periat chiar pe canapea. Cum se umpleau dintii cu blana moarta, cum îi dadeam drumul din perie în punga pe care am pregatit-o lînga mine. Modelele noi au "limbuta" aia deasupra cu care se împinge automat parul din perie. Abia astept sa-i fruminez ca lumea. Acum îi las sa doarma :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195