Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4221 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 July 2013 - 09:50 AM

Pisco, ce moace aveau blanosii cand erau pitici! :D
Si corect, la voi in familion vine un pui...de om! Mare bucurie, mare! :blackeye:
GEORGIA

#4222 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 July 2013 - 11:39 AM

Si sa va povestesc ceva, aseara Ursula dupa ce a mirosit-o pe Fifi cea mica, s-a pus pe lins si a tot lins-o, s-or fi nascut in ea instinctele materne, ma gandesc! :blackeye:
GEORGIA

#4223 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 July 2013 - 01:01 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 10 July 2013 - 11:39 AM, a spus:

Si sa va povestesc ceva, aseara Ursula dupa ce a mirosit-o pe Fifi cea mica, s-a pus pe lins si a tot lins-o, s-or fi nascut in ea instinctele materne, ma gandesc! :blackeye:

Ursula e inteleapta.Si probabil a adoptat-o deja pe Fifi asa cum ati facut voi.

La noi zvapaiata de Kira e prea tanara si predomina joaca.
Dora numai chef de efervescenta de Kira n-are:

Fisier atasat  IMG_3444.JPG (212.37K)
Number of downloads: 0

Era obisnuita cu Rex, batranul intelept si ascultator

Fisier atasat  IMG_3448.JPG (134.45K)

Lia, apropos de Lilu, el ce zice de schimbarile din apartament, de pregatiri pentru bebe?

#4224 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 July 2013 - 01:07 PM

Vezi postareaEataly, la 10 July 2013 - 01:01 PM, a spus:

Ursula e inteleapta.Si probabil a adoptat-o deja pe Fifi asa cum ati facut voi.

La noi zvapaiata de Kira e prea tanara si predomina joaca.
Dora numai chef de efervescenta de Kira n-are:

Era obisnuita cu Rex, batranul intelept si ascultator

Lia, apropos de Lilu, el ce zice de schimbarile din apartament, de pregatiri pentru bebe?

Si asa ca Dora ii mai trage niste labe lui Kira, sa o faca sa inteleaga cum sta treaba, nu! Acum nu stiu cat intelege Kira! :blackeye:

Dar Cody face urat si azi dimineata a trebuit sa-l pupacesc, sa-l mangai, sa vorbesc cu el pentru ca pur si simplu se tinea dupa mine si plangea.
Oricum baietii mei spun ca Cody este doar al meu si asta mica o sa fie doar a lor. Asta cred ei!
GEORGIA

#4225 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2013 - 12:03 AM

Daca ei o vor, nu ai cum sa-i opresti!! Si la mine Cafe e pisica mea si numai a mea! Veve e prietenoasa cu oricine si Pisi isi alege oamenii!

Sa va zic ceva ce m-a impresionat, am o vecina de vreo 20 de ani care ma ignora pana a vazut pisicile pe balcon. A avut un catel care la 14 ani a murit acum 3 luni si azi pe scara ma intreaba ce fac pisicile, iar eu total atipic pentru mine, ii zic, veniti sa le vedeti!

S-a bucurat si jenat, eu am insistat, a intrat si am luat-o pe Pisi sa-i fac oficiile de gazda si Pisi a mirosit-o si pana la urma a lins-o pe nas! Nici pe mama n-o linge si ea i-a dat de mancare de atatea ori!! Doar pe mine, pe par, am mai scris eu! Cred ca a simtit ca avea nevoie de dragoste.... ca altfel nu-mi explic, but I love Pisi :) !
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4226 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 11 July 2013 - 12:06 AM

Vezi postareazerda, la 11 July 2013 - 12:03 AM, a spus:

ca altfel nu-mi explic, but I love Pisi :) !

Me 2 :D
Cata bunatate si intelepciune in capisoarele lor pufoase..
A cat is a friend fur-ever !

#4227 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 11 July 2013 - 05:53 AM

Mi au dat lacrimile cind am citit ultima postare ,ZERDA!
Ma uns pe suflet reactia ta.....cit despre omenoasa PISI.....fara comentarii!!
Frumos!

#4228 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2013 - 08:21 AM

Deci, raportez: Cody azi dimineata a inceput sa se joaca cu pitica, sa o faca sa alerge dupa el, sa miorlaie intr-un anumit fel, cred ca o chema, ca ea si aparea de pe unde se bagase si tot asa. Am lasat-o libera azi, impreuna cu ei si cu Alex, pe post de babysiter. Pitica totusi cand o vede pe Ursula se infoaie toata si fuge si Ursula dupa ea, care cum o prinde intr-un coltisor incepe sa o linga, dar inca lui Fifi nu prea ii place.

