Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4781 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 23 July 2014 - 01:52 PM

Vezi postareaPeter, la 23 July 2014 - 12:50 PM, a spus:

Am o pisica rea !!

Peter

Nu cred....pisicutele nu stiu sa fie rele :pupic:
A cat is a friend fur-ever !

#4782 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 23 July 2014 - 02:58 PM

Vezi postareabristena, la 23 July 2014 - 01:06 PM, a spus:

p.s. io-s alergica la pisici da' imi plac povestile si pozele pisicilor voastre si va urmaresc des

Si fiica-mea este :unsure:

Peter, ce a facut frumoasa Tipsi? Aii fost plecati si s-a razbunat cumva? :pupic:

Destiny, nu te supara prea tare, ca pisici sînt destule! Sigur vei gasi alta de care te vei îndragosti fara scapare :pupic:

Uma, rele nu, dar obraznice... cîteodata... sau mai des :toothy9;
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4783 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 23 July 2014 - 04:17 PM

Vezi postareaPeter, la 23 July 2014 - 12:50 PM, a spus:

Am o pisica rea !!

Peter

Eu stiu, eu, eu, eu!

A furat "vitelu" de pe masa? :pupic:

#4784 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 July 2014 - 10:04 PM

Vezi postareaEataly, la 23 July 2014 - 04:17 PM, a spus:

A furat "vitelu" de pe masa? :pupic:

Pai daca incepe sa fure ce gateste Peter devine gurmanda :toothy9;

#4785 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 24 July 2014 - 04:14 AM

Vezi postareaMaya, la 23 July 2014 - 02:58 PM, a spus:

Uma, rele nu, dar obraznice... cîteodata... sau mai des :pupic:

Dreptul lor constitutional :pupic: Da Peter trebuie sa ne dai detalii (cu toate ca recunosc ca eu tin cu pisi din prima :unsure: )

Daca e vorba de furat..Maya mea a furat in aproape 14 doar un os de pui pe care l-a plimbat foarte mandra in gurita prin casa ..si chiar marcanea cu gurita inchisa ca eu o urmaream sa vad unde il pune. Am lasat-o in pace pana s-a calmat si si-a gasit alta jucarie :toothy9; Dar e adevarat ca in casa ei, nimeni nu mananca pana nu imparte cu ea (mai ales piept de pui, peste, friptura de vaca...motiv pentru care la mine se sareaza si pipereaza dupa ce e oferita bucatica fetei)

#4786 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 24 July 2014 - 10:42 AM

Vezi postareaAdriana, la 23 July 2014 - 10:04 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 23 July 2014 - 04:17 PM, a spus:

A furat "vitelu" de pe masa? :unsure:

Pai daca incepe sa fure ce gateste Peter devine gurmanda :pupic:

Eu asa am dedus dintr-un comentariu postat la ce am gatit azi, dar il asteptam pe Peter sa-si sustina "acuzatia". :toothy9;
Intre timp cred ca Tipsi l-a facut sa-si schimbe idea.

#4787 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 July 2014 - 12:56 PM

"Können diese Augen lügen"?? Ce nu inseamna nimic altceva decit: Pot ochisorii astia sa minta??

Fisier atasat  IMG_3246.jpg (260.39K)
Number of downloads: 0

Ce sa va spun? Nu a furat vitelul, nu a facut pipi decit unde trebuie, nu a rasturnat laptele ce ii dam sa bea... dar...
E rea! :unsure:
Sau EU??
A spart vaze de pe pervaz, a rupt o orhidee(ramura intreaga), fuge prin casa-cind o apuca- si ma tem sa nu-mi rastoarne si televizorul, destul de mare....,sare pe masa, desi este educata tot timpul ca nu e voie, nu vine deloc cind o strigam(afara)
- dar aici ar mai fi rost de o discutie, este sau nu surda - oricum asa cred eu. Alaltaieri a fost in brate la vecin, desi o strigam(si mama si soacra, care o iubeste destul de tare)de vreo doua ceasuri sa vina acasa. Este prea, cum sa spun, atrasa de orice si se duce si la straini sa zicem asa...
Sissi nu a fost in veci asa p......sa nu zic mai rau. :pupic:

Prostia, poate este(la mine!) ca eu o compar cu Sissi. De aceea nu prea am insistat ptr. o pisicuta noua, dupa Sissi.
Stiu ca nu prea este corect, dar Tipsi -in comporatie- este prea "vie" !

