Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#621 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 19 March 2010 - 07:29 PM

Vezi postarearaluca elena, la 19 March 2010 - 11:19 AM, a spus:

Scuzati va rog manierele la masa, dar mamai tare greu a inteles ca am si eu pofte ca tot motanul, si a trebuit sa maninc atre multe frunze de garoafa ca sa imi puna si mie in sfirsit iarba:

Ce scumpel este taciunelul!!!
Imi place poza in care l-ai surprins cu limbuta afara.
Sa-i cumpar si eu lui Cody iarba de asta de pisici, cand am avut grau la incoltit, manca in fiecare zi din el.
GEORGIA

#622 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 March 2010 - 10:56 AM

Cum l-am surprins pe Cody azi dimineata, ce privire!!!

Fisier atasat  IMG_0064.JPG (146.04K)
Number of downloads: 8
GEORGIA

#623 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 23 March 2010 - 04:17 PM

Mi-au lipsit pozele si povestile despre despre mustacioasele voastre dragi si mi-a lipsit ticalosul meu negru. Si noi i-am lipsit lui pentru ca desi n-a ramas singur acasa ci cu jupanul, a facut un scandal monstru. Doua zile ne-a cautat incontinuu prin toate camerele mieunand cat il tineau plamanii dragul de el si a continuat sa certe bipedul in fiecare zi cand se intorcea de la servici :-* Iar cand in sfarsit ne-am intors doua ore a povestit si a marait si parait incontinuu de nu avea nimeni loc sa povesteasca de el, dragu meu drag. Mi-a spus toate supararile si necazurile lui cat am fost noi plecati :biggrin:
brain loading....please wait....

#624 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 March 2010 - 04:32 PM

Vezi postareablack_cat, la 23 March 2010 - 04:17 PM, a spus:

Mi-au lipsit pozele si povestile despre despre mustacioasele voastre dragi si mi-a lipsit ticalosul meu negru. Si noi i-am lipsit lui pentru ca desi n-a ramas singur acasa ci cu jupanul, a facut un scandal monstru. Doua zile ne-a cautat incontinuu prin toate camerele mieunand cat il tineau plamanii dragul de el si a continuat sa certe bipedul in fiecare zi cand se intorcea de la servici :D Iar cand in sfarsit ne-am intors doua ore a povestit si a marait si parait incontinuu de nu avea nimeni loc sa povesteasca de el, dragu meu drag. Mi-a spus toate supararile si necazurile lui cat am fost noi plecati :biggrin:

Asta este!Ne cearta si ei,la fel cum îi certam noi cînd dispar mai mult ca de obicei :D
Dupa fiecare despartire si cearta,ne iubim tot mai mult si tot mai tare :D

La noi e cald,baietii mei îi vad tot mai rar în casa.Stau toata ziua tolaniti în gradina si dorm,sau se joaca.
Acu' vreo cîteva zile,au trecut doua babute pe la poarta noastra,si l-au vazut pe Berry în gradina.
Au zis ca-l cunosc si ca e al unor vecini ai lor, ca îl cheama "Smingerle" :-* ,si ne-a aratat directia unde locuieste.
El continuna sa vina la noi la joaca,mai si doarme cîteodata toata noaptea pe canapea.Odata a dormit toata noaptea chiar si cu Denise în pat.
Nu le-am spus doamnelor ca el "traieste" o bucata din zi si din noapte si pe la noi,ca si-asa mi se pareau putin confuze.
Se mirau cum de sta Smingerle la Denise în brate,ele crezîndu-l foarte salbatic :P
Cine stie ce fel de Dr. Jeckel & Ms. Hide o fi Berry al nostru,si Smingerle al alora :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#625 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2010 - 05:09 PM

Vezi postareaMaya, la 23 March 2010 - 04:32 PM, a spus:

Asta este!Ne cearta si ei,la fel cum îi certam noi cînd dispar mai mult ca de obicei :D
Dupa fiecare despartire si cearta,ne iubim tot mai mult si tot mai tare :biggrin:

La noi e cald,baietii mei îi vad tot mai rar în casa.Stau toata ziua tolaniti în gradina si dorm,sau se joaca.
Acu' vreo cîteva zile,au trecut doua babute pe la poarta noastra,si l-au vazut pe Berry în gradina.
Au zis ca-l cunosc si ca e al unor vecini ai lor, ca îl cheama "Smingerle" :D ,si ne-a aratat directia unde locuieste.
El continuna sa vina la noi la joaca,mai si doarme cîteodata toata noaptea pe canapea.Odata a dormit toata noaptea chiar si cu Denise în pat.
Nu le-am spus doamnelor ca el "traieste" o bucata din zi si din noapte si pe la noi,ca si-asa mi se pareau putin confuze.
Se mirau cum de sta Smingerle la Denise în brate,ele crezîndu-l foarte salbatic :D
Cine stie ce fel de Dr. Jeckel & Ms. Hide o fi Berry al nostru,si Smingerle al alora :-*

Ha ha, super tare, imi place numele. Inseamna ceva? Oricum imi place cum suna (sau cum cred eu ca suna ca habar n-am boaba de germana).