Am surprins-o jucandu-se:

Fisier atasat  IMG_0093.JPG (58.86K)

Fisier atasat  IMG_0094.JPG (66.34K)

Zerda, ce dulce este Pisi!!!! Dar cu mine cine a fost mai prietenoasa, ca nu mai tin minte?!
GEORGIA

#4229 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2013 - 09:15 AM

Ce scumpa e pitica!!!

Cu tine Veve ca ea face pe ambasadorul pupacios!

#4230 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2013 - 11:06 AM

Zerda ce poveste frumoasa, terapie prin dragoste :) Georgiana sa-ti traiasca sanatoasa fetita blanoasa, e frumoasa foc.
Imagine postata

#4231 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2013 - 11:13 AM

Vezi postareaCarmen L, la 11 July 2013 - 11:06 AM, a spus:

Georgiana sa-ti traiasca sanatoasa fetita blanoasa, e frumoasa foc.

Multumesc!!!!
Sa treci sa o vezi si sa o smotocesti!
Asta este valabil pentru toate fetele care vor sa o cunoasca pe Fifi si care stiu unde sa ne gaseasca, si daca nu, invata drumul! :)
GEORGIA

#4232 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2013 - 11:27 AM

[/quote]

Multumesc!!!!
Sa treci sa o vezi si sa o smotocesti!
Asta este valabil pentru toate fetele care vor sa o cunoasca pe Fifi si care stiu unde sa ne gaseasca, si daca nu, invata drumul! :rolleyes:
[/quote]
Multumesc pentru invitatie, cu prima ocazie, ma prezint la smotocit ;) .
Imagine postata

#4233 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2013 - 11:29 AM

Eu stiu drumul dar nu si adresa!! :rolleyes: Dar nimeresc ca am inteles ca Ursula latra tot ce misca asa ca o gasesc sigur!

#4234 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2013 - 11:36 AM

Vezi postareazerda, la 11 July 2013 - 11:29 AM, a spus:

Eu stiu drumul dar nu si adresa!! :rolleyes: Dar nimeresc ca am inteles ca Ursula latra tot ce misca asa ca o gasesc sigur!

Si ce telefonul nu s-a inventat!!!! Asa ca te astept cu drag!
GEORGIA

#4235 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2013 - 11:37 AM

Vezi postareaCarmen L, la 11 July 2013 - 11:27 AM, a spus:

Multumesc pentru invitatie, cu prima ocazie, ma prezint la smotocit ;) .

Dar vezi prima ocazie sa nu fie cand o fi Fifi fata batrana deja! :rolleyes:
GEORGIA

#4236 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 11 July 2013 - 06:58 PM

Vezi postareaEataly, la 10 July 2013 - 01:01 PM, a spus:

Lillu e la "dresaj " Invata ca nu mai e voie in camera care pana mai ieri era birou si acuma s-a transformat in Sanctuar. Imagine postata

Nu cred ca v-am povestit despre el,dar Lillu nu calca nici mort in balcoane,ca asa l-au invatat de mic,ca acolo nu e voie.Copiii au pus usi din plasa ca sa nu se intample accidente,dar pentru orice eventualitate l-au invatat ca in balcoane nu e voie.
Si el respecta regula asta cu strictete.
Cand stau cu Anda in balcon la cafea,Lillu sta in camera la geam si se uita la noi.Imagine postata
No acuma invata ca in camera lui Petre nu e voie.Macar pana la 3 luni,ar fi bine sa nu intre acolo nesupravegeat,pentru ca ii place sa stea in pat pe capul "stapanilor".
Nu se pune problema de usa inchisa. Sare pe clanta si deschide orice usa.

Acuma de curand,copiii au inchis unul din balcoane si i-au dat voie sa iasa in spatiul extins,dar el tot in camera langa usa sta.
Le-am spus sa mi-l aduca mie cateva luni,dar Anda nu vrea sa se desparta de el pentru ca e tare cuminte.

Vezi postareazerda, la 11 July 2013 - 12:03 AM, a spus:

Daca ei o vor, nu ai cum sa-i opresti!! Si la mine Cafe e pisica mea si numai a mea! Veve e prietenoasa cu oricine si Pisi isi alege oamenii!

Sa va zic ceva ce m-a impresionat, am o vecina de vreo 20 de ani care ma ignora pana a vazut pisicile pe balcon. A avut un catel care la 14 ani a murit acum 3 luni si azi pe scara ma intreaba ce fac pisicile, iar eu total atipic pentru mine, ii zic, veniti sa le vedeti!

S-a bucurat si jenat, eu am insistat, a intrat si am luat-o pe Pisi sa-i fac oficiile de gazda si Pisi a mirosit-o si pana la urma a lins-o pe nas! Nici pe mama n-o linge si ea i-a dat de mancare de atatea ori!! Doar pe mine, pe par, am mai scris eu! Cred ca a simtit ca avea nevoie de dragoste.... ca altfel nu-mi explic, but I love Pisi :rolleyes: !