Astazi, chiar acum vreo juma de ora cind m-am uitat dupa ea afara, s-o strig inauntru, statea la usa, se uita cu ochi mari la mine. Eram eu deja moale,moale..ce barbat? Parca eram "mama de pisica" si m-am induiosat cind i-am vazut ochisorii care parca ma intrebau: " dar nu ma lasi inauntru?"
"De cind stau eu aici cuminte si te astept pe tine, sa ma lasi inauntru...."

Of, ce sa mai spun? E greu..e greu.
Dar o iubesc! :toothy9;

Peter

Editez: Adriana, te iubesc ptr. comentariul tau! :pupic:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#4788 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2014 - 01:21 PM

Acum
Fisier atasat  Tipsi.jpg (254.95K)

ce sa te mai superi... :rolleyes:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#4789 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2014 - 01:50 PM

Sau acu 10 minute(s-o fi spinzurat?)
Fisier atasat  IMG_3253.jpg (283.87K)

PS. Cer scuze ca tot pun poze cu ea, dar astept sa se gate tortul de Quark. :rolleyes:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#4790 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 24 July 2014 - 02:15 PM

Eu nu-s experta, o sa-ti scrie mamicile de pisici mai multe, dar eu cred ca Tipsulica e o copila inca, cu mult chef de joaca si multa energie.
Tu pune poze cu pisica, cu tortu ca nu ne plictisim. :rolleyes:

#4791 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 July 2014 - 02:39 PM

Peter, la fel cum noi sîntem diferiti, tot asa si felinele :D

Numai o orhidee a rupt? Sam a rupt mai multe, a spart vaze de pe masa, ghivecele orhideelor de pe pervaz, figuri decorative ( nu bibelouri :P ), Wetterstation-ul si doua parfumuri (Gucci si un Armani :P ) tzandari - în baie toate + sprung în faianta... deci nu neg ca asta ar fi putut fi un motiv din care a tot fost dus înapoi la adapost :D

Ce era sa fac, decît sa "actionez"? Am renuntat la unele, am ascuns altele, cîteva le-am lipit cu banda adeziva pe ambele parti... etc, etc :D

De cel putin doua ori pe saptamina îmi azvîrle cartile de pe rafturi, îmi arunca cosul de dus rufe pe jos, deschide unele dulapuri si sertare si scoate afara ( scurma ) continutul... îmi rupe toti papucii care-i prinde ascutindu-si ghearele în ei, mi-a distrus o poseta noua (plimbata doar de doua ori în oras) la fel... nebunia lui ne-a facut pe noi mai ordonati. Ne adunam papucii, posetele si tot ce-i sta în cale :D

Are o energie de parca are baterii în cur. Alearga la cele mai imposibile ore, intra în camara si-si ascute ghearele de furtunul aspiratorului, se catara pe el, rastoarna teava de metal, extra sa faca galagie, sa-l bagam în seama... c-asa are el chef. În primul an ne-a muscat de degetele de la picioare în timp ce dormeam, si asta foarte des! Acum nu mai face treaba asta. Si aici ma opresc, ca altfel te bag în sperieti :D

Mike, e total opusul lui Sam. E cel mai cuminte motan din lume. E atît de sensibil si cu toate ca e un Big Mike dolofan, merge ca o balerina supla, nu face galagie si nu a rasturnat, spart absolut nimic. Pupa si adora toate florile, savureaza baia de soare si vîntul prin blanita stînd pe spate în iarba de parca toata lumea e a lui, se bucura de liniste. Sanfter Riese (gentle giant) :rolleyes:

Felix era un macho muscator. Daca nu-i convenea cum te uiti la el, hatz - te înfasca. El a mai spart una alta din viteza, cînd tragea galopuri din casa-afara si invers, "fura" mincare... ne-ar fi luat-o din gura, daca simtea ca mîncam ceva ce-i place lui. Un Alfa adevarat - nimic nu misca în gradina fara voia lui! Desi castrat, în tinerete flocaia toti motanii din vecini, era un vînator iscusit - pe o raza mare nu mai erau soareci, aducea cele mai frumoase pasari acasa... din cauza asta am renuntat si la casutele de pasari în iarna.