#626 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 23 March 2010 - 06:18 PM

Ei, dupa ce te-a certat ti-a povestit cu de'amanuntul tot ce s-a intamplat in viata lui! Si Maya raguseste de miaunat cand vin acasa dupa o plecare mai lunga..si noaptea toarce in somn de fericire (dar asta numai daca plec mai mult de doua saptamani)
A cat is a friend fur-ever !

#627 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2010 - 06:22 PM

Vezi postareaUma, la 23 March 2010 - 06:18 PM, a spus:

Ei, dupa ce te-a certat ti-a povestit cu de'amanuntul tot ce s-a intamplat in viata lui! Si Maya raguseste de miaunat cand vin acasa dupa o plecare mai lunga..si noaptea toarce in somn de fericire (dar asta numai daca plec mai mult de doua saptamani)

Nu, nu pe mine m-a certat ci pe sotul meu cat am fost noi plecati, o fi crezut ca ne-a ascuns el pe undeva :biggrin: . Noua doar ne-a povestit cu sunete joase si a tors si s-a tavalit pe toate partile sa-l pupacim si sa-l consolam c-a fost trist baiatu.

#628 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 23 March 2010 - 07:20 PM

Vezi postareablack_cat, la 23 March 2010 - 05:09 PM, a spus:

Ha ha, super tare, imi place numele. Inseamna ceva? Oricum imi place cum suna (sau cum cred eu ca suna ca habar n-am boaba de germana).

Suna asa: Smingărle.Nu stiu ce semnificatie are numele asta pentru oamenii lui,ca pentru el se pare ca n-are niciuna :pupic:
Nu reactioneaza deloc la numele asta.Nici Mike,nu reactiona în tinerete la numele sau.Felix însa,din prima zi "si-a înteles" numele...chiar ne întrebam daca nu cumva i-am nimerit numele pe care l-a avut de la cine s-a pierdut... :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#629 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2010 - 07:23 PM

Vezi postareaMaya, la 23 March 2010 - 07:20 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 23 March 2010 - 05:09 PM, a spus:

Suna asa: Smingărle.Nu stiu ce semnificatie are numele asta pentru oamenii lui,ca pentru el se pare ca n-are niciuna :pupic:
Nu reactioneaza deloc la numele asta.Nici Mike,nu reactiona în tinerete la numele sau.Felix însa,din prima zi "si-a înteles" numele...chiar ne întrebam daca nu cumva i-am nimerit numele pe care l-a avut de la cine s-a pierdut... :floare:

Deci imi place. Cand oi mai avea un pet asa-l numesc, Smingarle.

#630 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 March 2010 - 09:34 AM

Vezi postareablack_cat, la 23 March 2010 - 06:22 PM, a spus:

Nu, nu pe mine m-a certat ci pe sotul meu cat am fost noi plecati, o fi crezut ca ne-a ascuns el pe undeva :) . Noua doar ne-a povestit cu sunete joase si a tors si s-a tavalit pe toate partile sa-l pupacim si sa-l consolam c-a fost trist baiatu.

Ce dulce trebuie sa fi fost! Parca mi-l si imaginez cum facea.
Noi daca am lipsit mai multe zile de acasa am fost nevoiti sa-l caram dupa noi pe Cody, neavand efectiv in grija cui sa-l lasam. Asa ca nu a suferit baiatul!
GEORGIA

#631 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 March 2010 - 11:04 AM

Am gasit niste poze mai vechi cu Cody, asa pentru aducere aminte

Fisier atasat  Poze diverse calculator acasa 087.jpg (100.49K)
Number of downloads: 10
Fisier atasat  Poze diverse calculator acasa 509.jpg (106.98K)
Number of downloads: 9
GEORGIA

#632 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 March 2010 - 06:04 PM

Behind blue eyes ... :D
Gio, pupa mustetili dracsorului! :D

O zi frumoasa si plina de soare,o zi linistita cu ciripit de pasarele,adiere usoara de vînt...o placere!
Hop!Apare doamna cu inamicul negru!Le-am stricat linistea,dar doar pentru 10 secunde.Între timp m-au iertat! :D

Felix era bagat în tufele de gard viu.Cînd a vazut ca ma apropii,s-a carabanit mai încolo.
Am reusit totusi sa-l pozez,dar m-am retras rapid pentru ca mi-a dat de înteles ca vrea liniste
si sfera privata pentru o "spalare" intima :violent1:

Fisier atasat  felgradina.jpg (471.36K)

Mike,nu a vrut poza si pace!Motanul asta,iubeste libertatea si nu vrea sa fie deranjat.
Nimic nu este mai presus pentru el,decît o baie de soare în pamîntul proaspat afînat,sau în iarba mare.
Am prins o imagine,si aia pe jumatate,ca mi-a întors spatele,apoi a fugit în pamîntul ala afînat de care vorbeam,
si tot acolo e si acum,si asta de la ora prînzului!Nu l-am mai deranjat.Azi nu a avut chef de paparazzi :P