Zerda,

Asta e o poveste demna de Formula As .Te rog frumos sa o trimiti la revista sa o citeasca si altii.
Atat de induiosator si frumos.
Pup-o pe Pisi din partea mea,Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4237 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 12 July 2013 - 12:09 AM

Vezi postareaPiscotel, la 11 July 2013 - 06:58 PM, a spus:

Le-am spus sa mi-l aduca mie cateva luni,dar Anda nu vrea sa se desparta de el pentru ca e tare cuminte.

Pisco nu-ti fie teama, ca o sa fie ok cu bebelusul! Prietenii mei au bebei si matzuca era pe post de alarma de miauuu daca incepea vre-unul sa planga (adica mamiiiii nu auzi ca plang?!) Si e bine sa fie si el acolo cand e evenimentul fericit, sa se obisnuiasca cu noul membru al familiei. O sa fie protector si o sa fie cel mai bun prieten al puiutului de om :105:
A cat is a friend fur-ever !

#4238 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 12 July 2013 - 12:12 PM

Eu am avut ocazia sa vad ceva minunat, cu multi ani în urma.
Un bebelus pe pat, dormea linistit somnul lui bebelicesc. Un motan mare se apropie de pat, merge cumva teshit (nu ca la vînatoare, ci asa foarte atent ca si cum acolo unde intentiona el sa ajunga e o bomba si el tre' sa mearga pe vîrful gherutelor sa nu faca nici cel mai mic zgomot, sa nu produca nici cea mai mica adiere de vînt) spre pat. De pe coltul patului, cu gîtul întins, încerca sa vada ce este înconjurat de perne, ce-o fi acolo în mijloc? Ridica capul, îl cobora 'napoi, îl misca ca un kakadu dansator. Totodata se deplasa spre centrul patului, dar în cea mai lenta reluare. Odata ajuns lînga bebelusul înconjurat de perne, a început sa miroase în aer, "inhala" de la distanta. În somn, bebele s-a miscat putin. De pe loc a sarit mai încolo fara a face pasi, la fel de silentios cum mergea. Apoi iar s-a apropiat si mirosit, s-a învîrtit în jur, l-a benoclat din toate unghiurile, apoi a început a se uita împrejur, la bebe, iar împrejur - de parca se întreba... " cine o fi puiul asta de om? l-o fi uitat careva aici?" S-a asezat lînga bebe, l-a urmartit atent-atent, îi urmarea fiecare respiratie, daca misca un degetel, motanul tresarea, se uita holbat la bebe, apoi împrejur sa vada daca mai vede cineva, sau sa anunte " s-a miscat!" ... În acele momente ma întrebam ce este în capul lui felinesc?
Pîna la urma a obosit de atîta privit si s-a întins. Cu fiecare minut era tot mai relaxat, se întindea tot mai mult, iar în final era alungit lînga bebe. Cu toate ca parea relaxat, era de fapt foarte atent înca... sa nu cumva sa atinga o musca, mica fiinta :)

Motanul nu vazuse niciodata un bebe, în cei doi ani pe care-i avea. Era un motanoi "înfiorator" de mare, iubaret, dar se juca destul de agresiv de fel, datorita naturii (nascut de o felina domestica de la curtea unui taran, conceput cu un felin salbatic de la marginea padurii). Cu toate astea, la vazul bebelusului era emotionat si de la un minut la altul a dezvoltat un instinct protectiv.
Din ziua în care m-am nascut, am trait primii ani din viata cu pisica bunicii la cap, pe post de cushma :D

Asta nu înseamna ca puteti lasa un bebe nesupravegheat, în preajma unei pisici. La urma urmei si cea mai blînda felina e un animal. Nu se stie cum reactioneaza cînd vede o musca sau un tîntar de exemplu. Cu Sam în jur, se lasa cu zgîrieturi daca tîntarul binevoieste a se hrani din mine, cu ghivece sparte daca e pe geam, cu flori rupte, figurine sparte... stiti voi :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4239 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 July 2013 - 12:58 PM

Apropos de ce a povestit Maya mai sus, poza asta sune multe:

Fisier atasat  999343_498699923546151_592562976_n.jpg (39.86K)
GEORGIA

#4240 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 13 July 2013 - 10:21 PM

Fetelor frumoase,

Si eu am crescut cu pisicii bunicilor "la cap" si pe cap,am avut pisici si acasa la mama,de unde si iubirea fata de matze care se transmite la noi in familie.
Va asigur ca vom avea poze cu Petre & Lillu.Imagine postata
Voi veti fi primele care le veti vedea.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214