Deci trei motani diferiti complet, dar toti au ( avut) ceva comun. Muuulta dragoste. Au iubit si iubesc, au fost si sînt iubiti neconditionat. Dau atîta dragoste înapoi, ca din partea mea sa sparga tot de ce nu am avut eu grija sa ascund, sa lipesc, sa pitesc..., sa... :D

Deci Tipsi nu e rea, e doar tînara si nelinistita. Asa ea ea. Voi trebuie doar sa va conformati caracterului agitat al domnisoarei :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4792 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 24 July 2014 - 03:52 PM

Vezi postareaMaya, la 24 July 2014 - 02:39 PM, a spus:

Deci Tipsi nu e rea, e doar tînara si nelinistita. Asa ea ea. Voi trebuie doar sa va conformati caracterului agitat al domnisoarei :D

Corect :D Te-am avertizat ca eu sunt de partea lui Pisi din prima (deh' avocat din oficiu) Nu ca ar avea nevoie din moment ce e deja iubita :rolleyes:

Maya mea e o cumintica, dar fratele ei Parcisor (care e la prietenii mei) cat era mic ca Tipsi, mergea prin casa cu gurita deschisa sa vada ce mai musca :D Fura painea si manca de parca era cea mai buna friptura, darama, spargea, musca...si s-au adaptat bipezii :D Deci frati si nu puteau sa fie mai diferiti (cu toate ca Maya mea e alfa kitty, sefa clara in relatia dintre ei)

Ai rabdare. E mica, e fericita - si-a gasit casa ei (dar nu STAPANI :D) Asa ca nu va raspunde cand o strigi, o sa vina cand vor muschii ei de pe codita...Maya si acum o pot striga si ea se uita la mine cu mila...na la mama mea ca e chioara, nu vede ca-s pe masa (da, la noi pisicile au voie pe masa...adica noi avem voie sa-i dam voie).

Acum fara sa vrei o asemeni cu Sissi...a fost sufletul vostru si evident ca faci comparatii. Dar ea a venit sa-ti fure o alta bucata de suflet, una care ii e destinata ei, asa zapacila, plina de energie si personalitate.

PS Nepoata mea a salvat impreuna cu prietenul o moaca mica de motanel. Nu numai ca darama tot ce prinde in casa (haine de pe stativ, cazut in wc, carti, etc) dar de iubire ii musca de nas si de obraji cand se duc la culcare. Si da...de degetele de la picioare :D
Deci Peter, esti un norocos totusi :D

#4793 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 July 2014 - 10:11 PM

Vezi postareaPeter, la 24 July 2014 - 12:56 PM, a spus:

Editez: Adriana, te iubesc ptr. comentariul tau! :rolleyes:

:D Pina si eu care am putina experienta am invatat ca poti s-o strigi cit vrei, ea vine cind vrea ea.

#4794 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 July 2014 - 11:09 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 July 2014 - 10:11 PM, a spus:

:rolleyes: Pina si eu care am putina experienta am invatat ca poti s-o strigi cit vrei, ea vine cind vrea ea.

Pisica o poti dresa sa faca cum vrea ea! :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4795 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 July 2014 - 12:26 AM

Vezi postareaMaya, la 24 July 2014 - 11:09 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 24 July 2014 - 10:11 PM, a spus:

:rolleyes: Pina si eu care am putina experienta am invatat ca poti s-o strigi cit vrei, ea vine cind vrea ea.

Pisica o poti dresa sa faca cum vrea ea! :D

Absolut! Am dresat-o din prima zi. Si face exact cum vor labutele ei pufoase :D

#4796 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,529
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 25 July 2014 - 07:30 AM

Pentru Peter :

Fisier atasat  cute-cat.jpg (25.83K)