Fisier atasat  mikegradina.jpg (397.45K)
Number of downloads: 7

Berry,e ametit si el de la astenia de primavara,si vine la joaca doar dimineata la 7 si seara pe întunecate.
Nu prea mai manînca deloc la noi,decît foarte putin.Ma gîndesc ca nici nu mai e asa flamînd,la fel ca Felix.
Cum da caldura,Felix se transforma în Kate Moss :sad1:
Nu am mai reusit sa-l pozez de vreo cîteva zile,ca vine la ore prea mici,sau prea mari :?:

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#633 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 March 2010 - 09:50 PM

Maya, sunt adorabili, cand ii vad asa in libertate.Of, sufar ca nu o pot lasa pe Mitzulina afara si sufera si ea ca o vad ca acum cum s-a incalzit sta si adulmeca aerul pe la colt de geam si mai miauna pe la usa.Da imi e frica sa o las afar.PLus ca sa zicem ca m-ar risca putin,da tb sa ajung sa-i fac vaccinul ca anul asta nu l-am facut.

In schimb domsoara mea a prins un obicei.Cand pleca al meu la munca nu se trezea, rar o facea daca ma simtea ca ma duc la baie, in schimb acum a e al meu acasa, a prin obiceiul ca pe la 4,30 cand se trezea al meu sa vina sa ma trezeasca.N-o simt cand se urca langa mine, simt doar cand vine si-si apropie nasucul si mustatutile de nasul meu si ma gadila =)) .

Azi am mancat peste si dansa a venit llanga mine(pe masa normal) si am papacit impreuna, iar la tasu s-a dus sa se relaxeze in bratele lui.De fel la mine vine pt mancare iar la joaca se duce la tasu sau sa doarma cand el sta pe canapea.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#634 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 26 March 2010 - 09:11 AM

MAYA, pupici si la mustetile dracsorilor tai!!! :pupic:

IOANA, pupici si pe mustatile lui Mitzi a voastra!!!
Si Cody are obiceiul sa ma miroasa pe la nas tot pe la 4.30 dimineata si scoate si niste sunete in surdina. Numai ca eu ma intorc pe partea cealalta si el se resemneaza.
Vad ca se poarta chestia cu mancatul pe masa si daca noi nu suntem atenti Cody ne mananca si portia noastra. =))
GEORGIA

#635 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 March 2010 - 10:40 PM

Ioana ,poate te muti altundeva,unde ai liniste/fara strazi circulate si poti s-o lasi afara :((

Uma,uite-ti ginerele.Imediat dupa ce am vorbit cu tine, l-am tras în blitz în cosul meu de transportat rufe la întins afara:

L-am trezit :D

Fisier atasat  felix-cos de rufe (1).jpg (283.28K)
Number of downloads: 10

A întors capul,ca i-a atras Mike atentia.

Fisier atasat  felix-cos de rufe (2).jpg (303.33K)
Number of downloads: 8

Venea fuga-fuga spre noi.

Fisier atasat  mike-gradina (1).jpg (447.83K)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#636 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 26 March 2010 - 10:45 PM

Vezi postareaMaya, la 26 March 2010 - 10:40 PM, a spus:

Uma,uite-ti ginerele.Imediat dupa de am vorbit cu tine l-am tras în blitz în cosul meu de transportat rufe la întins afara:

Pupu-i eu mustetile lui de ginere frumos! :(( :D

#637 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 March 2010 - 10:46 PM

Vezi postareaUma, la 26 March 2010 - 10:45 PM, a spus:

Pupu-i eu mustetile lui de ginere frumos! :(( :D

Stai ca ti-l arat imediat unde e acuma!

Acu vreo ora s-a bagat în cutia de Kornflakes,
si dupa ce l-a mîngîiat Dan vreo 5 minute pe labute si coada...

Fisier atasat  felix-kornflakes (1a).jpg (277.7K)

a adormit în cutie pe jos :D

Fisier atasat  felix-kornflakes (2a).jpg (254.57K)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#638 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 26 March 2010 - 10:47 PM

Vai cat de dulce e! Nu se lasa dragul de el, oricat de mica cutia, trebuie sa o "poarte"!!

#639 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 28 March 2010 - 01:20 PM

Sa ma bata mamaie, am facut un tort pe care si Bula l-a aprobat :floare:

Fisiere atasate

raluca elena

#640 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 28 March 2010 - 02:10 PM

Normal ca l-a probat! :floare: Si Felix ar fi probat o felie întreaga,daca ar primi!Desi stiu ca nu e bine,mai ales chestii ciocolatoase,tot îi dau o bucatica,ca el e taaare pofticios.Baleste de pofticios ce este,si înghite noduri în gol :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34