Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 08 February 2010 - 06:27 PM
Motanii stau mai mult in casa acum, ies afara doar un pic in fiecare zi. De mancat le dau Leonardo si Royal canin kitten. Ou fiert, ficat de pui, orez cu piept de pui, din astea. Ideea e ca si daca ii mangai raman cu fire in mana. E vorba de puful ala de langa piele, nu de firele lungi. Cand se caftesc si se fugaresc prin casa tot e plin de puf din asta: pe trepte, pe pervaze, pe fotolii. In fine, asteptam cu totii primavara sa ne zbenguim prin iarba.
Postat 08 February 2010 - 06:41 PM
Stiam de cand am luat-o ca voi avea de curatat dupa madam codita si ca vor zbura perisori mici prin aer

Postat 08 February 2010 - 07:11 PM
Uma, la 08 February 2010 - 06:41 PM, a spus:
Stiam de cand am luat-o ca voi avea de curatat dupa madam codita si ca vor zbura perisori mici prin aer

Normal ca steril n-o sa avem niciodata cu parosii nostri.Eu cu perii,nu prea a probleme.Problema mea e alta.Spalatul pe jos!
În perioada rece,am zi de zi noroi si apa la intrare,si altadata pîna la castroanele lor

Sau daca intra cu chef,adica într-o vijelie,sar direct pe masa,sau pe canapea cu noroi pe picioare,sau chiar plini si pe burta.
Poate,pentru ca aspir si spal des pe jos din cauza de noroi,nu simt asa prezenta flocilor,sau ar putea fi si faptul ca eu nu am covoare,nici draperii grele,doar niste "fulare" de voal agatate la geamuri.Apoi,nu am paturi pe care se prinde parul.Iar locurile pe unde stau ei,cum zice si Uma,am multe paturici,si stau pe ele.E adevarat ca nu întotdeauna,dar de obicei lenevesc în anumite locuri,în anumite perioade.Cum îsi schimba locurile,cum le mut si paturicile dupa ei.
Nu am mobiler mult,mare si nici aglomerat/înghesuit,si în afara de canapea,ajung sa bag aspiratorul peste tot(sub paturi,dulapuri,mese..etc)...deci nu prea am cotloane unde se poate aduna.Singurul loc,cum spuneam e canapeaua,si daca nu aspir 1xsaptamina si sub ea,atunci cînd e curent,ies ceva floci de dedesubt.
Mitule,eu nu ziceam ca nu le dai hrana buna.Ma refeream la Felix,care în vara manînca tare rau din cauza caldurii,si atunci pierde mai multa blana.Ceea ce ma face sa cred ca daca ar mînca bine,nu ar flocai nici în perioada aia pre mult.
Si mai ceva,sa stii ca RC,nu potriveste la toate mîtzele.Si eu îi dau lui Mike RC-sorturi diferite,ca mai greu ajung la altele mai bune.Lui îi pica bine,dar e cam gras.
Mi-e ciuda ca RC e destul de scump,si calitativ nu e asa cum ar trebui sa fie.Ma nerveaza astia ca baga porumb/lipici de porumb peste tot!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 08 February 2010 - 07:22 PM
”Ei, ce vrei, n-ai mai vazut mață?!”

Number of downloads: 8
Postat 08 February 2010 - 07:33 PM
KikenHana, la 08 February 2010 - 07:22 PM, a spus:
"Nu,n-am mai vazut!Frumoaso!"

Vad casi a ta are blana mai scurta si pare mai deasa,asa ca a lui Mike? Cum sta cu flocaitul?
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 08 February 2010 - 07:55 PM
Postat 08 February 2010 - 07:56 PM
KikenHana, la 08 February 2010 - 07:22 PM, a spus:
”Ei, ce vrei, n-ai mai vazut mață?!”
Frumusetea mica!Ma topesc cand le vad ochisorii astia albastri!La fel si ochisorii lui Kiki si Mufi

Postat 08 February 2010 - 08:13 PM
Maya, la 08 February 2010 - 07:33 PM, a spus:
Are blana scurta si moderat de deasa. La ce te referi cu flocaitul? Daca lasa blana?
P.S. Cea mai faina blana o are Danutz...mai ales acum, iarna, e foarte deasa si pufoasa, mai mare dragul sa-ti bagi mainile in ea. Trebuie sa-l mai pozez pe dracul impielitat

Postat 09 February 2010 - 02:21 PM

Mitu, sunt tare dragalasi motanasii tai!!!
Eu pe Cody nu il periez, dar nici nu ma pot plange de par prin casa. Se strange ceva in aspirator, dar nu sa ma dispere.
Postat 10 February 2010 - 09:45 AM
Georgiana si Cody are ochii frumosi foc si are si un sarm aparte cu urechile asa ciufulite

Maya - grasu' tau e scumpa foc - mama ce pupaceala i-as trage pe mustete

Postat 10 February 2010 - 11:52 AM
Postat 10 February 2010 - 12:22 PM
clau_ash, la 10 February 2010 - 09:45 AM, a spus:
Georgiana si Cody are ochii frumosi foc si are si un sarm aparte cu urechile asa ciufulite

Da, bietul Cody a ramas cu urechile ciufulite de la operatii, of, cat a mai suferit din cauza lor si noi pe langa el. PUPICI!!!
Postat 10 February 2010 - 12:25 PM
gabrenia, la 10 February 2010 - 11:52 AM, a spus:
Si noi te pupam pe tine si pe printesa ta!!! Sa pui frumos mana si sa-i mai faci niste poze!

Postat 10 February 2010 - 12:37 PM
Giorgiana, la 10 February 2010 - 12:22 PM, a spus:
clau_ash, la 10 February 2010 - 09:45 AM, a spus:

Da, bietul Cody a ramas cu urechile ciufulite de la operatii, of, cat a mai suferit din cauza lor si noi pe langa el. PUPICI!!!
Stiu Georgiana despre operatiile lui la urchechi, am citit tot despre ele.... dar acu e simpatic tare cu ele asa ciufulite

Postat 10 February 2010 - 10:29 PM
De ce nu-l poti lua acasa ?
Actualizez si eu o poza cu Piscot.
E singurul care sta la sedinte foto.

Number of downloads: 5
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 10 February 2010 - 11:13 PM
Piscotel, la 10 February 2010 - 10:29 PM, a spus:
De ce nu-l poti lua acasa ?
Actualizez si eu o poza cu Piscot.
E singurul care sta la sedinte foto.

Ce frumos e Piscot!Sa-ti traiasca!
Postat 10 February 2010 - 11:14 PM
Giorgiana, la 10 February 2010 - 12:25 PM, a spus:
gabrenia, la 10 February 2010 - 11:52 AM, a spus:
Si noi te pupam pe tine si pe printesa ta!!! Sa pui frumos mana si sa-i mai faci niste poze!

Sa traiti ,am inteles!
Postat 10 February 2010 - 11:57 PM
Ce frumos e Piscot!Sa-ti traiasca!
[/quote]
Multumesc.
E frumos si alintat mai rau ca Dl.Goe.
"Maidanez" tupeist.Celelalte 2 birmaneze sunt 2 lady in comparatie cu el,dar el e cel mai cel.

L-am luat de la Zoo-Center cand avea doar 4 saptamani si m-a cucerit definitiv.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 11 February 2010 - 05:05 AM