Cat despre motanii mei ( de care mi-e taaareee dor) Olive tembelu' vine mereu ciripind cand il chemi, probabil ca spera si la ceva bun cum el e mare mancau. Tom insa- al batranu'- vine daca e treaz si nu e ocupat cu altceva. Daca doarme ascuns pe undeva sau e la vreun geam pandind pasarele sau veverite poti sa-l strigi mult si bine, pana nu termina ce are de facut nu vine. Imi amintesc intr-o seara in Alberta, aveam casa la vanzare si tocmai avusesem o vizionare. Si desi ii spusesem agentului sa nu lase sub nici o forma pisica afara nu eram siguri de el. Cand ne-am intors seara acasa Tom nu raspundea de nicaieri asa ca dupa ce am intors casa cu fundul in sus cautandu-l am incalecat pe biciclete toti 3 si am plecat prin cartier sa-l cautam. Dupa vreo ora si ceva ne intorceam acasa cu sufletele grele, cine ne astepta la usa (in casa adica) cu ochii carpiti de somn ? Tomita bineinteles, care nu intelegea pentru ce toata agitatia :rolleyes:
brain loading....please wait....

#4797 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2014 - 12:00 PM

Desigur Tipsi la ora actuala este sanatoasa si vioaie, plina de incercari si peripetii. Nu-i problema. Nu-mi place sa zburde si sa sparga, dar cred ca la astea va trebuie sa ma obisnuiesc...deocamdata. Cred ca o sa reusesc-dupa ce va fi mai mare- sa mai scot astea din ea, ca eu din fire sunt blind si cu muuulta rabdare.
Nu pot sa-mi inchipui sa ramina asa.

Chestia cu strigatul si auzitul/bagatul in seama este alta.

Am incercat de citeva ori - in spatele ei, fara sa ma vada - sa bat in palme-> sa produc un zgomot, fara zguduituri, numai zgomot pa baza audio....
nu a reactionat. De aceea gandul meu merge in directia ca ar putea fi surda.
Dupa ce i-am explicat lui Tommy aseara care e treaba, el in spatele ei la fel, a batut destul de tare in palme. Nimic.
Dar odata a fluierat taaare de tot, de imi era frica ca imi sparge mie timpanele. Apoi atunci sa vezi ce s-a mai speriat si Tipsi.
Nu stiu ce sa mai cred. Trebuie urmarita treaba.

Radeti voi de mine...Sissi m-a ignorat si ea, ca orice pisica, e clar. Dar cind era serios si o strigam, stie ea cum o strigam :rolleyes: , ea venea!!

Mai vedem ce aduce timpul.

Uite-o tot de ieri.
Fisier atasat  IMG_3254.jpg (306.75K)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#4798 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 July 2014 - 12:50 PM

Vezi postareablack_cat, la 25 July 2014 - 07:30 AM, a spus:

Cat despre motanii mei ( de care mi-e taaareee dor)

Nu faci conf. cu ei pe net? :D
Cînd mai primesti poze, arata-ne si noua :rolleyes:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4799 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 July 2014 - 12:59 PM

Nici mie nu-mi place ca sparge una alta, dar e drept ca s-a mai linistit. Însa nu de tot. Are înca momentele lui de nebunie, si atunci e jale :rolleyes: Si nu mai e bebelus.

Sissi a fost alta felina, alt caracter. Oricum treaba cu ascultatul si întelegerile vin cu timpul, dupa ce va cunoasteti mai profund. Sa stii ca daca a avut de bebe Ohrmilben, e posibil sa fie partial surda sau chiar bine de tot. Daca zici ca fluieratul l-a auzit, probabil e vorba de felul zgomotului. Încearca cu un clopotel, fluierat si batut din palme si urmareste-i reactiile. Cum reactioneaza daca doarme? Încearca atunci sa bati din palme sau sa fluieri, sau ciocneste doua pahare de cristal. Daca e treaza, clar ca e posibil sa ignore, dar daca doarme si faci anumite zgomote mai "stridente" si nu le aude, atunci cam stii cum sta treaba.

Uite o imagine mai veche care-l caracterizeaza, asa usor... cu draci :D

Fisier atasat  2.jpg (431.52K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4800 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,529
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 27 July 2014 - 11:46 AM

Vezi postareaMaya, la 25 July 2014 - 12:50 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 25 July 2014 - 07:30 AM, a spus:

Cat despre motanii mei ( de care mi-e taaareee dor)

Nu faci conf. cu ei pe net? :D
Cînd mai primesti poze, arata-ne si noua :rolleyes:

ba da da' nu-i tot aia :D .
Andrei merge inapoi acasa saptamana care vine asa ca o sa primesc si poze noi si bineinteles ca prima adata vin aici cu ele :D.
brain loading....please wait....

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic