Peter, la fel cum noi sîntem diferiti, tot asa si felinele
Numai o orhidee a rupt? Sam a rupt mai multe, a spart vaze de pe masa, ghivecele orhideelor de pe pervaz, figuri decorative ( nu bibelouri

), Wetterstation-ul si doua parfumuri (Gucci si un Armani

) tzandari - în baie toate + sprung în faianta... deci nu neg ca asta ar fi putut fi un motiv din care a tot fost dus înapoi la adapost
Ce era sa fac, decît sa "actionez"? Am renuntat la unele, am ascuns altele, cîteva le-am lipit cu banda adeziva pe ambele parti... etc, etc
De cel putin doua ori pe saptamina îmi azvîrle cartile de pe rafturi, îmi arunca cosul de dus rufe pe jos, deschide unele dulapuri si sertare si scoate afara ( scurma ) continutul... îmi rupe toti papucii care-i prinde ascutindu-si ghearele în ei, mi-a distrus o poseta noua (plimbata doar de doua ori în oras) la fel... nebunia lui ne-a facut pe noi mai ordonati. Ne adunam papucii, posetele si tot ce-i sta în cale
Are o energie de parca are baterii în cur. Alearga la cele mai imposibile ore, intra în camara si-si ascute ghearele de furtunul aspiratorului, se catara pe el, rastoarna teava de metal, extra sa faca galagie, sa-l bagam în seama... c-asa are el chef. În primul an ne-a muscat de degetele de la picioare în timp ce dormeam, si asta foarte des! Acum nu mai face treaba asta. Si aici ma opresc, ca altfel te bag în sperieti
Mike, e total opusul lui Sam. E cel mai cuminte motan din lume. E atît de sensibil si cu toate ca e un Big Mike dolofan, merge ca o balerina supla, nu face galagie si nu a rasturnat, spart absolut nimic. Pupa si adora toate florile, savureaza baia de soare si vîntul prin blanita stînd pe spate în iarba de parca toata lumea e a lui, se bucura de liniste. Sanfter Riese (gentle giant)
Felix era un macho muscator. Daca nu-i convenea cum te uiti la el, hatz - te înfasca. El a mai spart una alta din viteza, cînd tragea galopuri din casa-afara si invers, "fura" mincare... ne-ar fi luat-o din gura, daca simtea ca mîncam ceva ce-i place lui. Un Alfa adevarat - nimic nu misca în gradina fara voia lui! Desi castrat, în tinerete flocaia toti motanii din vecini, era un vînator iscusit - pe o raza mare nu mai erau soareci, aducea cele mai frumoase pasari acasa... din cauza asta am renuntat si la casutele de pasari în iarna.
Deci trei motani diferiti complet, dar toti au ( avut) ceva comun. Muuulta dragoste. Au iubit si iubesc, au fost si sînt iubiti neconditionat. Dau atîta dragoste înapoi, ca din partea mea sa sparga tot de ce nu am avut eu grija sa ascund, sa lipesc, sa pitesc..., sa...
Deci Tipsi nu e rea, e doar tînara si nelinistita. Asa ea ea. Voi trebuie doar sa va conformati caracterului agitat al domnisoarei