Cami, pupam degradeu' tau pufos. Zici ca se scarmana? Serios, sau în joaca?
Gio, pisholcosu' mic face la chiuveta ca-i îngheata saculetul afara?
Hai sa va mai ametesc si eu cu povesti din casa mayasha buclucasha
Baietii mei, ca de obicei, dorm mult, ca afara e frig, se joaca a lene, se mai iau la trînte barbatesti în reluare, manînca... si iar dorm, viseaza, dau din musteti, din gene, din labute, mai si gem, sforaie, pufaie... stiti voi.
Mike ca de obicei e un cuminte, iar Sam la fel, dar doar cînd doarme. Sînt zile cînd ma duce la disperate cu prostiile care îi trec prin tartacuta.
Saptamîna trecuta, patanii mai periculoase:
- a dat jos de pe pervazul ferestrei din dormitor o orhidee ( again, and again, and again... etc). Din fericire, mît, floare si vas, întregi si nevatamati.
- a sarit de pe un sideboard pe usa de la sufragerie, a picat, ca doar usa nu sta locului ci se închide, s-a lovit la barbie.
- cu o forta cu care credeam ca n-o are, a deschis sertarul ( un sertar greu, mai mult de jumatate plin cu hîrtogarie) de jos al sideboardului. Jumatate în sertar, jumatate afara, încerca sa-l deschida prin spate si pe cel de deasupra. Ma uitam la el înca... a reusit sa-l împinga doar putin, acel sertar fiind mult mai greu, plin cu vasaraie de sticla. Cînd a dat sa iese cu spatele s-a sucit cumva si a ramas blocat între sertarul de sus si cel de jos. Din joaca am ajuns în stare de panica amîndoi în secunda doi! Am azvîrlit laptop si sarit sa salvez baiat blocat. Cel putin dupa aventura a stat calm 10 minute.
Prostii fara pericol de vatamare:
- a prins o bucata de canapea neacoperita, si-a ascutit ghearele în ea cu atîta pasiune si sîrg, ca si cum ar fi ultima dorinta pe care o mai avea în viata. Rezultat sfredelit

- a azvîrlit toate sampoanele, gelurile de dus din baie, pe jos. Nu stiu dupa ce alerga. Un tîntar, paianjen... nu stiu, ca am ajuns dupa ka-boommm, cînd toate erau deja împrastiate.
- aseara am pregatit pachetelul cu legume si fructe al Denisei pentru scoala (cînd si cînd îi place sa rontaie pe ele la scoala). Pachetelul a continut printre altele si morcov. Cojile le-am pus în cosul de gunoi si am plecat la culcare. Dimineata cine aduna gunoi de jos? Eu

A tras cosul si l-a rasturnat ca sa se frece de cojile de morcov... probabil.
În fiecare zi intra unde tin gunoiul. Poate deschide usa singur, si intra mereu printr-un orificiu de la robinetii de apa de sub chiuveta, în spatele dulapului. Nu stiu de ce, pentru el este foarte amuzanta treaba asta si pe mine nu ma deranja. Niciodata nu a rasturnat gunoiul... nu s-o fi nimerit la vizitele lui dupa dulap sa fie si coji de morcovi prin gunoi.
Ca aproape în fiecare noapte ne apuca de degete, ne mai si zgîrie din joaca în timp ce dormim, circula peste noi ca pe hipodrom. Peste mine mai cu respect, peste Dan... sare pe el ca pe trambulina. Activ, nu gluma, nu?
Ieri, în excez de zel, din nou, în timp ce Mike dormea ca un bursucel, Sam avea chef de scandal si n-ave acu cine. A sarit pe grasun. Asta enervat la maxim, ca mai sarise pe el de vreo cîteva ori, s-a ridicat în toata linistea lui si i-a ars doua labe peste cap. Liniste 10 minute.
Hai sa va pun si vreo doua-trei imagini.
Încep cu Miti, fata de suflet, pe care am depurecat-o, ca mai nou doarme noaptea, dar si ziua pe mobilierul baietilor.
Dulcica, dar nu e deloc o lady, cum pare. A facut pishi în pamîntul lamîilor.
Dan suparat rau si muncit mult la scos, curatat, spalat ghivece, pomi, cumpara si schimbat substrat.
Cred ca a vrut sa se faca shefa de teren, iar azi dimineata cînd voia sa intre în dormitor, a sarit Samy din pat direct la bataie. E prima data cînd sare el asa de nebun...
Mike o ignora ca si cum n-ar exista. Nici macar nu se uita la ea, cînd e în casa 
Miti.jpg (482.9K)
Number of downloads: 0
Ferdinand iubind-si bipedul.
Baietii (1).jpg (519.04K)
Samy, pus pe joaca. Scarmana o jucarie.
Baietii (2).jpg (279.19K)
Hai mah si tu la joaca!
Da, da, vin
Baietii (3).jpg (328.17K)
Hai, ne luam de cap?
Ok, ne luam!
Baietii (4).jpg (352.8K)
Ne giugiulim ca doua fete
Baietii (5).jpg (666.25K)
Ok, atunci hai sa nu ne mai facem de rusine, ca iar ajungem pe forum.
Io ma catar pe funie! Yuhuuu!
Aici Mike.
Baietii (6).jpg (655.59K)
Capul ala de iepuras, dragostea lui Sam forever!
Baietii (7).jpg (690.68K)
I-a adus si lui Mike o minge
Baietii (8).jpg (313.88K)